çok kötüyüm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi hunlu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hunlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2011
132
1
46
Kocaeli
Kızlar 20 yaşındayım, görünümümden, hayat tarzımdan ve kendimden çok şikayetçiyim..

Göz kapaklarım şiş, göz altlarımda morluklar var kaşlarımın ortası çıktı, bi ton siyah noktam var, bacaklarımda ve kollarımda yara izleri var, ten rengim kansızlıktan dolayı bembeyaz oldu -normalde buğday tenliyim- ve selülitlerim,çatlaklarım var...

16 yaşımdaykenki resimlerime baktım orda ne kadar güzelmişim cildim göz çevrem ve vücudumda hiçbir bozukluk yokmuş...o resimleri görünce hıçkıra hıçkıra ağladım bu beni gerçekten çok rahatsız ediyor kızlar artık psikolojim tamamen çökmüş durumda..

eskisi gibi olmak istiyorum, 16 yaşımdaki görünümüme ve hayatıma sahip olmak istiyorum..

bütün gün bilgisayar başındayım ya da uyuyorum, oysa o zamanlar bale yapar piyano gitar çalardım arkadaşlarım vardı mutluydum çok sevdiğim bir erkek arkadaşım vardı,
şimdi hiçbirşeyim yok...

kızlar kendimi hiç iyi hissetmiyorum, eski günlere geri dönmek istiyorum ama dönemiyorum...
yaşamak için bir sebebim yok.. hayat benden çok şey götürdü...
artık yaşamak istemiyorum.... :((((

20 yaşındayken 16 yaşındaki fotolarına bakıp bunları söylüyorsun..
40 yaşına gelince ne yapıcaksın..:15:

16 ile 20 arasında çok ta fark yok..
kendini toparla,çeki düzen ver..
20 yaşındaki birine hiç uymayan laflar bunlar..

bende oun diyorum ya, 4 senede bu kadar çökebilirmi bi insan.. çöktüm işte kendimi çok yaşlı hissediyorum :(

olur arada oyle seyler ama kendini bırakma salma hic bende 16-17 yasımdaki halimi daha cok begeniyorum ama bunun yuzunden kendimi uzmuyorum kendi vucudunu ne kadar incelersen o kadar kusur bulursun:34:

20 yaşındayken 16 yaşındaki fotolarına bakıp bunları söylüyorsun..
40 yaşına gelince ne yapıcaksın..:15:

16 ile 20 arasında çok ta fark yok..
kendini toparla,çeki düzen ver..
20 yaşındaki birine hiç uymayan laflar bunlar..

haklısın :).............

olur arada oyle seyler ama kendini bırakma salma hic bende 16-17 yasımdaki halimi daha cok begeniyorum ama bunun yuzunden kendimi uzmuyorum kendi vucudunu ne kadar incelersen o kadar kusur bulursun:34:

teşekkrler cnm.. artık makyajsız çıkamıyorum insanlar hastamısın yada ağladın mı diyorlar :S

Dur Bakalım, Daha Yolun Başındasın..
Daha Taptaze 20 Yaşında Gencecik Kızsın..

Öncelikle Çatlakların İçin,
Haftada 3 Gün Kahve - Limon Harç Yap Çatlaklarına Sür..
Sonucundan Memnun Kalacaksın..
Vee Parlatıyor Vücudu, Duştan Çıktıktan Sonra Krem Sürmene Gerek Kalmayacaktır.. :34:

Sigara İçiyorsan Azaltmanı Öneririm..
Kahve - Kola Gibi İçeceklerle Seyrek Görüş.. :34:

Uyku Düzeni Çok Önemli..
Gecenin Geç Saatlerine Kadar Oturup Akşama Kadar Uyumak,
Veya Sabah Erken Kalkmak Çok Sakıncalı..

Siyah Noktalarına Gelince Bence Bal ve İçersine 1 Damla Limon Yüzüne Sür..
Bak Çok İyi Gelir.. :34:
Bal Özlü Sabunlarla Yıka Yüzünü..

Saçlarını Uzunsa Kestir, Kahkül Kestir..
Değişiklik Her Zaman İyidir.. :34:

Spor Yap, Çalışmıyorsan Sabahları veya Akşamları Yürüyüşe Çık..
Mutlu Olabileceğin Herşeyi Yap..

Ama Sakın Bu En Güzel Yaşında Hayata Küsme.. :34:

Sevgiler..

kadın şarap gibidir.olgunlaştıkça güzelleşir.çirkin kadın yoktur.sen de ufak bakımlarla göz altındaki morluklardan kurtulabilirsin.kan hapı iç yüzünün rengi canlanır tekrar.burada güzellik ve bakımla ilgili bitkisel çok güzel topikler var.bacağındaki izlerden bepantenle kurtulabilirsin.saçlarında değişiklik yapabilirsin vs.unutma bugünler de geçecek.birini sevip evlenip mutlu olacaksın.hep pozitif düşün. hiçbirşey için hayattan vazgeçmeye değmez....

