çok kötüyüm öleceğim bu gece...

sedafatih

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2011
208
2
0
Bursa
kızlar nolur yardım edin 2 yıllık ilişkim var cok seviyoruz birbirimizi bu aksam tanımadıgım bi numara aradı açtım bende tanıdıktır falan diye kimsiniz dedim ben özkan siz kımsınız dedı benı aradıgınıza göre kım oldugumu biliyosunuzdur dedım evet aslında biliyorum sedasın dedi bende neden aradın beni dedim bi hayranınım ben senın dedi bnde salak sakın arama bidaha kötü olur dedım kapattım. derhal sevgilime msj attım herşeyi söyledim numarayı istedi. msj atmış numarada cvp olarak sedayı çalıştığı kuaförde xxxxx demiş sevgilimde bana msj attı bu ne demek bana acıkla diye eğer ikna edici bi cvp veremezsen bitecek bu ilişki dedi bende dedim ki öyle bişey olsa ben tanısam sana neden numarasını vereyım allah askına yapma dalga geçiyolar ayrılalım diye bukadar mı güvenın yoktu bana dedim. senın kuaförde çalıştığını nerden biliyolar bikaç erkek arıcam eğer ikna edemezsen dedi. cocuk tek basına değilmiş arkasındaki erkeklerde bizde s.ktik demişler bende dedim ki yolda görmüşlerdir burası kuck bi ilçe muhakkak duyulur benım zerre kadar korkum yok allah biliyo ara öğren istersen ayrıl benden ama sunu bil ben o kişiyi tanısam dedikleri dogru olsa korkar sana söylemezdim numarayı vermezdım dedim. aradı konuştuk sevgilimle bu konu doğru olmasa bile benım midem bulandı canım acıdı hem neden sen neden başkası değil neden benım kız kardeşim hakkında böyle şeyler söylenmiyo dedi cok kızgın buraya gel sor yolda birine sana anlatsınlar sedayı demişler :5: benım hiç bi suçum yok 2 ay gittim kuaföre asla hiç bi erkekle muhattap olmadım belli ki dalga geçiyo karşı taraftaki erkekler :14: onunla çıkmaya basladıktan sonra hiç bi erkeğe yan gözle bile bakmadım nolur bişeyler yazın bişeyler söyleyin titriyorum çok kötüyüm :14: :43: :5:

Son düzenleyen: Moderatör:
sevgilinde bitiyor olay
sana inanmalıydı hiç mi güveni yok
inanmazsa inanmasın ya bırak gitsin diyecem ama çok zordur o da

Gecmis olsun... Sevgilin seni hic mi tanimamis yazik guvenmiyor sanirim size. Size degil de baskasina/baskalarina inanmayi tercih ediyor...

Ben olsam kendimi aklar sonrada terk ederdim her ne kadar zor olsada...

Sizin sözünüze inanmıyorsa defolsun gitsin zaten...bir telefonla herşey bitebiliyor mu?...

Eger oyle birsey yoksa neden bu kadar korku...polise sikayet edebilirsin bu kisiyi

kızlar nolur yardım edin 2 yıllık ilişkim var cok seviyoruz birbirimizi bu aksam tanımadıgım bi numara aradı açtım bende tanıdıktır falan diye kimsiniz dedim ben özkan siz kımsınız dedı benı aradıgınıza göre kım oldugumu biliyosunuzdur dedım evet aslında biliyorum sedasın dedi bende neden aradın beni dedim bi hayranınım ben senın dedi bnde salak sakın arama bidaha kötü olur dedım kapattım. derhal sevgilime msj attım herşeyi söyledim numarayı istedi. msj atmış numarada cvp olarak sedayı çalıştığı kuaförde s.ktim demiş sevgilimde bana msj attı bu ne demek bana acıkla diye eğer ikna edici bi cvp veremezsen bitecek bu ilişki dedi bende dedim ki öyle bişey olsa ben tanısam sana neden numarasını vereyım allah askına yapma dalga geçiyolar ayrılalım diye bukadar mı güvenın yoktu bana dedim. senın kuaförde çalıştığını nerden biliyolar bikaç erkek arıcam eğer ikna edemezsen dedi. cocuk tek basına değilmiş arkasındaki erkeklerde bizde s.ktik demişler bende dedim ki yolda görmüşlerdir burası kuck bi ilçe muhakkak duyulur benım zerre kadar korkum yok allah biliyo ara öğren istersen ayrıl benden ama sunu bil ben o kişiyi tanısam dedikleri dogru olsa korkar sana söylemezdim numarayı vermezdım dedim. aradı konuştuk sevgilimle bu konu doğru olmasa bile benım midem bulandı canım acıdı hem neden sen neden başkası değil neden benım kız kardeşim hakkında böyle şeyler söylenmiyo dedi cok kızgın buraya gel sor yolda birine sana anlatsınlar sedayı demişler :5: benım hiç bi suçum yok 2 ay gittim kuaföre asla hiç bi erkekle muhattap olmadım belli ki dalga geçiyo karşı taraftaki erkekler :14: onunla çıkmaya basladıktan sonra hiç bi erkeğe yan gözle bile bakmadım nolur bişeyler yazın bişeyler söyleyin titriyorum çok kötüyüm :14: :43: :5:

