çok kötüyüm yardım edin !!!!

buglemzeynepefe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2011
170
1
116
İzmir
merhaba...7 ay önce doğum yaptım hamile kalmadan önce 61 kilodum doğuma giderken 86 kilo geldim....şuan 64 kiloyum çok hızlı kilo verdim nasıl olduğunu anlayamadım kilo vermiş olmak güzelde vucudumda sarkmalar oldu özellikle göğüslerimde ve karın bölgemde çok rahatsız oluyorum ...:( eşimden kaçıyorum resmen onun bişey dediği yok ama ben bildiğim için çok rahatsızlık duyuyorum..spor için vaktimde yok küçük bebeğim var çünkü ve bırakabileceğim kimsede yok ben napıcam ya çok mutsuzum kendimi yaşlı teyzeler gibi hissediyorum psikolojım bozuldu...

​Diyet yaparak mı kilo verdiniz bir diyetisyene gidin isterseniz hızlı kilo vermelerde vucuttan yag yerine su kaybediliyor bir uzmana başvuru yapın

Vücudu toparlaman için spor yapman gerekiyor. Bebeğin uyurken evde yapılabilecek basit egzersiz hareketlerini düzenli yaparsan vücudun kısa sürede toparlar, sıkma canını:31:

doğum bu tabiki sarkmalar falan olucaktır.sıkmayın canınızı.benim yengem plates yapıo.işede yaradı vala.eğer bende hamile kalırsam mutlaka hamilelikten önce ve doğumun hemen sonrasında plates yapıcam.
sizde geç kalmış değilsiniz.ama ilk önce bebişinizi düşünün lütfen.sırf kilo vericem diede bebişinizi mahrum bırakmayın.
KADIN HERHALİYLE GÜZELDİR.:16:

doğum yapalı daha 7 ay olmuş merak etme zamanla sarkmaların toparlanır
doğumdan sonra benimde bir kaç gün içinda 14 kilo gibi bir düşüşüm olmuştu , demekki seninde ödemin çokmuş ondan kaybın olmuştur
evde bebeğin uyurken kendi kendine egzersiz yapabilirsin mutlaka yararını görürsün

Back
X