Son düzenleme:
teşekkrler cnm.. artık makyajsız çıkamıyorum insanlar hastamısın yada ağladın mı diyorlar :S

aynı şeyi banada sölüyolar çünkü çevremi makyajlı halime ben alıştırdım :34: sende öle yaptığın iiçn senle alakalı değil yani buna üzülme.
bende 5 sene önceki resimlerime bakıyorum arada 8 kilo fark var :9:
5 sene öncekiler kilo almışın diyo.beni geçen sene tanıyan arkadaşlarım o resimlermi görünce sakın kilo verme hastalıklı gibisin o halinle diyolar.yani çevren seni nasıl gördü ve onlarda yer edindiysen onalra göre o halin iyi :34:
önünde daha koca bi hayat var.bende aynaya bakınca kendimi yaşlanmış hissediyorum bazen ama evde oturmaktan hepsi inan.kendine uğraşıcak bişeyler bul mutlaka :34:

Vee Parlatıyor Vücudu, Duştan Çıktıktan Sonra Krem Sürmene Gerek Kalmayacaktır.. :34:

Uyku Düzeni Çok Önemli..

...

sigara var,
düzenli uyku yok
kolayı bıraktım
kahve çok nadir
ama bunlar yetmiyo saçlarıma ve yüzüme neler neler sürdüm
göz çevrem için operasyon gerekli naptıysam düzeltemedim
selülitin zaten çaresi yok
okul çok vaktmi alıyo spora zaman kalmıyo yorgun oluyorum zaten
yaralar içinde lazere gidicektim ama çok pahalıydı
param da olmadığı için bu sorunlarımın hiçbi çaresi yok gibi gözüküyo böyle düşününce de dha da mutsuz oluyorum:(..

kadın şarap gibidir.olgunlaştıkça güzelleşir.çirkin kadın yoktur.sen de ufak bakımlarla göz altındaki morluklardan kurtulabilirsin.kan hapı iç yüzünün rengi canlanır tekrar.burada güzellik ve bakımla ilgili bitkisel çok güzel topikler var.bacağındaki izlerden bepantenle kurtulabilirsin.saçlarında değişiklik yapabilirsin vs.unutma bugünler de geçecek.birini sevip evlenip mutlu olacaksın.hep pozitif düşün. hiçbirşey için hayattan vazgeçmeye değmez....

çok krem kullandım hiçbiri fayda etmiyo kesin çözüm operasyon ama onun için yaşım erken ve maddi sıkıntım var..kansızlık için de bi şurup içiyrdm ama bıraktım almıyorum artık..ben artık kesin ve kısa bi çözüm istiyorum bu halle 1 sene da durmak istemiyrum...:(

daha 20 yaşındasın... bu yaşta kendini salarsa ileride ohooo... üzgünüm ama bu gençlikte sağlığın yerindeyse hiç hakkın yok kendini salmaya. 16 yaşında erkek arkadaşın vardı şimdi yok... eee ne olmuş. kısmet bu işler... hayırlısı olsun. 20yaşında evlenecek değilsin ki... şimdi birini sevsen ya yıllarca çıkacaksın ya da ayrılacaksın. belki hayırlısı budur.

göz altı morlukların, düzensiz uyku, dengesiz beslenme, yorgunluktan olur. bunlara dikkat et. ayrıca az ya da çok uyursan yüzün de şişer göz kapakların şişer... 8 saat uyu ne az ne çok... düzgün beslen. hareket et.

siyah noktalar için de cildini iyi temizle. sabah akşam yüz temizleyici jel ile yıka.sigara kullanıyorsan o da artırır. eğer sigara kullanıyorsan gün içinde sık sık yıka... akşamları da tonik aslında en güzeli gül suyu ile sil. haftada bir peeling yap. bal, toz şeker, bir damla limon kendin de yapabilirsin. hazır da kullanabilirsin benim gibi. deborah ın peelingini kullanıyorum haftada 1 kere duşta siyah nokta falan yok.

neşeli ol.... eğlenceli şeyler yap. gül...

Son düzenleyen: Moderatör:
quietnrkn saol ...

