Sizden,ailesinden uzak diye mi acaba?
Allah yardımcısı olsun,tez zamanda iyileşir inş.
canım çok geçmiş olsun bende doğum sonrası depresyon geçirdim ardında panik atak ..çok zor bir yaşayan bilir ailemin eşimin sayesinde atlattım o zor günleri..ablanın mutlaka bir psikayatriye gitmesi gerekiyor ve ilaç verirsede mutlaka kullanmaası gerekiyor..yanında mutlaka birileri olsun bebeğin yükünü ondan bir süre alsınlar ,çıksın dolaşsın dışarda yada uyumak istiyorsa uyusun saatlerce..ben dogum sonrası sorumluluk sebebiyle depresyona girmiştim ..kardeşinin ALLAH yardımcısı olsun..yanına gitme şansın varsa çok iyi olur ona iyi gelir..
Çok çok geçmiş olsun canım.
Allah yardımcınız olsun.
Bir ailede psikolojik sorunun yaşanmasının ne olduğunu bilirim.
İnsanı mahvediyor, en kötüsü "çaresizlik" duygusudur ki bunu en yakından yaşayanlardanım.
Eğer alanında uzman bir doktora götürülürse ve tam tanı konularak tedavi edilirse, inan bana eskisinden daha iyi olacaktır.
Hatta daha da kendini tanır hale gelecek ve daha güçlü bir yapıya sahip olacaktır.
O anlamda içini rahat tut. İnşallah Rabbim yardımcısı olur bir an önce düzelir...
Aile olarak sizin yapmanız gereken her anlamda destek olmak canım...
Kendisi yurtdışındaymış, uzakta olması seni iyice çaresizleştiriyordur ama sakın böyle düşünme.
Elinden geldiğince telefonla veya bilgisayardan görüntülü görüşmeye sıkıntısını paylaşmaya çalış.
Şu anda inan en çok ailesine ihtiyacı vardır...
Tekrardan çok geçmiş olsun...
Yalniz degil, tüm ailemiz ve esi yaninda.
Bu sabah hemen psikiyatrise götürdüler, ilac vermis eve yollamis.
Ailem kizkardesime yakin oturuyor, esi doktor ama yine de caresiz hissediyorum.
Uykusuzluk cekiyordu, sanirim yorgunluk tetikledi depresyonu.
Nasil sarilmak istiyorum ona anlatamam.
Bana kalsa simdi giderim, esim kardesime olan düskünlügümü bildigi icin
kötü etkilenmemden korkuyor.
Dünya bir yana kardesim bir yana, öyle agir basiyor kalbimde(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?