çok kötüyüm...

kuzeyyildizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2016
835
384
18
45
çok bunaldım arkadaşlar çok sıkıldım. zor bir hayatım oldu. anne baba ayrı sevgisiz büyüdüm. evlendim ayrıldım. nişanlandım ayrıldım. hayatım yanlışlarla dolu. bir gram ilgi gösterene aha bu beni seviyor diye yapıştım. çok hatalı darandım cok fedakarlıklar yaptım.
artık kendime dönmek istiyorum. uzun zamandır tatil yapmadım. arkadaşım da yok yanıma alıp gezebileceğim. bir tane var dostum diyebileceğim ama o paraya kıyıp gezmiyor. ben de yalnız gezmek istiyorum artık. saçma sapan fedakarlıklar yapmak yerine millete kendimi şımartayım diyorum.
ama tek olacağım. mesela 2 hafta sonrası için alayım uçak biletimi görmediğim bir ile gideyim diyorum. cuma gecesi ve cumartesi gecesi kalırım pazar dönerim uçakla.
nasıl sizce ben bunu yapabilir miyim? aslında evlenmek mutlu bir yua kurmak isterdim çocuklarım olsun isterdim ama olmuyor. hayat bana bu yönden gülmeyecek gibi. zaten babam değer verip sevmemiş. başka bir adam mı sevecek değer verecek inancım kalmadı.
kendimi gezmeye vermek istiyorum. ama ona da cesaretim yok gibi yorumlarınızı bekliyorum ne olur.

Paran varsa gez eğlen tabi kimseye ihtiyaç duyma bu kadar sonuçta kimse seni senden fazla düşünmez

Bol bol kitap oku kurslara git sosyalles, egitimini arttır, olumsuz dusunme bu kadar Arayan değil Aranan ol
Hersey gönlünce olsun inşh

Canim kac yasindasim bilmiyorum Ama cok duygulu birisin galiba ki kafaya takiosun herseyi bende cok kafaya takiodum bende gurbetteyim evliyim cok yakjn arkadslrim yok calistigim icin biraz cevrem oldu meraba meraba yani senin gibi inanip cok dert yandim herkesi kendim sandim ama millete yeri geldi alay konusu oldum yeri geldi umursanmadum veya dedikodum yapildi malesef insanlar cok cesitli illa bi yere gidiyim kafa dagityim diosan git ama sonrasi yine ayni tablo bu gecici bi cozum olur bence senin kokten bi degisime ihtyacin var sana tavsiyem insanlara guclu gorun takmiomus gibi davran orta halli duyarli ol daha az kafana.takarsin ne isle ugrasiyosun bir meslegin varmi cevren nasil bilmiyorum bende babasizligin verdigi pskolojiyle herkesten ilgi sevgi bekledim bu yanlışti dedim ya herkes seni anlamaz sen daha cok uzulursun insanlardan birsey bekleme birak cevren sana muhtac olsun arayan deil aranan kisi ol bi psikolojik destek al derim daha profesyonel olur cok canin skliosa gel buraya :)))

bekarlık sultanlıktır (lafta değil) yiyin için gezin insanları gözlemleyin acele etmeden evlenmek için evlenmeden doğru insanı doğru zamanı bekleyin

turla gidersen yalnızlık çekmezsin daha da iyi olur

Akdeniz hala sıcak. . Geçen hafta denize girenleri gördü bı gözler..
Gel gel buraya gel.. gezersin yersin içersin..

Niye yapamayasiniz?

36 yasindasiniz sanirim. Tek basima yurtdisina ilk ciktigimda 19 yasindaydim. Bugun benden kucukler bile tek basina degil baska sehir, baska ulkelere gidip geziyor, kaliyor.

Kendinize guvenin, yetiskin insansiniz, istediginiz her seyi yapma gucu sizde var. Tek gitmek istemezseniz turla gidin.

Karadeniz turlari, Kapadokya turlari var. Gidin kafanizi dinleyin ne guzel :)

Turlara katılsan daha iyi olur canım ama istemezsen tabi ki de tek gidebilirsin evlilik için de kafana takma doğru insan cikacaktir karşına herşeyin ilacı zaman

İlk olarak Türkiye'yi gezin, yerinizde olsam kebap yemek için Urfa'ya, İskender için Bursa'ya, Peri bacalarına, Uzungöl'e, Artvin e, şu ayda İzmir e, Harika, minik geziler yapın.

Kendinize güveniniz artacaktır!!!! Bunu yapın. Çok iyi hissedeceksiniz.

Tatili cok iyi dusunmusunuz. Arkadaslarin dedigi gibi grub halinde guzel olur belki.. Datca dan başla derim .. Elinizde imkan varsa kacirmayin... Evli oldumdan anca hayalerimizde kaliyor eşimle.. Insallah şu araba borcumuz bitsin , bizde turlariz tr yi :)... Datca dan baslarim ama o kesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…