çok kötüyüm...

cankiz77

GöRKeM'iM...
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
697
112
323
48
ALLAHım o sahne aklıma geldikçe fena oluyorum nasıl oldu birden anlamadım arkadaşlar çok kötüyüm nolur beni sakinleştirecek bişeyler söyleyin..
bugün kaza yaptım sahilden gidiyordum sonra kavşaktan içeri giricektim ki döner kavşağı döndüm sağda araba park etmişti geniş aldım açıyı işte o arada sol tarafa bakmıştım ama anlamadım nerden çıktı nasıl oldu birden motor çıktı önüme kavşagı dönerken birden önüme çıkmasıyla motoru düştü zaten vurunca sürücüsüyle beraber arabanın altına aldım frene bastım ama motoru altıma aldığım için benim lastik patlamasıyla savruldum kaldrıma çıkıp allahım hemen aractan inmemle aracı kaldırmaya çalışıyorum off allam ölicem ya ben o arada şoka girmişim onu arabanın altında görünce hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçti.

öldümü napıcam çocuğum nolcak.hemen toplanan kalabalıkla beraber arabayı kaldırıp yaralıyı kurtardım... devamını sonra yazıcam çok kötüyüm şuan çıkmam lazım

allah allah anlamadım bi kaza yapmışsın hemen buraya konu açıyosun .... bi kendine gel bakalım. adam ölmüşmü kalmışmı onlarla ilgilensene sen... zorun ne a mübarek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…