:34:
bu arada lekeler için sakın doktora gitme :26:
teyzem yüzündeki güneş lekeleri için kaç seans lazere gitti hatırlamıyorum bile sayısnı .ama lekeleri çok yayıldı geçmedi bi türlü.o da pes etti.hergün gül suyuyla sildi yüzünü temizledi.en son 1 ay önce gördüm naptın dedim çok çok belirgin bişekilde lekesi kalmamış :34: doktora gitmeden biraz dene derim canım:34:

daha 20 yaşındasın... bu yaşta kendini salarsa ileride ohooo... üzgünüm ama bu gençlikte sağlığın yerindeyse hiç hakkın yok kendini salmaya. 16 yaşında erkek arkadaşın vardı şimdi yok... eee ne olmuş. kısmet bu işler... hayırlısı olsun. 20yaşında evlenecek değilsin ki... şimdi birini sevsen ya yıllarca çıkacaksın ya da ayrılacaksın. belki hayırlısı budur.

göz altı morlukların, düzensiz uyku, dengesiz beslenme, yorgunluktan olur. bunlara dikkat et. ayrıca az ya da çok uyursan yüzün de şişer göz kapakların şişer... 8 saat uyu ne az ne çok... düzgün beslen. hareket et.

siyah noktalar için de cildini iyi temizle. sabah akşam yüz temizleyici jel ile yıka.sigara kullanıyorsan o da artırır. eğer sigara kullanıyorsan gün içinde sık sık yıka... akşamları da tonik aslında en güzeli gül suyu ile sil. haftada bir peeling yap. balı ve toz şeker bir damla limon kendin de yapabilirsin benim gibi hazır da kullanabilirsin.

neşeli ol.... eğlenceli şeyler yap. gül...

peki bnlar etkisini ne sürede gösteriyor artık beklemek istemiyorum 1 ayda düzeleyim istiyorum :(

ya merak ettim cevaplarınızı okudum..

hani 20 yaşında kendinizi bukadar eleştirmeniz niye diye..

12-13 yaşındamı aşık oldunuz 7 sene birlikteliğiniz oldu 12 yaşşş çok kücük değil yaaa aşk içinn. hızlı başlamışsın çabuk yorulmuşsunuz..

kansızlık içinde ilaç kullanın çok zayıf bir bayansanız buda yüzde bir çökme felan yapabilir ani zayıflama kilo verme kansızlık..

peki bnlar etkisini ne sürede gösteriyor artık beklemek istemiyorum 1 ayda düzeleyim istiyorum :(

canım siyah noktaların,lekelerin,gözaltı morlukların 1ayda mı oldu da 1ayda bıçak gibi kesilsin istiyorsun?bu kadar çok dert etme kendine.allah başka dert verir allah korusun bugünlerini özlersin.böyle şeyleri çok takma allahın gücüne gider...uykusuzluk,kola,kahve ,sigara,stres başlıca düşmanın.bunlardan uzak dur ve buradaki güzellik topiklerinden faydalan derim...

hemen başlar farketmeye. sen 1 hafta düzenli uyu gör yüzün nasıl parlayacak, şişlerin inecek. ayrıca ne operasyonu bu yaşta?? lazer mazer geç bunları. sür hakiki gül suyunu. bak ben hazır tonikler sürüyorum. ona rağmen iyi hakiki gül suyu pırıl pırıl yapıyor. kışları sabah temiz yüze nemlendiricini sür. yattığın odada sigara içme. hortlak gibi olurun. asla ama asla yattığın odada sigara içme.... odanı havalandır. siyah nokta için hemen ilk peelingde işe yarat. gir duşa bir güzel yıkan. buhardan gözeneklerin açılır. sonra duşta peelingini yap. çıkınca, soğuk su çarp yüzüne bir kaç kere. gözeneklerin kapansın diye. gül suyu ile sil. 5-10 dk sonra da az nemlendirici sür. anında cildin bebek gibi olur. amaa yüzünde krem varken sigara içme. emer bütün katranı...

20yaşındayken ben 1 haftada zayıflardım. selüliti takma. bende de var. 12 yaşımda da vardı 29 yaşımdayım hala var... bir ara aşırı zayıftım o zaman bile vardı.. olmayanı dövüyorlar :)) östrojen hormonu yüksek kadında selülit olur:) yani selülit kadınlıktan ileri gelir diye kendimizi avutuyoruz. çatlak için de, olanı nasıl geçirirsin bilmem de yenisini önleyebilitsin. bol su iç. bir de çatlak olmadan önce olacağı yer acayip kurur kaşınır... kaşınma mı var hemen badem yağı, kayısı yapı sürüyorsun. su içiyorsun.

Uyku Düzeni Çok Önemli..

Siyah Noktalarına Gelince Bence Bal ve İçersine 1 Damla Limon Yüzüne Sür..
Bak Çok İyi Gelir.. :34:
Bal Özlü Sabunlarla Yıka Yüzünü..

Saçlarını Uzunsa Kestir, Kahkül Kestir..
Değişiklik Her Zaman İyidir.. :34:

Spor Yap, Çalışmıyorsan Sabahları veya Akşamları Yürüyüşe Çık..
Mutlu Olabileceğin Herşeyi Yap..

Ama Sakın Bu En Güzel Yaşında Hayata Küsme.. :34:

Sevgiler..

makarakukara catlaklar için olann tarifini detaylı verebilirmisin?:26::26::26:

Back
X