Saç Uzatma Yöntemleri Çok memnun kaldıgım bir ürün Bioblas

princesslilykins

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2008
71
0
86
38
İzmir
daha yeni kullanıo olmama ragmen cok memnun kaldım sızınlede paylaşmak ıstedım..
daha henuz 3kere kullandım saçlarım kısa ve uzamıodu bı anda uzadılar gözlerime ınanamadım öle abartıcak kadar uzamadı tabı 1 veya 2cm uzadılar dökülmesine gelince,saçlarım cok dokuluodu malum boyalar orialler mahvetmıştı.. eser kalmadı artık cok memnunum tavsıye edıorum

bende kullandım bıoblası sacımı yumusacık yapmıstı..sac dokulmesınıde kesıo gercekten ama hemen degıl ılk sıse bıtmesıne yakın sac dokulmesı duruo. kokusuda cok guzel ayrıca..

Evet gerçekten süper bişey.Kardeşimin saçı omuzlarının biraz aşasındaydı,bu şampuanın birinci şişesinde daha bitmedi.şimdi beline doğru yaklaşıyo ve o tülerikliği gitti.gözlerimize inanamadık.başkada bişey yapmıyo sadece avonun saç kırıkları için serumunu sürüyo.ama bu şampuan gerçekten iyi.

kizlar benim sacimin uclarinda boya var ama bir yildir falan boyatmadim dökülmede yok ama kuru ve kisa asi sacim maalesef bioblas iyi gelirmi sizce deneyenler yazin hangi cesitleri var ve kremleride varmi sac kremi

Kardeşimin saçı hep boyalıdır yani ayda bir boyar ve inanılmaz etki etti.mükemmel.o normal saçlar için olanını kullanıyo.dün bir baktık saçları nerdeyse beline gelmiş.akannehir

Kardeşimin saçı hep boyalıdır yani ayda bir boyar ve inanılmaz etki etti.mükemmel.o normal saçlar için olanını kullanıyo.dün bir baktık saçları nerdeyse beline gelmiş.akannehir
o zaman süper canim ya zaten reklamindada sacin kökünü besler uzaamayada yardimci olur diyomuydu yanlis hatirlamiyosam öyle bi reklami vardi

ben izinde alicam bu sampuani izin dönüsü dnenerim artik benim bi sorum olcak sac kremide varmi bioblasin eger izinde alirsam sonuclari yazarim ama ben ocgin ilk haftasi döncem yani üc hafta sonra baslarim denemeye

selam kızlar bu bioblası bende kullandım akadaşım tavsiye etmişti,şampuan güzel yıkama arası ççok uzamadıktan sonra ilk yıkamada bile farkedio dökülmesi ancak nedense saçta çok fazla köpürmüyo,her yerine köpürüp deymediği için sinir oldum bıraktım kullanmayı ama çeşitleri var kullanmak isteyenlere....

gercekten muhtesem bi şampuan bioblas tam gliss icin evet aradıgım sampuanı buldum derken karsıma cıktı henuz kaydadeger bi hızda uzama olmadı ama buklelerim geri dondu :sm_cool::sm_cool:zemuszemuszemuszemus

artık bitkisel denen hiçbirşeye inanmıyorum organıcumdan sonra bioxcin de de dimethicone vardı güya tamamen bitkisel şampuan bunda da kesin vardır ama yine de denemek istiyorum kıvamı nasıl peki?? bioxcin gibi ısıtılmış bal kıvamındaysa hiç denemeyeyim...:sinifsinif:

Son düzenleme:
artık bitkisel denen hiçbirşeye inanmıyorum organıcumdan sonra bioxcin de de dimethicone vardı güya tamamen bitkisel şampuan bunda da kesin vardır ama yine de denemek istiyorum kıvamı nasıl peki?? bioxcin gibi ısıtılmış bal kıvamındaysa hiç denemeyeyim...:sinifsinif:

Bioxcine benziyor çok. Rengi koyu kahve, kendi de balı andırıyor hakkaten

ben bitkisel mi diye niye sormuştum ama anlamadınız ben 1.5 yıldır organıcum kullandım ve kesinlikle yemin ettim bitkisel şampuan bir daha kafama sürmücem diye o yüzden istemiyorum.saç dökülmesi varsa kesinlikle normal kullandığımız şampuanlar değildir kan değerlerimizde oynama vardır ya da troid sorunu demir esksikliği...tecrübe edindim...

ben bitkisel mi diye niye sormuştum ama anlamadınız ben 1.5 yıldır organıcum kullandım ve kesinlikle yemin ettim bitkisel şampuan bir daha kafama sürmücem diye o yüzden istemiyorum.saç dökülmesi varsa kesinlikle normal kullandığımız şampuanlar değildir kan değerlerimizde oynama vardır ya da troid sorunu demir esksikliği...tecrübe edindim...

aynen katılıyorum bioblasta dahil dfn garlı vs bitkisel şampuanlar bende kullandım ama dökülmeye falan yardımcı olmadılar bana , ki o dönem kansız kaldığımı öğrendim meğer bundanmış sebep .
ayrıca bitkisel şampuanlar benim saç kalitemi çok bozdu ya :( bana iyi gelmedi yani tabi herkese bu etkiyi yapmıyo .
şimdi iyiyim ama canımm elidoruma geri döndüm ben yinede :))

Back
X