çok kötüyüm:((

gule_hasret

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2010
1
0
36
Sakarya
arkadaslar bende yeni üye oldum bu siteye cok begendim benmde sorunlarım var beni dinleyip yardımcı olursanız cok memnun olurum... 15 yasında ilk ve son defa asık olmustum cok sevmiştim ama bir yıl cıktıktan sonra ayrılmak zorunda kaldım ailevi nedneler yüzünden..4 yıl onu düşünerek yasadım bigün dayanamadım msnsinden ekledim beni tanıdı baska kız arkadasım var evlenicem falan dedi tersledi yıkıldım onu unutmak için baskalarıyla konustum ama olmadı 2 yılsonra o beni ekledi msnden konustuk tekrar beni sevdiğini unutmadıgını falan söyledi tekrar basladık inanmıstım ona cok 2 ay güzel geçti sonra cok az aramaya msj atmaya basladı zaten uzak görüşemiyorduk işini hep sorun etti sonra bi hafta hiç aramadı ben aradım seviyorum dedi işim var dedi..sonra bi ay hiç aramadı beni gördüğünde msn kapattı cıktı bende sabrım kalmadı dedimartık ona bile cvp vermedi 2 aydır hiç aramadı sormadı askere gidecek yakında sizce ne oldu böyle soğudu benden ben bişey yapmadım sadece sevdim hala unutamadım unutamıyorum:((((

canım bence o senin sevgine laik biri değil ne yaptığını bilmiyor hem seviyordu madem kaç yıl sonramı aklına geldi seni sevdiği bahane etmiş uzaklaşmak için allah karşına seveceğin ve seni gerçekten çok seven birini çıkartır inşallah

bence unut arkadaşım sen bu adamı,
sen o kadar üstüne düşmüşsün ama o pek oralı olmamış
bana geliyorki o sevgilisinden ayrıldığında bi boşluğa düşmüş
sonrada aklına sen gelmişsin
boşta kalmamak iiçin senin saf duygularını kullanmış
şimdide aranızdaki mesafede uzak diye soğumuş heralde
hem unutamıyorum diye birşey yok bitanem
unutursun zamanla
yeterki sen bunun için çaba sarfet
ama yok edemem falan dersen
unutamazsın tabi

evlenmiş mi? ya sana değer vermeyen biriyle ne işin var? bırak ne yaparsa yapsın. daha karşına kimler çıkacak.seni sevse gidermiydi ?

boşver geçer gider seni aramıyorrmuş bak sende onu arama mutlu olabileceğin birini seç kendini meşgul edebileceğin bir uğraş bul işin yoksa bir işe gir çalış unutursun zamanla zorla güzellik olmaz. seni sevse 1 dakika bile durabilirmiydi seni aramadan görmeden

bu arada evli değildir umarım eğer evli ise senin hormonlarına sahip çıkman gerek

zorla olmazkı ..
severse gelır..msn kapatıp kaçmaz..
sende gereknı yap..kendını üzme..

sevin aramadigina...
hayirilisi olmus...
ayrica sen seviyorsun tamam ama o da seni gercekten sevse ayni ilgiyi gösterirdi...
zaten uzaktaymis, uzaktan iliski yürütülmüyor, yasadim bende...
böyle uzaktan iliskiler hic bir zaman dogru düzgün bir iliski yasanamiyor ne yazikki...
hersey sadece hayallerde yasaniyor ve öyle hayallerde kaliyor....

daha 19 yaşındasın ve hayatımda son aşkım olacak vs mi diyorsun
birkaç ay sonra bakacaksın ve güleceksin bu laflarına :)

Kacan kovalanir iste sen kovalamissin o kacmis kendini kiymete bindirmis,duygularinla oynamis uzakta diyosun dogru düzgün bi iliskide yasamamissiniz ,arada baskasiylada cikmis...Bu genci bu kadar vazgecilmez yapan ne ben anlamadim degermi?

Back
X