- 12 Nisan 2017
- 79
- 30
- 18
- 30
- Konu Sahibi Bestemsu94
Kızlar çok kötüyüm.Fikirlerinize ihtiyacım var.Kimseyle paylaşamıyorum bari burda anlatayım derdimi.Doğum yapalı 43 gün oldu.Eşim hala benimle birlikte olmadı.Doğum öncesi de ilişkimizi 6ı ayda bitirdik.Eşim korkuyordu bebeğe birşey olur diye ben de birşey demedim.Şimdi de 40ım çıktı.Geçenlerde ne zaman birlikte ola biliriz diye sordu ben de olmamamız için bir engel yok dedim.O da 2-3 ay da bekliycem sana zararlı ola bilir dedi.Ben de açıkladım işte hiç birşey olmaz diye ama üzerine de şaka karışık istersen 6 ay da bekliyelim benim için hava hoş dedim.Eşimle severek evlendik.Hala sevgisinden hiç şüphem yok.İlgisi şevkatı hepsi tam.İhanet desen eminlikle söylüyorum öyle bişey yok.Doğum kilolarımdan kurtuldum nerdeyse az birşey kaldı.Bu kadar işin içinde uykumdan bölü sporumu da yapıyorum kendime bakım da yapıyorum.Eşim de iltifat ediyor işte hiç doğum yapana benzemiyorsun diye.Geceleri sarılıp uyuyor öpüyor şaka yapıyor.Peki bu adam neden bana o konuda yaklaşmıyor??Neden ola bilir aklım almıyor.Çok üzüyor bu konu beni.Eskiden nasıl tutkulydu şimdi eser yok