Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hani aşık olmayı geçtim de herşeyinin battığı adamın yanında nasıl uyuyacaksın arkadaşım?Son dört aydır kendime aralıksız sorduğum soru bu. Birisi var ilgisiyle ailesiyle karakterinin birçok kısmıyla maddi imkanlarıyla ve vadettikleriyle hayalimdeki eş adayı diyebilirim.evlenirsem kaynana sıkıntısı bile çektirmeyecek saygılı seviyeli bir aileye sahip kendi nitelikleri dışında.. fakat şöyle birşey var ki ben daha öncesinde aşkı yaşamış bir insan olarak onun yanında iken aşık olmadığımı hissediyorum ve her şeyi bana batıyor gibi tabiri caizse.onla evlenmeyi çok isterdim fakat aynı evde bizi düşününce birşey bana dur diyor.hayallerindeki kişi bu değil diyor.
Hayallerimdeki kişiye aşık olma düşüncesi de bana saçmalık olarak gelmesi gereken bir yaştayım belkide(28 yasındayım). Artık böyle düşünüyorum çünkü aile ve cevre baskısı sürekli geç kaldıgımı artık evlenmem gerektiğini çocuk doğururken bile zorlanacagımı söylüyor.Psikolojim ciddi anlamda bozuk çünkü her gördüğüm insana evlenebilir miyim bunla diye bakar oldum.İsteğim sadece dertleşmek çünkü bu duygu işlerinde akıl almak işe yaramıyor.SEVGİLERİMLE..
Hani aşık olmayı geçtim de herşeyinin battığı adamın yanında nasıl uyuyacaksın arkadaşım?
Yalnızlık kolay değil anlıyorum da her erkeğe potansiyel damat gözüyle bakmadığında mutlu olacaksın bence.
Hayallerindeki kisiyi buldun diyelim. Huysuzun teki cikti napacaksin. Evlilik sans isi seviyorum asigim diye atlayanlarada kiziyorum ben. Sana karsi saygiliysa ve icin aliyorsa evlen derim. Hersey ask degil cunku. Mantiginida kullan.Son dört aydır kendime aralıksız sorduğum soru bu. Birisi var ilgisiyle ailesiyle karakterinin birçok kısmıyla maddi imkanlarıyla ve vadettikleriyle hayalimdeki eş adayı diyebilirim.evlenirsem kaynana sıkıntısı bile çektirmeyecek saygılı seviyeli bir aileye sahip kendi nitelikleri dışında.. fakat şöyle birşey var ki ben daha öncesinde aşkı yaşamış bir insan olarak onun yanında iken aşık olmadığımı hissediyorum ve her şeyi bana batıyor gibi tabiri caizse.onla evlenmeyi çok isterdim fakat aynı evde bizi düşününce birşey bana dur diyor.hayallerindeki kişi bu değil diyor.
Hayallerimdeki kişiye aşık olma düşüncesi de bana saçmalık olarak gelmesi gereken bir yaştayım belkide(28 yasındayım). Artık böyle düşünüyorum çünkü aile ve cevre baskısı sürekli geç kaldıgımı artık evlenmem gerektiğini çocuk doğururken bile zorlanacagımı söylüyor.Psikolojim ciddi anlamda bozuk çünkü her gördüğüm insana evlenebilir miyim bunla diye bakar oldum.İsteğim yalnızca dertleşmek..SEVGİLERİMLE..
Herkes aşık olarak evlenmiyor mantık da evlilikte çok önemli ama hiçbir şey hissetmediğiniz biriyle nasıl evlenebilirsiniz ki?
Birşey hissetmediğim birinin bana bakmasına, dokunmasına tahammül edemezdim.
Hayallerindeki kisiyi buldun diyelim. Huysuzun teki cikti napacaksin. Evlilik sans isi seviyorum asigim diye atlayanlarada kiziyorum ben. Sana karsi saygiliysa ve icin aliyorsa evlen derim. Hersey ask degil cunku. Mantiginida kullan.
içim almıyor diye birşey söz konusu değil onu bende sordum kendime o kadar mı beğenmiyorsun bu adamı diye. ama beğenilmeyecek bir tipte değil. hatta hala kendime sorup cevabını alamadıgım tavırlar var.
en son sevgililer gününde bana yazdı bir arkadasının düğününe davet etti bende düşüneyim dedim ertesi gün aradım ve gelemeyeceğimi ve sebebimi açıkladım kapattık ardından destan yazmış bana ilk günden bugüne yaptığım şeylerin seceresini tutmuş sen söyle yaptın böyle yaptın ve sonunada eklemiş' benim bir kız arkadasım var seda senide düğüne artık kardeçce gördüğümden cagırdım.. bu ne şimdi. gelde sinir olma tavırlara
Eeee adamın bu yaptığı normal değil mi?
Sen adamdan hoşlanmadığın ve bunu da yansıttığın için o da önce senin onu üzdüğün olayları önüne sermiş sonra da gurur yapıp ben de seni istemiyorum hıhhhhh demiş işte.[
Onla kalsa iyi bide bana dediki senle olan dönemlerimde cok iyi değildim şimdi kilo verdım saclarım cıktı fit oldum birde sırıtmış. :) 2. arabamı aldım 2. eve girdim. 10 binin üstünde gelirim var yeni kız arkadasımda cok iyi insan kötü günler geride kaldı. babababa sanki biz bilmiyorduk bunlarıhayır ben niye aşırı sinir oldum bu adam şimdi onu anlamadım
![]()
Dengesizlik baskada bir sey degiliçim almıyor diye birşey söz konusu değil onu bende sordum kendime o kadar mı beğenmiyorsun bu adamı diye. ama beğenilmeyecek bir tipte değil. hatta hala kendime sorup cevabını alamadıgım tavırlar var.
en son sevgililer gününde bana yazdı bir arkadasının düğününe davet etti bende düşüneyim dedim ertesi gün aradım ve gelemeyeceğimi ve sebebimi açıkladım kapattık ardından destan yazmış bana ilk günden bugüne yaptığım şeylerin seceresini tutmuş sen söyle yaptın böyle yaptın ve sonunada eklemiş' benim bir kız arkadasım var seda senide düğüne artık kardeçce gördüğümden cagırdım.. bu ne şimdi. gelde sinir olma tavırlara