bu ilişkiniz için iyi bir imtihan süreci, madem suçun yok, ozaman delirmene de lüzum yok. bekle, elinden geleni yap, inanmaz ayrılırsa zaten tanımış olursun pişman olmazsın. türk filmi yaşamıyoruz , dizilerde değiliz, tabiki canı sıkıldı sevgilininde, haklı yani, sakin ol, oda düşününce anlayacaktır saçmaladığını.

İş senden geçmiş, sevgilinde bitiyor.

Milletin lafıyla senden soğuyacaksa, senden ayrılmayı göze alacaksa ohooo. Hatta bu kadar çabuk vazgeçme moduna girdiğine göre kendisi bile yaptırmış olabilir ayrılmaya bahane bulmak için.

Bence kendini aklamayı falan boşver, istediğini düşün deyip çıkar hayatından. Yani ben olsam öyle yaparım.

Ne demek sevgilin sana inanmadı yaa olacak iş mi bu?? Sana güvenmiyorsa bu ilişkiden zaten bi yol olmaz canım. Ayrıca kişileri ben senin yerinde olsam polise ve savcılığa verirdim

Eger oyle birsey yoksa neden bu kadar korku...polise sikayet edebilirsin bu kisiyi

evet bencede,sevgilini ara o kişiyi numarayı vererek polise şikayet edeceğini söyle ve nişanlının tepkisine bak.bana bunun altında başka birşey yatıyor gibi geliyor:50:

sen demen ve yapman gerekenı yapmıssın telefon numarasını verıp bırının rahatsız ettıgını söylıyerek ben kendımden emınım dıyıceksın benım hıc bırseyden korkum yok dıyıceksın arastır herseyı ögren dıyıceksın dogruları ögrendıkten sonra asla suratıma bakma de bence.ne olursa olsun sana sonuna kadar guvenmelı sakın kendını ezdırtme benım kardesım hakkında nıe kımse böyle bırseyler demıyor derken sankı senın hakkında kesın hukmunu vermıs o .Tabı bır erkek acısındanda bakmak lazım arayıp senın hakkında bırseyler söylıyebılıyor herkesın kabul edebılıcegı bır durum degıl ama ne olursa olsun sana ..yada erkek arkadasına savcılga gıdıp sucduyurusunda bulunucagınıda söylıyebılırsın bu kısı ıle ılgılı belkı bır yararı olur

Canım bence arayan numarayı derhal polise vermelisin arkadaşlarında dediği gibi.İş ortaya çıkınca sevgilinde sana güvenmediği için utanmalı..

sevgilinde bitiyor olay
sana inanmalıydı hiç mi güveni yok
inanmazsa inanmasın ya bırak gitsin diyecem ama çok zordur o da

çok iyi anlaşıyoruz normalde ama böyle vakalar bi türlü peşimizi bırakmadı yemınler ettim ben kuaförde hiç bişe yapmadım ama inanmıyo bana yani inansam bile soğudum senden dedi :14:

İş senden geçmiş, sevgilinde bitiyor.

