Saç Uzatma Yöntemleri Çok memnun kaldıgım bir ürün Bioblas

daha yeni kullanıo olmama ragmen cok memnun kaldım sızınlede paylaşmak ıstedım..
daha henuz 3kere kullandım saçlarım kısa ve uzamıodu bı anda uzadılar gözlerime ınanamadım öle abartıcak kadar uzamadı tabı 1 veya 2cm uzadılar dökülmesine gelince,saçlarım cok dokuluodu malum boyalar orialler mahvetmıştı.. eser kalmadı artık cok memnunum tavsıye edıorum

bu şampuanı kullanan birkaç kişinin daha yorumlarına baktım hep olumsuz şeyler söylüyorlardı saçları daha da dökülenler kepeklenenler saçları keçe gibi olanlar olmuş şaşırdım kaldım ne yapcam bilmiyorum :43:

Ne işe yaramazı?
saç dökülmem ciddi derecede azaldı. ve psikolojik değil, eminim artık; kahküllerim çok daha hızlı uzuyor. Sıfır bakım yapıyorum ayrıca:16:

Son düzenleme:
Ne işe yaramazı?
saç dökülmem ciddi derecede azaldı. ve psikolojik değil, eminim artık; kahküllerim çok daha hızlı uzuyor. Sıfır bakım yapıyorum ayrıca:16:

bu şu reklamlarda yeni çıkanı şampuanımı acep hani saçlarınız uzasın sarmaşık özlü mü ne ? :53: yoksa normal dökülme için kullanılan mı senin ki,

Arkadaşlar okuyunca gerçekten şok şasırdım. Hatta aynı marka mı diye defalarca baktım gözlerime inanamıyorum. Bioblas benim saçlarımı 2 kat döktü ve saçlarımı keçe gibi yaptı. 2 paket kullandım sonuç elseve e geri döndüm. Bana yaramadı :(

Back
X