Çok kötüyüm lütfen fikir verin??

Bestemsu94

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2017
79
30
18
30
Kızlar çok kötüyüm.Fikirlerinize ihtiyacım var.Kimseyle paylaşamıyorum bari burda anlatayım derdimi.Doğum yapalı 43 gün oldu.Eşim hala benimle birlikte olmadı.Doğum öncesi de ilişkimizi 6ı ayda bitirdik.Eşim korkuyordu bebeğe birşey olur diye ben de birşey demedim.Şimdi de 40ım çıktı.Geçenlerde ne zaman birlikte ola biliriz diye sordu ben de olmamamız için bir engel yok dedim.O da 2-3 ay da bekliycem sana zararlı ola bilir dedi.Ben de açıkladım işte hiç birşey olmaz diye ama üzerine de şaka karışık istersen 6 ay da bekliyelim benim için hava hoş dedim.Eşimle severek evlendik.Hala sevgisinden hiç şüphem yok.İlgisi şevkatı hepsi tam.İhanet desen eminlikle söylüyorum öyle bişey yok.Doğum kilolarımdan kurtuldum nerdeyse az birşey kaldı.Bu kadar işin içinde uykumdan bölü sporumu da yapıyorum kendime bakım da yapıyorum.Eşim de iltifat ediyor işte hiç doğum yapana benzemiyorsun diye.Geceleri sarılıp uyuyor öpüyor şaka yapıyor.Peki bu adam neden bana o konuda yaklaşmıyor??Neden ola bilir aklım almıyor.Çok üzüyor bu konu beni.Eskiden nasıl tutkulydu şimdi eser yok
 
Çok basit, korkuyordur muhtemelen. Benim eşim de ilk doğumdan sonra böyleydi, zamanla eski düzene dönülüyor. İkinci doğumumdan sonra lohusalığın bitmesini zor bekledi:)
 
Çok basit, korkuyordur muhtemelen. Benim eşim de ilk doğumdan sonra böyleydi, zamanla eski düzene dönülüyor. İkinci doğumumdan sonra lohusalığın bitmesini zor bekledi:)
Kendisinde söyledi korktuğunu.Neden korkuyor ki anlamıyorum.Ne kadar sürede düzeldi peki?
İşte beni eşim hamilelik öncesi reglin bitmesine zar zor sabr ediyordu.Hafta 7gün.Bazen günde iki defa bile oluyordu.Doğumdan sonra eskisi gibi oluruz diye beklerken birden böyle olması üzüyor beni.Derdim birlikte olmak değil yanlış anlamayın.Derdim beni eskisi gibi istemiyor mu?Bebek oldu diye beni cekici eşi olarak değil de sadece anne gözünde mi görüyor diye üzülüyorum((
 
Derdin birlikte de olmak olabilir canım, bu çok normal ve sağlıklı bir değil mi zaten :) Ayrıca her kadın sevdiği kişi tarafından, eşi tarafından arzulandığını bilmek, hissetmek ister. Bu da gayet normal.

Ben de aynı şeylerden çok korkmuştum. Benim lohusa kanamam (ilk doğumum için söylüyorum) 50 küsür gün sürmüştü. Hamilelikle beraber aylarca birlikte olmamıştık. Sonrasında da ben teklif etsem de o korkmuştu. Ben de ısrar etmeyi bıraktım. Evde tayt tshirt tarzı giyindim lohusa pijamalarımı çıkarıp. Ona haber vermeden çekici çamaşırlar giymeye başladım. 1 hafta sonra üstümü değiştirirken çamaşırlarımı farketti. Bir iki gün sonra da kendi yanaştı zaten.. İlk seferini atlatınca sonra kendiliğinden yoluna girdi herşey.
 
Size zarar vermekten korkuyor olabilir, ya da bazı erkekler anne olunca karılarını kutsal görürlermiş dokunmak istemezlermiş.
Sakin bir şekilde bu durumun sizi üzdüğünü, sebebini öğrenmek ve bir çözüme ulaşmak istediğinizi konuşun.
Susup, kendi kendinize küsüp eşinize karşı dolmayın. Erkekler düzdür, nettir öyle imadan vs anlamazlar.
 
Ben de aynen tayt filan giyiniyorum.Geçen üzerimi giyinirken odaya girdim şaka karışık çapkın çapkın baktı anladım işte hoşuna gittiğini.Dün gece de öyle askılı üst giymişdim baka kaldı.Ama hissettim tutuyor kendini yaklaşmamak için.İnşallah dediğiniz gibi korkudandır.Yoksa ben onu çok seviyorum başka bir durum olursa çok üzülürüm dayanamam
 
Konuşmaktan çekiiiniyorum işte.Ben düzgün anlatsan bile içten içe tek derdimin birlikte olmak olduğunu anlamasından korkuyorum.
 
Konuşmaktan çekiiiniyorum işte.Ben düzgün anlatsan bile içten içe tek derdimin birlikte olmak olduğunu anlamasından korkuyorum.
Tek derdiniz bu da olabilir bu çok normal siz karı kocasınız, kocanızla da rahat konuşmaycaksanız bu konuları niye evlisiniz ki değil mi :)
Dediğim gibi konuşmak en güzel çözüm. Suçlayıcı olmadan yapıcı bir konuşma ile güzel bir sonuç alabilirsiniz denemeye değer :)
 
Haklısınız..Biraz bekliycem.Bir değişiklik olmasa konuşucam
 
Aynı durumdayız biraz farkla, bizimki ilk ilişkiden sonra kaçmaya başladı. Genişleme var gibiydi biraz ben öyle hissettim ondan mı istemiyor blmiyorm.erkeklere bi haller oluyor çözemedim ben konuşmaya çalıştıkça saçmalama, ne alakası var neden kaçayım vs vs diyip geçiyor klasik kaçış cümleleri. Hiçç rahat vermeyen adam ilişki olduktan sonra sanki soğudu hatta resmen soğudu daha 1 gün öncesi oynaşıp duruyodu istek vardı ama artık karşımdaki sanki eşim değil öyle uzak. Ama normal sohbeti muhabbeti aynı şakalaşır iltifat eder ilgili.iş oraya geldi mi buz gibi soğuk
 
Bunun altinda kötü bir durun olacagini sanmiyorum.Arkadaşlarin yazdiklarina katiliyorum fakat ek olarak şunu söyleyebilirim eşler arasinda uzun dönem birliktelik yaşanmayinca cinsellikten soğuyabiliyosun aklina gelmiyor istemeyebiliyorsun.Ama bu sevgisizlikten vs. değil kesinlikle...alışılmışlıktan..Telaş yapmayin zamanla yoluna girecek herşey.Bir anda olmasini beklemeyin.Yavaş yavaa yakinlaşin eşinize.O hala doğum piskolojisini atlamamış olabilir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…