Çok kötüyüm ve tek başınayım:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uyuyamadim.. Gecmisimde ilk yazdigim yazida bahsettigim gibi bir kac hastaligim oldu
Simdi biraz bilinclendigimde canimi yakan en cok yakinlarimin böyle zamanlarimda bana iyi davranmadigini hatirlamam ve zayifligimi kullanmalari ve bu durumu nasil duzeltirim bilmiyorum duzeltmeye halim bile yok sadece uzaklasmak istiyorum ama bu sefer depresyondamisin yine diye laflar söyluyorlar
Herşey dönemlik emin ol geçecek sabret ve güçlü ol kendini tüm kusurlarınla sev onlar seni sen yapan seyler ve kötü zamanlarin iyi yanları olur dost, düşmanı anlarsın bunu anladığın içinde sevin. Yani işin özü biraz o buğulu çerçeveden güzel bakmayı, güzele yormayi dene canm

Cok kötuyum ve tek basinayim.. dogduguma agliyorum okadar ki gözlerim aciyor artik acamiyorum. Ben bu dunyayin ustesinden gelecek kadar guclu degilim.. cunku kendime yardim bile edemiyorum artik. Anti-depressants aldim EMDR ve CBT tedavisi gördum OKB gecti travma gecti mi bilmiyorum ama tek bildigim birsey var cok hassas olmak tanimadigim bir insana , yaralanan bir hayvana aglamak aci cekmek cok zor. Bu dünya benim icin sadece bir hayal kirikligi ve benim artik kisiligim bozuldu, öfkeliyim takintiliyim korkagim yorgunum tek basinayim sanki.. devam etmeye calisiyorum yasamak icin kendime Nasil yardim ederim bilmiyorum halim yok

Yarın sabah kendine hayata guzelce uyan, calısmıyorsan bir sabah yuruyusune cık eve gel guzelce kahvaltını hazırla izleyecek güzel bir dizi bul kendine, yeni bir gun yeni umutlar yeni bir sen

Cok kötuyum ve tek basinayim.. dogduguma agliyorum okadar ki gözlerim aciyor artik acamiyorum. Ben bu dunyayin ustesinden gelecek kadar guclu degilim.. cunku kendime yardim bile edemiyorum artik. Anti-depressants aldim EMDR ve CBT tedavisi gördum OKB gecti travma gecti mi bilmiyorum ama tek bildigim birsey var cok hassas olmak tanimadigim bir insana , yaralanan bir hayvana aglamak aci cekmek cok zor. Bu dünya benim icin sadece bir hayal kirikligi ve benim artik kisiligim bozuldu, öfkeliyim takintiliyim korkagim yorgunum tek basinayim sanki.. devam etmeye calisiyorum yasamak icin kendime Nasil yardim ederim bilmiyorum halim yok
Seni tövbeye ve İslam'a davet ediyorum.Allahın yoluna gir herşey düzelir inşallah.senin durumun psikoloğun değil gibi görünüyor.Allahualem sende musallat durumu var.

Sorunlarim hep baska insanlar tarafindan olusuyor.. söyledikleri ve yaptiklari bir degil, samimiyetsizligi, nankörlugu, inkar edilmeyi kaldiramadim. Cok yakinimda olmalarini da istemiyorum bu sefer her seyi yapabilecek ve söyleyebilecek hakkina sahip olduklarini saniyorlar.. haksiz olduklari yerde hakliyi dogruyu söyleyemiyorum yine suc benim oluyor nasil oldugunu anlamadim, affettigim icin daha cok kötu oldum.. uzaklastigim icin kuzenim beni onu terkettigimi söyluyor ve sucluyor ve ben artik uzaklasmak istiyorum arkamdan kötuleyeceklerinden korksam bile., Sana birsey anlatmam cunku gidiyorsun diyor ben kendime yakin olanlari istiyorum diyince kötu hissediyorum. Ama yakin olunca da bana aci cektiriyor. Iste hayatimda böyle örneklerde olan Insanlar var..Hayatimda insanlari anlamadigim icin kafam karisik ve kafasi karisik olan insan delirir

Kedimle birlikte yavrulari vardi ama sahiplendirdik onlari ben bu halde bakabilecegimi sanmiyorum

Artik sustum diyebilecegim birsey kalmadi bagirirdim kirardim artik sadece susacagim o noktaya geldi

Bu arada o Kuzenim biz ergenken hep o komsunun arkasinda bir yaratik göruyorum (örnek) mavi renkte olan diyordu, ondan sonra bu kizin yaninda böyle bisey göruyorum diyordu ona kos diyordum demisti, ben tabi Kimseye anlatma dedigi icin öyle bi huyum var Kimseye anlatmam , sonra Bende göruyormusun Peki diye sormustum Yok hayir sen temizsin o yuzden Sende Yok demisti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X