- 15 Eylül 2017
- 92
- 90
- 3
- 34
- Konu Sahibi BirkulSinem
-
Saçlarım afaroz edilmeye calisiyor. Kestirmemeliyim. Kına geçmisimden bahsetmemek en iyisi. Acaba nasıl daha kolay akıtabilirim bu bir öncekinden daha berbat rengiSaclarin gunah mi cikariyor.
Kina yaptim boyadan kurtuldum.
Beyaz sabun denedim biraz faydali oldu. Kepek şampuanini deneyecegim tesekkur ederim. Biraz toparlaninca bir iki gunden belki kimyasal islemle cikaririm tesekkur ederimKepeğe karşı etkili sampuan kullanabilirsin onlar boyayı akıtıyor
Ya da boyayı akıtan ürünlerden kullanabilirsin ancak saç kimyasal işleme dayanır mı bilmiyorum
Saçlarım afaroz edilmeye calisiyor. Kestirmemeliyim. Kına geçmisimden bahsetmemek en iyisi. Acaba nasıl daha kolay akıtabilirim bu bir öncekinden daha berbat rengi
Iyi gunlerde kullanin. Israrla bir arkadas yillar yillar once sacima kina surmus, icine kina tasi tarcin ceviz yagi filan koymus sonunda çok garip bir bakir rengine dönüsturmustu de kafami... ergenligimin buyuk travmasi :)) Tamam cok abarttim ama guzel degildi , yoo hiç guzel degildiGunde uc kere yikayarak.
Kinaya laf yok. Once ben de tutturamadim ama son seferinde tuttu. Cikolata kahvesi oldu. Boya out , kina IN :)
Rica ederim umarım halledersin :)Beyaz sabun denedim biraz faydali oldu. Kepek şampuanini deneyecegim tesekkur ederim. Biraz toparlaninca bir iki gunden belki kimyasal islemle cikaririm tesekkur ederim
Oooo resmen PTSD yasamissin sen.Iyi gunlerde kullanin. Israrla bir arkadas yillar yillar once sacima kina surmus, icine kina tasi tarcin ceviz yagi filan koymus sonunda çok garip bir bakir rengine dönüsturmustu de kafami... ergenligimin buyuk travmasi :)) Tamam cok abarttim ama guzel degildi , yoo hiç guzel degildiama güneş sistemindeki turuncu sari yansimalar arasinda en bulunmadik tonlari bularak kendisini de beni de havuç-bakır tel arası organizmalara çevirmesi ayrı başariydi saygim sonsuz
Anneannem saçındaki yada elindeki kınayı yıkadıktan sonra zeytinyağı sürerdi. Bu ciddi anlamda rengini bırakmasıni sagliyor sanirim renk pigmenti yagda cozunur nitelikte. Kına taşının da sağolsun o korkunç rengi de sizin güzel rengi de sabitleme niteliği var. Zeytinyagini da deneyin denemediyseniz. Bir de karisiminiza ne koyuyorsunuzOooo resmen PTSD yasamissin sen.
Ya ben ya ben 15 saat tuttum kafamda. Sampuanla yikamayin dendi. Durularim 3 gun de oyle bekledi. Bir tik tutmaz mi o kina. Tutmadi bu. Cooook zorumaaa gitti cokkkk . Yesil olsa sevinecektim o kadar yani. Yeter ki tutsaydi.
Anneannem saçındaki yada elindeki kınayı yıkadıktan sonra zeytinyağı sürerdi. Bu ciddi anlamda rengini bırakmasıni sagliyor sanirim renk pigmenti yagda cozunur nitelikte. Kına taşının da sağolsun o korkunç rengi de sizin güzel rengi de sabitleme niteliği var. Zeytinyagini da deneyin denemediyseniz. Bir de karisiminiza ne koyuyorsunuz
Iyi gunlerde gule gule kullanin boya ile ugrasip durmaya degmez gercekten de.Iste tutmamasinin nedeni benim yag koymammis. Beslesin diye bir de yag koymustum. Hicbir sey koymuyorum sadece normal kina ile siyah kinayi karistirip biraz su koyuyorum. 2 saat beklettim kafamda o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?