Çok kötüyüm...

Eismle geldik dün . bugün babamı gördüm . sürpriz yap ik kimseye haber etmeden geldik babam bizi görünce aaa siz neden geldiniz diye çok şaşırdı önce . biz gelmeden evvel anneme demiş . bak onlara söyle sakin gelmeye kalkmasinlar . kıza bir sey olur bir de. hiç gelmeye gerek yok ben iyiyim sen de gel deme onlara sakin demiş
ama tabi sevindi yine de gittigimize . iyi ki gelmişim şükürler olsun . her şey tatlılıkla çözüldü . eşimle de aram kötü olmadi. anamda babamda bacımda sevindiler... herkesin gönlü olduktan sonra sen se Mutlu olursun Sevdiklerinde mutlu olur ..

Eismle geldik dün . bugün babamı gördüm . sürpriz yap ik kimseye haber etmeden geldik babam bizi görünce aaa siz neden geldiniz diye çok şaşırdı önce . biz gelmeden evvel anneme demiş . bak onlara söyle sakin gelmeye kalkmasinlar . kıza bir sey olur bir de. hiç gelmeye gerek yok ben iyiyim sen de gel deme onlara sakin demiş
ama tabi sevindi yine de gittigimize . iyi ki gelmişim şükürler olsun . her şey tatlılıkla çözüldü . eşimle de aram kötü olmadi. anamda babamda bacımda sevindiler... herkesin gönlü olduktan sonra sen se Mutlu olursun Sevdiklerinde mutlu olur ..
aaaa çok sevindm Lockam46 Lockam46
ne iyi oldu bak .
çok çok mutlu oldum.
kaç gün izin aldı eşin . ne zaman dönüyorsunuz .

aaaa çok sevindm Lockam46 Lockam46
ne iyi oldu bak .
çok çok mutlu oldum.
kaç gün izin aldı eşin . ne zaman dönüyorsunuz .
Dün döndük.. Hamd olsun iyiki gitmişiz. Çok iyi geldi ona. aMA Vedalaşırken ağladı babammm :((( Biz de hemen uzaklastık yanından. daha fazla üzülmesin diye. Hadı hadı gidin artık dedi zaten o da.. Eşim 6 gün izin almıştı. Ama 6.gün sabah yola çıktık zaten

Dün döndük.. Hamd olsun iyiki gitmişiz. Çok iyi geldi ona. aMA Vedalaşırken ağladı babammm :KK43:(( Biz de hemen uzaklastık yanından. daha fazla üzülmesin diye. Hadı hadı gidin artık dedi zaten o da.. Eşim 6 gün izin almıştı. Ama 6.gün sabah yola çıktık zaten
ah canım benim .
iyi olmuş görmüşsün. o da ne çok sevinmiştir. Allah razı olsun senden , eşinden. eminim çok çok mutlu olmuştur.

ah canım benim .
iyi olmuş görmüşsün. o da ne çok sevinmiştir. Allah razı olsun senden , eşinden. eminim çok çok mutlu olmuştur.
Amin ecmain. ALLAH razı olsun. Çok çok iyi oldu hem de... :/ Gene aklım babam da.. Ama olsun en azından gördüm ya. İyi gördüm . Kötü de görmedim... İnşaALLAH hep böyle durumu iyiye gider. Doktor babanın bünyesi çook zayıf. Yoksa simdiye kadar hastaneden çıkmalıydı dedi.. :/

Back
X