- 12 Nisan 2017
- 79
- 30
- 18
- 30
- Konu Sahibi Bestemsu94
-
Kendisinde söyledi korktuğunu.Neden korkuyor ki anlamıyorum.Ne kadar sürede düzeldi peki?Çok basit, korkuyordur muhtemelen. Benim eşim de ilk doğumdan sonra böyleydi, zamanla eski düzene dönülüyor. İkinci doğumumdan sonra lohusalığın bitmesini zor bekledi:)
Derdin birlikte de olmak olabilir canım, bu çok normal ve sağlıklı bir değil mi zaten :) Ayrıca her kadın sevdiği kişi tarafından, eşi tarafından arzulandığını bilmek, hissetmek ister. Bu da gayet normal.Kendisinde söyledi korktuğunu.Neden korkuyor ki anlamıyorum.Ne kadar sürede düzeldi peki?
İşte beni eşim hamilelik öncesi reglin bitmesine zar zor sabr ediyordu.Hafta 7gün.Bazen günde iki defa bile oluyordu.Doğumdan sonra eskisi gibi oluruz diye beklerken birden böyle olması üzüyor beni.Derdim birlikte olmak değil yanlış anlamayın.Derdim beni eskisi gibi istemiyor mu?Bebek oldu diye beni cekici eşi olarak değil de sadece anne gözünde mi görüyor diye üzülüyorum((
Ben de aynen tayt filan giyiniyorum.Geçen üzerimi giyinirken odaya girdim şaka karışık çapkın çapkın baktı anladım işte hoşuna gittiğini.Dün gece de öyle askılı üst giymişdim baka kaldı.Ama hissettim tutuyor kendini yaklaşmamak için.İnşallah dediğiniz gibi korkudandır.Yoksa ben onu çok seviyorum başka bir durum olursa çok üzülürüm dayanamamDerdin birlikte de olmak olabilir canım, bu çok normal ve sağlıklı bir değil mi zaten :) Ayrıca her kadın sevdiği kişi tarafından, eşi tarafından arzulandığını bilmek, hissetmek ister. Bu da gayet normal.
Ben de aynı şeylerden çok korkmuştum. Benim lohusa kanamam (ilk doğumum için söylüyorum) 50 küsür gün sürmüştü. Hamilelikle beraber aylarca birlikte olmamıştık. Sonrasında da ben teklif etsem de o korkmuştu. Ben de ısrar etmeyi bıraktım. Evde tayt tshirt tarzı giyindim lohusa pijamalarımı çıkarıp. Ona haber vermeden çekici çamaşırlar giymeye başladım. 1 hafta sonra üstümü değiştirirken çamaşırlarımı farketti. Bir iki gün sonra da kendi yanaştı zaten.. İlk seferini atlatınca sonra kendiliğinden yoluna girdi herşey.
Konuşmaktan çekiiiniyorum işte.Ben düzgün anlatsan bile içten içe tek derdimin birlikte olmak olduğunu anlamasından korkuyorum.Size zarar vermekten korkuyor olabilir, ya da bazı erkekler anne olunca karılarını kutsal görürlermiş dokunmak istemezlermiş.
Sakin bir şekilde bu durumun sizi üzdüğünü, sebebini öğrenmek ve bir çözüme ulaşmak istediğinizi konuşun.
Susup, kendi kendinize küsüp eşinize karşı dolmayın. Erkekler düzdür, nettir öyle imadan vs anlamazlar.
Tek derdiniz bu da olabilir bu çok normal siz karı kocasınız, kocanızla da rahat konuşmaycaksanız bu konuları niye evlisiniz ki değil mi :)Konuşmaktan çekiiiniyorum işte.Ben düzgün anlatsan bile içten içe tek derdimin birlikte olmak olduğunu anlamasından korkuyorum.
Haklısınız..Biraz bekliycem.Bir değişiklik olmasa konuşucamTek derdiniz bu da olabilir bu çok normal siz karı kocasınız, kocanızla da rahat konuşmaycaksanız bu konuları niye evlisiniz ki değil mi :)
Dediğim gibi konuşmak en güzel çözüm. Suçlayıcı olmadan yapıcı bir konuşma ile güzel bir sonuç alabilirsiniz denemeye değer :)
Haklısınız..Biraz bekliycem.Bir değişiklik olmasa konuşucam.Sebebini çok merak ediyorum.Bakalım nasıl bir cevap alıcan
AslanBurcu neyyy???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?