kızlar nolur yardım edin 2 yıllık ilişkim var cok seviyoruz birbirimizi bu aksam tanımadıgım bi numara aradı açtım bende tanıdıktır falan diye kimsiniz dedim ben özkan siz kımsınız dedı benı aradıgınıza göre kım oldugumu biliyosunuzdur dedım evet aslında biliyorum sedasın dedi bende neden aradın beni dedim bi hayranınım ben senın dedi bnde salak sakın arama bidaha kötü olur dedım kapattım. derhal sevgilime msj attım herşeyi söyledim numarayı istedi. msj atmış numarada cvp olarak sedayı çalıştığı kuaförde xxxxx demiş sevgilimde bana msj attı bu ne demek bana acıkla diye eğer ikna edici bi cvp veremezsen bitecek bu ilişki dedi bende dedim ki öyle bişey olsa ben tanısam sana neden numarasını vereyım allah askına yapma dalga geçiyolar ayrılalım diye bukadar mı güvenın yoktu bana dedim. senın kuaförde çalıştığını nerden biliyolar bikaç erkek arıcam eğer ikna edemezsen dedi. cocuk tek basına değilmiş arkasındaki erkeklerde bizde s.ktik demişler bende dedim ki yolda görmüşlerdir burası kuck bi ilçe muhakkak duyulur benım zerre kadar korkum yok allah biliyo ara öğren istersen ayrıl benden ama sunu bil ben o kişiyi tanısam dedikleri dogru olsa korkar sana söylemezdim numarayı vermezdım dedim. aradı konuştuk sevgilimle bu konu doğru olmasa bile benım midem bulandı canım acıdı hem neden sen neden başkası değil neden benım kız kardeşim hakkında böyle şeyler söylenmiyo dedi cok kızgın buraya gel sor yolda birine sana anlatsınlar sedayı demişler
benım hiç bi suçum yok 2 ay gittim kuaföre asla hiç bi erkekle muhattap olmadım belli ki dalga geçiyo karşı taraftaki erkekler
onunla çıkmaya basladıktan sonra hiç bi erkeğe yan gözle bile bakmadım nolur bişeyler yazın bişeyler söyleyin titriyorum çok kötüyüm

Son düzenleyen: Moderatör: