bu yazdıklarının birebir aynısını yaşadım ve hala yaşıyorum.ne yazık ki bu durum düzelmiyor aynı devam ediyor.iki yüzlü bir çocuk oluyor.çünkü doğru yanlış bilmiyor.allah kolaylık versin.benim ki hala aynı hiç de düzelme yok birde kardeş olunca daha da büyüdü sorunlararkadaslar bide bana care bulsaniz keske benim kizim iki hafta sonra 18 aylik olcak ve benim esim kizima cok dusgun hic aglatmiyalim her istedigi olsun ne istiyosa hemen eline veriyo hic zararlimi zararsizmi yeterki aglamasin ve k.annem bide k.babam onlarda hemen yanimizda yani ayni bahcede kaliyoruz kizim uyaninca direk onlara gitmek istiyo butun gun onlarda durayim diyo cunku onlarda ayni babasi gibi davraniyorlar eeee bu nedenle cocugum benden soguyor bende mecbur karsi cikiyorum kizima onlar verince elinden aliyorum kandirmaya calisiyorum bukez k.annem basliyo tamam gel kizim ben onu döverim veya tamam ben sana vereyim sen gel bana gibi seyler kizim alisti simdi ben birseyi vermezsem hemen agliyo tabi k.annem sesini duyuyor ve geliyo ne istiyosa hemen veriyo oyuzden cocuk yemek bile yediremiyorum cunku butun gun cikolata cips biskuvi gibi seylerle besliyorlar cocugu sirf istiyo diye aglamasin diye ne isterse yapiyorlar kizim artik agladigi zaman bile bana gelmeyi istemiyo hemen babaanne diye agliyo coook uzuluyorum böyle olunca gecen yere dustu kostum alacaktim bana gelmedi babaannesine gitti cok zoruma gidiyor analatam yardim edin ben nasil davranim bendemi onlar gibi davaranim kizima yoksa böyle devammi edeyim
2,5 yaşında bir oğlum var ve 3 haftalık bir kızım.oğlum bebek oluncaya kadar bana çok düşkündü ama bebek olduktan sonra benden uzaklaştı.babannesiyle aynı apartmandayız sürekli orada kalıyor.gece bile benden ayrılmazdı şimdi eve gelmek istemiyor.ben buna çok üzülüyorum.huyu çok değişti o kadar laf dinlemez bir hale geldiki anlatamam.kaedeşini çok seviyor zarar vermiyor ama benim yüzüme bile bakmıyor.3 hafta öncesine kadar bana sürekli sarılıp öpen çocuk gitti aramıza koca bir soğukluk girdi.bu durum geçici midir?tecrübeli anneler akıl verin.bazen ona sert davranıyorum kızıyorum ama öncede kızardım.bu saat oldu uyuyamadım.yardımlarınızı bekliyorum
eşinin ve kayınvalidenlerin tutumu ve davranışları hiç hoş değil öncelikle onu söyleyeyim ne demek ya çocuk ağlamasın diye her istediğini yapmak bence eşini ve ailesini al karşına konuş sonuçta anne sensin senin istediğin şekilde davranmak durumundalar yoksa otoriten falan kalmaz senin izin vermediğin şeye başka biri eşin dahi olsa izin vermemeli tutarlı davranmalısınız allah yardımcın olsun canım ne diyeyimarkadaslar bide bana care bulsaniz keske benim kizim iki hafta sonra 18 aylik olcak ve benim esim kizima cok dusgun hic aglatmiyalim her istedigi olsun ne istiyosa hemen eline veriyo hic zararlimi zararsizmi yeterki aglamasin ve k.annem bide k.babam onlarda hemen yanimizda yani ayni bahcede kaliyoruz kizim uyaninca direk onlara gitmek istiyo butun gun onlarda durayim diyo cunku onlarda ayni babasi gibi davraniyorlar eeee bu nedenle cocugum benden soguyor bende mecbur karsi cikiyorum kizima onlar verince elinden aliyorum kandirmaya calisiyorum bukez k.annem basliyo tamam gel kizim ben onu döverim veya tamam ben sana vereyim sen gel bana gibi seyler kizim alisti simdi ben birseyi vermezsem hemen agliyo tabi k.annem sesini duyuyor ve geliyo ne istiyosa hemen veriyo oyuzden cocuk yemek bile yediremiyorum cunku butun gun cikolata cips biskuvi gibi seylerle besliyorlar cocugu sirf istiyo diye aglamasin diye ne isterse yapiyorlar kizim artik agladigi zaman bile bana gelmeyi istemiyo hemen babaanne diye agliyo coook uzuluyorum böyle olunca gecen yere dustu kostum alacaktim bana gelmedi babaannesine gitti cok zoruma gidiyor analatam yardim edin ben nasil davranim bendemi onlar gibi davaranim kizima yoksa böyle devammi edeyim
2,5 yaşında bir oğlum var ve 3 haftalık bir kızım.oğlum bebek oluncaya kadar bana çok düşkündü ama bebek olduktan sonra benden uzaklaştı.babannesiyle aynı apartmandayız sürekli orada kalıyor.gece bile benden ayrılmazdı şimdi eve gelmek istemiyor.ben buna çok üzülüyorum.huyu çok değişti o kadar laf dinlemez bir hale geldiki anlatamam.kaedeşini çok seviyor zarar vermiyor ama benim yüzüme bile bakmıyor.3 hafta öncesine kadar bana sürekli sarılıp öpen çocuk gitti aramıza koca bir soğukluk girdi.bu durum geçici midir?tecrübeli anneler akıl verin.bazen ona sert davranıyorum kızıyorum ama öncede kızardım.bu saat oldu uyuyamadım.yardımlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?