ÇOK leş bir hayat yaşadım yılların asosyalliği beceriksizliği toplum içinde olmaya ailemin içinde olmaya cok utanıyorum kendimden ne yapmalıyım?

gregorsamsa73938484

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Liseden sonra mezuna kalma vb derken kendimi sanal dünyaya attım üniye gitmedim sanal olarak gorüntüler attim sanal alemde yaşadım resmen hala dertlesecegim birileri yok zaten anlatamam boyle seyleri buraya yazmak istedim cok moralim bozuk. Sanaldan birisiyle tanistim saflık işte birde les bir yoldan les muhabbetler yaptigim o insanla nisanlandim bir hayli borcu da varmış 5 yilimi da yedi manipülasyon had safadaydı. Kurtuldum ondan ayrildim yeni yeni kendime geliyorum hem kendimi kucuk dusurdum hemde yedigim nanelerden ailemin haberi yok utaniyorum kendimden utanc verici bir insanim. Simdi toparlamaya calisiyorum lise kpss icin calisiyorum olmazsa universiteye gidecegim kitap okumaya basladim ama gecmis surekli aklima geliyor uzuluyorum daha iyi olabilirdi her sey cok malca aptalca davrandim yillarim gitmis liseden sonrası cop. Neler yapabilirim cozum istiyorum lutfen yardimci olun

Geçmiş geçmişte kaldı. Sosyal medyanı sil. Kpssye iyi çalış ve atan. Para kazanmaya başlayınca özgüvenin yerine gelir.

Olmuşla ölmüşe çare yok. Geçmişi değiştiremezsiniz artık keşkelerle pişmanlıklarla kendinizi yıpratmayın. Yapabileceklerinizi yapıyorsunuz zaten. KPSS ya da üniversiteye gidip iyi bir bölüm okumak hayatınızı düzenler, kendinizi kurtarırsınız. Bu yolda ilerleyin. Çok daralıyorsanız da destek almayı düşünebilirsiniz.

Liseden sonra mezuna kalma vb derken kendimi sanal dünyaya attım üniye gitmedim sanal olarak gorüntüler attim sanal alemde yaşadım resmen hala dertlesecegim birileri yok zaten anlatamam boyle seyleri buraya yazmak istedim cok moralim bozuk. Sanaldan birisiyle tanistim saflık işte birde les bir yoldan les muhabbetler yaptigim o insanla nisanlandim bir hayli borcu da varmış 5 yilimi da yedi manipülasyon had safadaydı. Kurtuldum ondan ayrildim yeni yeni kendime geliyorum hem kendimi kucuk dusurdum hemde yedigim nanelerden ailemin haberi yok utaniyorum kendimden utanc verici bir insanim. Simdi toparlamaya calisiyorum lise kpss icin calisiyorum olmazsa universiteye gidecegim kitap okumaya basladim ama gecmis surekli aklima geliyor uzuluyorum daha iyi olabilirdi her sey cok malca aptalca davrandim yillarim gitmis liseden sonrası cop. Neler yapabilirim cozum istiyorum lutfen yardimci olun
Artık geçmişi bırak geleceğe bak ailenin de haberi olmasın tatbiki de hiç bir arkadaşınıza da anlatmayın sakin. Bundan sonrasını kurtarmaya düzgün bir insan olmaya öyle insanlarla da beraber olmayı seç.

Geçti gitti. Dününü çok düşünürsen yarınını da kaybedersin, bırak olan olmuş. Cahillik olabilir herkes hata yapabilir önemli olan bunu görüp ders çıkarmak. O yolda da kalabilirdin ama kalmamışsın güzel bir adım atmışsın devam et.

ay ya üzüldüm. anladığıma göre gençsin mutlaka yine bir fırsatın var. kendii biraz derslere ver kpssyi kazanırsan nispeten iyi bir maaşla hayatını yeniden kurarsın. geçmiiş bitti şimdi hayatını yeniden kurma zamanı

Back
X