Milletin lafıyla senden soğuyacaksa, senden ayrılmayı göze alacaksa ohooo. Hatta bu kadar çabuk vazgeçme moduna girdiğine göre kendisi bile yaptırmış olabilir ayrılmaya bahane bulmak için.

Bence kendini aklamayı falan boşver, istediğini düşün deyip çıkar hayatından. Yani ben olsam öyle yaparım.

bende okur okumaz bunu düşündüm kendisi ayrılmak için bahane uydurmuş sanki sen ayrıl gitsin ne bu terbiyesizlik ya hem bi kaç erkeğe daha mı sorcakmış?? demekki o kişileri kendi tutmuş

bende okur okumaz bunu düşündüm kendisi ayrılmak için bahane uydurmuş sanki sen ayrıl gitsin ne bu terbiyesizlik ya hem bi kaç erkeğe daha mı sorcakmış?? demekki o kişileri kendi tutmuş

AA öylemi demiş bak ben orayı atlamışım.... Ne demek başkalarına sorması ya cidden bunu kendi planlamış olabilir.. bi erkeğin gidip sevgilim böle bölemi diyeceğini hiç sanmam hiç bir erkek kendini böyle küçük duruma düşürmez bu işte bir iş var

yok öyle bişey yapmaz numarayı ben verdım onun haberi bile yoktu bu yaşadığım yer cok berbat bi yer erkekleri kız görmemiş gibi sadece benım hakkımda değil bi çok kız hakkında söylüyolar.. bazı arkadaslar madem bi sucun yok sakin ol demişler ama nasıl sakin olayım sevgilim benım bi suçum yokken ayrılıcaz diyo ve ben onsuz yapamam :14:

sen onu yerine koy cnm kendni...eger seni bi kiz arasaydi seni aldatiyor falan filan deseydi...belki kiza inanmazdin ama icine bi ufakta olsa suphe duserdi...bence biraz zmn tani sakinlessin 2 tildir beraberisniz simdiye kdr seni tanimadiysa zaten bundan sonrada taniyamaz kapatirsin konuyu biter zor olur biliyorum ama hayat iste basa gelen cekilir :((

yok öyle bişey yapmaz numarayı ben verdım onun haberi bile yoktu bu yaşadığım yer cok berbat bi yer erkekleri kız görmemiş gibi sadece benım hakkımda değil bi çok kız hakkında söylüyolar.. bazı arkadaslar madem bi sucun yok sakin ol demişler ama nasıl sakin olayım sevgilim benım bi suçum yokken ayrılıcaz diyo ve ben onsuz yapamam :14:

hemen şimdi sevgilini ara ve yarın polise gideceğini söyle bakalım ne diyecek:34:

Ben onsuz yapamam diye birşey yokk.. Allah ben onsuz yapamam dediklerini elinden alırmış sanırm hz mevlananın sözüydü tam emin değilim yanlışım varsa lütfen kusuruma bakmayın ama bu sözün söylendiğini biliyorum kişileri karıştrabilirm. Erkek arkadaşın zaten senden vazgeçmiş sen daha neyi düşünüyorsunki?? Sen savcılığa suç duyurusnda bulun kendini akla erkek arkadaşın utancından yerin dibine girsin olay bitsin

bennım kuzenımın erkek arkadasıda kuzenımden ayrılmak ıcın kendı erkek arkadaslarını arattırmıstı cok buyuk kavgaar cıkmıstı sonra bırden ayrıldım sogudum senden demıstı bızde bırden böyle bırsey olunca ne alaka demıstık. bızım turkcell bayımız var, ben ordan arayan cocugun numarasını gırıp bılgılerıne bakmıstım hangı numaralarla konusup msjlasır dıye meger bızım kuzenın sevgılısın kankasıymıs sonra ıtıraf etmek zorunda kaldı okadar sacmalıyanlar varkı bız tepkısını anlamak ıcın polise gıdıcez felan deyınce tabı korktu yarın gıdıyorum kuzenım grucek o serefsız felan dedı yok mok dedı ılgılenmıyorum artık bılmem ne dedı kuzende ılgılenmesende u kısıyı sıkayet edıcem dedı baktı olmuyor ıtıraf ettı ...

Back
X