çok kötüyüm...yardımınıza ıhtıyacım var üçlü tarama testi sonucu

gül sendeki p. previa geçtimi tamamen,geçtiyse kaçıncı hftda geçti, yoksa sen de hala yatıyor musun, merak ettim cnm.

gül sendeki p. previa geçtimi tamamen,geçtiyse kaçıncı hftda geçti, yoksa sen de hala yatıyor musun, merak ettim cnm.

canım tamamne geçmese de yavaş yavaş çıkıyomuş,sınırı geçmiş yani çok sukur....cıkmaya devam eder dedi doktorum...şimdi soyle soylım kanamam olduktan hemen sonra plasenta prevıa teşhis konuldu..2hafta sonra tekrar gıttıgımde bıraz cıkmıs dedı sınırı açmış ve sureklı yatmamamı soyledı ama ben gene sureklı yattım...ondan yaklasık 2,3hafta sonra sanırsam baska doktorumu degıstırdım randevu
ıcın cok sıkıntılı oluyodu o yuzden,yenı doktorum 10gun once test ıcın gıttıgımde plasentanın yanlarda oldugunu yavas yavas cıkacagını soyledi bakalım artık inşallah....:5:ve sureklı yatmamın hıc faydasını olmayacagını hatta zararları oldu soyledi....ben yavaş yavaş hareket edıyorum artık...boyle canım inşallah her sey yolunda gider:5:

canım tamamne geçmese de yavaş yavaş çıkıyomuş,sınırı geçmiş yani çok sukur....cıkmaya devam eder dedi doktorum...şimdi soyle soylım kanamam olduktan hemen sonra plasenta prevıa teşhis konuldu..2hafta sonra tekrar gıttıgımde bıraz cıkmıs dedı sınırı açmış ve sureklı yatmamamı soyledı ama ben gene sureklı yattım...ondan yaklasık 2,3hafta sonra sanırsam baska doktorumu degıstırdım randevu
ıcın cok sıkıntılı oluyodu o yuzden,yenı doktorum 10gun once test ıcın gıttıgımde plasentanın yanlarda oldugunu yavas yavas cıkacagını soyledi bakalım artık inşallah....:5:ve sureklı yatmamın hıc faydasını olmayacagını hatta zararları oldu soyledi....ben yavaş yavaş hareket edıyorum artık...boyle canım inşallah her sey yolunda gider:5:

sağol cnm çok güzel cevaplamışsın sorumu, her gittiğim dr. bana da başka bişi soyluyo artık kafam karıştı. bı dr.da p.previa dedi, ama duzelmez artık dedi, ondan sana sordum cnm, bakalım 21ınde prof.e gıdecem o ne dıyecek, bı de 3lu test var, bakalım onun sonucuda çok önemli, neyse haberleşiriz yine.

merhaba gül benimde testimde spina bifida yüksek çıktı sen ultrasnda baktımışsın işte canım bence rahatla artık. ben perşembe günü detaylı ultrasna gircem çok krkuyrum :(( canım senin kan tahlilinde ntd ve afp ne çıkmıştı???

arkadaslar bugun uclu tarama nın tahlıl sonucunu aldım ve canım cok sıkkın:5:down sendromunda ve trıosmıs18 de sonuclar negatıf cıktı bır rısk gorulmuyo ama açık spina bıfıda dıye bır sey var onda sonu pozıtıf cıktı yanı rısk goruluyo....sonra doktoruma gıttım ultrasonda detaylı bı sekılde baktı ve rısk gorulmuyo dedı..ama ıcımde gene de bır kusku var ya gormedıyse dıye falan:5:ultrasonda yuzde 80oranında dogruluk olur dedı..acaba bır bılgısı olan varmı veya aynı durumu yasamıs ve bebgı saglıklı olanalar nolurr çok kotuyum:5:

canım benimde 3lü testimde down sendromu riski çıkmıştı aminosentez yaptırdım çıkana kadar o bir ay ne sıkıntılar çektim çok şükür temiz çıktı şimdi kızım 7.5 aylık ve sağlıklı içini ferah tut testlerde risk oranını gösteriyolar ama genelde bebekler sağlıklı doğuyor ben çok araştırdım internetten sende yorumları oku istersen inşallah bebeğin sağlıklı doğar..

Back
X