Cok kötüyüm...

hayatisir1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
583
145
33
Septprinplasti ameliyati oldum yani estetikte icindeydi. Burun kemigim cok düzdü baslarda.. 3. ayindan itibaren sol tarafta (ameliyatta kirilma noktasi) yanda tümsek cikti şiş oldu resmen ve ben bugün 6. ayimda masaj yaptim orayla uğrastim cok sert basinc uygulayarak.. suan kipkirmizi oldu ve daha cok şişti.. burnumun düz kemikligi resmen bozuldu :( smdi resmen hafif kemer olustu sol tarafta ve hala kirmizi.. kac saat oldu gecmedi.. Bu düzelir mi? sizde de oldu mu? nolur yardim edin. Doktoruma dedigimde zaten masaj uygula demisti offf

Benim 4 ayim bitti hiç bişey yapmadığım halde burnumda kemik çıkıntisi var şişlikler indikce belirdi dr um bir yilda düzelecek dedi ama umudumu yitirdim gidecek gibi durmuyor.:((

Benim 4 ayim bitti hiç bişey yapmadığım halde burnumda kemik çıkıntisi var şişlikler indikce belirdi dr um bir yilda düzelecek dedi ama umudumu yitirdim gidecek gibi durmuyor.:KK43:(
benim 3 aydan sonra cikmisti.. halada gitmedi daha kötü oldu dedigin gbi sislikler indikce belli oldu.. muayene ol biseyler yapsin valla bende bilmiyorum ztn moral 0

Back
X