• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Cok kötüyüm

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba hanimlar cok saskinim esim 8 ay önce tek tarafli vorikasel amelyati oldu sperm sayisi azdi bir milyon falandi.
Dün bidaha test verdi olan spermde gitmis 0 olmus hersey ultrasona girdi bugün cift tarafli vorikasel olmus eski doktor tam alamamis demekki vorikaseli.
Sorum su,bòyle olup sperm sayisi artan var mi ?
Bana bi yardimci olur musunuz.
NOT; 2 hafta sonra tekrar amelyat olacak
Bizim ilk sayımız 12m çıkmıştı tek taraflı varikosel var dediler olduk 6 ay sonra test yaptırdık 6m olmuş sayi. Tabi doktor da şaşırdı düşmesine sonra bir kaç doktora dha gittik kaçak var mı bakıldı her şey yolunda tabi. Bi çözüm bulamadılar. Aksine hareketlilik %80 sayı azdı bizim. Sonra proxeed plus ve keçiboynuzu kuru ile sayıyı 39m yaptık bir kaç ay içinde ama olmadı bırakır bırakmaz yine düşüyordu değer. 5 - 6m civarı sabit kalıyor ilaçlar kesilince bizde rapor çıkardık tüp bebek yaptırdık mecbur çok zaman kaybettik ama bu sperm sayısı olayı bizi iki sene boşa oyaladi. İnşallah sen bulursun canım çaresini

T
Bizim ilk sayımız 12m çıkmıştı tek taraflı varikosel var dediler olduk 6 ay sonra test yaptırdık 6m olmuş sayi. Tabi doktor da şaşırdı düşmesine sonra bir kaç doktora dha gittik kaçak var mı bakıldı her şey yolunda tabi. Bi çözüm bulamadılar. Aksine hareketlilik %80 sayı azdı bizim. Sonra proxeed plus ve keçiboynuzu kuru ile sayıyı 39m yaptık bir kaç ay içinde ama olmadı bırakır bırakmaz yine düşüyordu değer. 5 - 6m civarı sabit kalıyor ilaçlar kesilince bizde rapor çıkardık tüp bebek yaptırdık mecbur çok zaman kaybettik ama bu sperm sayısı olayı bizi iki sene boşa oyaladi. İnşallah sen bulursun canım çaresini
Tutmus minigin cok sukur rabbim kucagina almayi nasip etsin cok tsk ederim

Arttı canım ameliyat olduk ameliyattan sonra 2 kez test verdik hepsinde artış oldu son test
Ml 15 milyon
Toplam 45 milyon
İleri hızlı 21
Morfoloji 1 di
Sonra Mete kilcilere gittik neden çocuğumuz olmuyor diye bu değerlerle olmuş olması gerekir dedi sonra ultrasona girdik tekrar varikoselin devam ettiğini öğrendik sonra tekrar sperm testi istedi sonuçlar
Ml 5 milyon
Toplam 12 milyon
İleri hareket sıfır
Yerinde hareketli 2
Hareketsiz 98 çıktı çok şaşırdık
Morfoloji 1 çıktı tekrar ameliyat olacağız işte
Derdi veren Allah sifasinida versin insAllah

T

Tutmus minigin cok sukur rabbim kucagina almayi nasip etsin cok tsk ederim
Şükür canım inşallah darısı isteyenin herkesin başına ama sayı için kesinlikle keçi boynuzu kuru hareketlilik için vitaminli bir ilaç dene derim. Benim bu aşamada avantajım iki yıllık evliyken tüp bebek raporu çıkarmam oldu çünkü çok saçma bir evre kadın doğumcuya gidiyoruz sayı az bsy olmuyor aşılama 15m ile olur dediler rapor çıktı ama hemen zaman kaybetmedik orada kür dene ona göre yolunu ciz derim çünkü hiç yok değilmiş sizin de artabilir degerler

Şükür canım inşallah darısı isteyenin herkesin başına ama sayı için kesinlikle keçi boynuzu kuru hareketlilik için vitaminli bir ilaç dene derim. Benim bu aşamada avantajım iki yıllık evliyken tüp bebek raporu çıkarmam oldu çünkü çok saçma bir evre kadın doğumcuya gidiyoruz sayı az bsy olmuyor aşılama 15m ile olur dediler rapor çıktı ama hemen zaman kaybetmedik orada kür dene ona göre yolunu ciz derim çünkü hiç yok değilmiş sizin de artabilir degerler
Inan her türlü kürü kullandik arti vitaminde aldik ama olmadı iste malesef tüp bebege nasil baslaniyo mesel bugun gittin yarin sürec baslar mi

Inan her türlü kürü kullandik arti vitaminde aldik ama olmadı iste malesef tüp bebege nasil baslaniyo mesel bugun gittin yarin sürec baslar mi
Gerekli belgelerini topla mesela rahim filmi hormon testleri smear testi igm igg fln bunları zaten merkez söylüyor. İlk görüşmeler genelde ücretsiz ve ya az bsy oluyor. Sonra ilk adetle başlayabilirsin. Zaten korkulacak bir şey yok işlemler kolay sadece heyecanlı stresli güzel bir yer seç bir de embriyo dondurma olursa yer değiştirmen sıkıntı olur. Hakkında hayırlısı olsun canım

Gerekli belgelerini topla mesela rahim filmi hormon testleri smear testi igm igg fln bunları zaten merkez söylüyor. İlk görüşmeler genelde ücretsiz ve ya az bsy oluyor. Sonra ilk adetle başlayabilirsin. Zaten korkulacak bir şey yok işlemler kolay sadece heyecanlı stresli güzel bir yer seç bir de embriyo dondurma olursa yer değiştirmen sıkıntı olur. Hakkında hayırlısı olsun canım
Saol canim sen nerde oldun

Saol canim sen nerde oldun
Ben reyapta oldum rapor çıkarttım bir de ben sayı azsa faydalanıyorsun indirim oluyor baya raporu alıp özelde yaptırdım. Olduğun yerde iyiyse devlet orada böle yaptırabilirsiniz canım bzm işlem yapılamıyordu

Merhaba canım geçmiş olsun..
Benim eşimde de varikosel vardı..
tek taraflıydı ameliyattan 3 ay sonra düzeldi..
Doktor bi ilaç vermişti 3 ay kullandı.. bide sperm dna hasar testi yapıldı.. 3 ay sonra oda normal çıktı çok şükür.. merak etme ameliyattan sonra düzelir inşallah...
Merhaba Bursa’da sperm DNA hasarı için testi nerde yaptınız acaba?

Back
X