- Konu Sahibi gule_hasret
arkadaslar bende yeni üye oldum bu siteye cok begendim benmde sorunlarım var beni dinleyip yardımcı olursanız cok memnun olurum... 15 yasında ilk ve son defa asık olmustum cok sevmiştim ama bir yıl cıktıktan sonra ayrılmak zorunda kaldım ailevi nedneler yüzünden..4 yıl onu düşünerek yasadım bigün dayanamadım msnsinden ekledim beni tanıdı baska kız arkadasım var evlenicem falan dedi tersledi yıkıldım onu unutmak için baskalarıyla konustum ama olmadı 2 yılsonra o beni ekledi msnden konustuk tekrar beni sevdiğini unutmadıgını falan söyledi tekrar basladık inanmıstım ona cok 2 ay güzel geçti sonra cok az aramaya msj atmaya basladı zaten uzak görüşemiyorduk işini hep sorun etti sonra bi hafta hiç aramadı ben aradım seviyorum dedi işim var dedi..sonra bi ay hiç aramadı beni gördüğünde msn kapattı cıktı bende sabrım kalmadı dedimartık ona bile cvp vermedi 2 aydır hiç aramadı sormadı askere gidecek yakında sizce ne oldu böyle soğudu benden ben bişey yapmadım sadece sevdim hala unutamadım unutamıyorum
(((