cok kötüyüm, lütfen dua edin.

EsinBanu

İnsanlık İnce İş
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
1.140
14
158
Diğer
Kizlar cok kötüyüm, dünden beri aglamaktan gözkapaklarim sisti.
Kiz kardesim dogum sonrasi depresyon geciriyor, o kadar kötülestiki
az önce doktora götürdüler.
Kizkardesim yurtdisinda yaninda olamiyorum, elimden birsey gelmiyor,
ne olur ona dua edin.
Bir cocugu var, onu cok seviyorum, ona birsey olma ihtimali bile
beni mahfetti. :(

canım çok geçmiş olsun bende doğum sonrası depresyon geçirdim ardında panik atak ..çok zor bir yaşayan bilir ailemin eşimin sayesinde atlattım o zor günleri..ablanın mutlaka bir psikayatriye gitmesi gerekiyor ve ilaç verirsede mutlaka kullanmaası gerekiyor..yanında mutlaka birileri olsun bebeğin yükünü ondan bir süre alsınlar ,çıksın dolaşsın dışarda yada uyumak istiyorsa uyusun saatlerce..ben dogum sonrası sorumluluk sebebiyle depresyona girmiştim ..kardeşinin ALLAH yardımcısı olsun..yanına gitme şansın varsa çok iyi olur ona iyi gelir..

Çok çok geçmiş olsun canım.
Allah yardımcınız olsun.
Bir ailede psikolojik sorunun yaşanmasının ne olduğunu bilirim.
İnsanı mahvediyor, en kötüsü "çaresizlik" duygusudur ki bunu en yakından yaşayanlardanım.

Eğer alanında uzman bir doktora götürülürse ve tam tanı konularak tedavi edilirse, inan bana eskisinden daha iyi olacaktır.
Hatta daha da kendini tanır hale gelecek ve daha güçlü bir yapıya sahip olacaktır.
O anlamda içini rahat tut. İnşallah Rabbim yardımcısı olur bir an önce düzelir...
Aile olarak sizin yapmanız gereken her anlamda destek olmak canım...

Kendisi yurtdışındaymış, uzakta olması seni iyice çaresizleştiriyordur ama sakın böyle düşünme.
Elinden geldiğince telefonla veya bilgisayardan görüntülü görüşmeye sıkıntısını paylaşmaya çalış.
Şu anda inan en çok ailesine ihtiyacı vardır...
Tekrardan çok geçmiş olsun...

rabbım tez zamanda saglıgına kavusmayı nasıp etsın ınsl..benım bır tanıdıgımda dogumu zor olmus ve depresyon gıbı bırsey yasamıstı ve suan bebekte annede coksalıklı cnm ınsl..duzelır

canım çok geçmiş olsun bende doğum sonrası depresyon geçirdim ardında panik atak ..çok zor bir yaşayan bilir ailemin eşimin sayesinde atlattım o zor günleri..ablanın mutlaka bir psikayatriye gitmesi gerekiyor ve ilaç verirsede mutlaka kullanmaası gerekiyor..yanında mutlaka birileri olsun bebeğin yükünü ondan bir süre alsınlar ,çıksın dolaşsın dışarda yada uyumak istiyorsa uyusun saatlerce..ben dogum sonrası sorumluluk sebebiyle depresyona girmiştim ..kardeşinin ALLAH yardımcısı olsun..yanına gitme şansın varsa çok iyi olur ona iyi gelir..

Yalniz degil, tüm ailemiz ve esi yaninda.
Bu sabah hemen psikiyatrise götürdüler, ilac vermis eve yollamis.
Ailem kizkardesime yakin oturuyor, esi doktor ama yine de caresiz hissediyorum.
Uykusuzluk cekiyordu, sanirim yorgunluk tetikledi depresyonu.
Nasil sarilmak istiyorum ona anlatamam.
Bana kalsa simdi giderim, esim kardesime olan düskünlügümü bildigi icin
kötü etkilenmemden korkuyor.
Dünya bir yana kardesim bir yana, öyle agir basiyor kalbimde :((((

Çok çok geçmiş olsun canım.
Allah yardımcınız olsun.
Bir ailede psikolojik sorunun yaşanmasının ne olduğunu bilirim.
İnsanı mahvediyor, en kötüsü "çaresizlik" duygusudur ki bunu en yakından yaşayanlardanım.

Eğer alanında uzman bir doktora götürülürse ve tam tanı konularak tedavi edilirse, inan bana eskisinden daha iyi olacaktır.
Hatta daha da kendini tanır hale gelecek ve daha güçlü bir yapıya sahip olacaktır.
O anlamda içini rahat tut. İnşallah Rabbim yardımcısı olur bir an önce düzelir...
Aile olarak sizin yapmanız gereken her anlamda destek olmak canım...

Kendisi yurtdışındaymış, uzakta olması seni iyice çaresizleştiriyordur ama sakın böyle düşünme.
Elinden geldiğince telefonla veya bilgisayardan görüntülü görüşmeye sıkıntısını paylaşmaya çalış.
Şu anda inan en çok ailesine ihtiyacı vardır...
Tekrardan çok geçmiş olsun...

Evet caresizlik, cok kötü.
esi doktor, kendisi terapist, sanirim insan sevdigi olunca doktorda olsa teshis koyamiyor.
sabah beni aradi, aglamaktan konusamiyordu, dünde agliyordu telefonda, sabahta.
konusunca anladim, herkesi ayaga kaldirdim, bu depresyon diye.
Simdi iyiymis, ilac almis, herkes yaninda.
Ama ben yaninda degilim :(
Esi cok sever kizlkardesimi o zavallimda agliyormus, icim yandi arkadaslar.
Rabbim yardim etsin, hem ona hem bana.

Bu arada yorum yazan arkadaslarinm hepsine tesekkür ederim.

Çok geçmiş olsun .Bende ikinci çocuğumda geçirmiştim lohusalık depresyonu çok zor günlerdi o günlerde eşim neler çekmişti benden tabii hiçbiri isteyerek yapılan şeyler değil ama merak etmeyin geçiyor. sadece çevresindeki insanların çok anlayışlı ve sabırlı olmaları gerekiyor.birde kesinlikle yanında birileri olmalı insan yanında birine gerçekten çok ihtiyaç duyuyor.

Yalniz degil, tüm ailemiz ve esi yaninda.
Bu sabah hemen psikiyatrise götürdüler, ilac vermis eve yollamis.
Ailem kizkardesime yakin oturuyor, esi doktor ama yine de caresiz hissediyorum.
Uykusuzluk cekiyordu, sanirim yorgunluk tetikledi depresyonu.
Nasil sarilmak istiyorum ona anlatamam.
Bana kalsa simdi giderim, esim kardesime olan düskünlügümü bildigi icin
kötü etkilenmemden korkuyor.
Dünya bir yana kardesim bir yana, öyle agir basiyor kalbimde :((((

yalnız olmadığına sevindim,daha çabuk toparlar.zor bir süreç ama geçiyor kendisininde çevresindekilerinde çok sabırlı olması gerekiyor.ALLAH yardımcısı ve yardımcınız olsun..

Rabbim yardim etsin, tek dilegim bu.
Eskisi gibi sakalar yapsin, güldürsün bizi.
Canim benim, seni cok seviyorum, canim kardesim.
Rabbim korusun seni:nazar:

Kizlar az önce görüstüm kardesimle,
ilaclarini almis sesi iyi geliyordu.
O kadar sevindim ki, Rabbime binlerce kez sükürler olsun.
Dualarinizi esirgemeyin, Allah onu cocuguna esine bana bagislasin.

Back
X