• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kötüyümm=((

y_aprk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2009
45
0
96
33
Ankara
arkadaşlarr çok kötüyüm en yakın ark kardes dedigim insan sevdigimden hoşlanıyor ve bizi ayırmayı basardıı=( bn herşeye ragmen arkadasımı secerken o hala sevgimle görüşyorr. bnden gizli sevgilimin yanına gidiyormuş. birlikte dısarı cıktıgımzda yanımda sevgilime mesaj atıyormuş. bunlardan bnm hiç haberim yoktu. arkadaısm başka anlatıyordu sevgilim başka anlatıyorduu ama bn sevgilimi çok özlüyorum. napacagımı bilmiyorumm noolur yardım edinn. kime inanacagım bilmiyorummbenneyaptımki

ikisinede yol ver gitsin şutarafagitti
seni bırakıp arkadaşınla çıkan sevgiliden
sevgilini ayartan arkadaşından sana hayır gelmez
sevgilin dönsede gelmez
bide sevgilimi özlüyorum diyosun
ben olsam tefe koyar çalarım bana bunu nasıl yaparsın diye sen özlüyorum diyosun :mymeka:
yapma yahu gururunu düşün azcık bırak ne halleri varsa görsünler

sevglime yol verdim zaten. ama arkadasımm kac senelik arkdaşlıgımızz kardesim dedigim insna bile bunu ypaıyorsa:s

hala ona sevgilimmi diyorsun boşver bırak gitsin arkadaşınlada iletişimi kes senin onlara ihtiyacın yok ne hali varsa görsün ikiside !

canim sana sevgili de böyle yapiyorsa ileride nasil davranir kimbilir , adimlarini cok dikkatli at arkadasin dedigin kisiyide sil at......aldanma onlara.....

haklısıınızz!! etrafımdaki herkes aynı şeyi sölüyorr arkdasımdan uzaklaşmam gerektiginii ki en mantıklsı bu

bence sen şeker dağıt...ıkısınden de kurtulduğun için.

çak şekerim kaydirigubbakcemile5
aynen...
arkadaşım kardeşim diyosun sana kazık atıyo
sevgilini hiç söylemiyorum zaten onun yaptığı ayrı bir kazmalık :mymeka:
boşver bırak görmüşsün gerçek yüzlerini ne güzel

lisede olur zaten böyle entrikalar.. allah hayırlı olanı çıkarsın karşına
arkadaşını da boşver kimbilir arkandan daha başka neler çevirmiştir

ewtt arkamdan neler cevirdigini zamanla görüyorum biyerlerden hep patlak veriyorr artık ikiside yok bnm için=)

bence ikisini de hayatından çıkartmalısın
böyle insanlar seni zehirlemekten başka hiç bi işe yaramaz
ne o çocuk seni gerçekten sevmiş ne de o kız gerçek dostunmuş
bazen herşeyin böyle sahte böyle yalan olduğunu öğrendiğimizde yıkılırız ama
ileride durup düşündüğünde değmezmiş diyeceksin
yol ver gitsn bencede...

Back
X