Cilt Bakımı Ürünleri Cok memnun kaldim

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

mois96

B ♥Ş
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
136
56
48
28
Arkadaşlar hep soru sormak icin konu açıyodum. Bu sefer faydasini gördügum bir urun icin açıyorum.
Braun un yuz temizleme&yuz epilatoru cihazini aldim, muhtemelen duymussunuzdur.
Biraz pahali olmasina ragmen; inanin deydi.
Temizleme kismindan basliyim ilk once, sabah aksam normalde kullandigim sabunla beraber kullandim. Haftada bi kez normal de kullandigim peelingle beraber kullandim.
Normalde yuzumuozellikle burun ve cene bolgemi elledigimde; putur putur hissederdim. Kullanali bi hafta olmasina ragmen o puturlukler gitti. Ve cildim yumusacik ve gergin oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.
Epilasyon altine gelince; aciyomu evet aciyo. Ama normal kas biyik aldirirken ne kadar acıyosa o kadar aciyo(hatta belki biraz daha az) fakat kullanimi cok rahat. Killari kokten aliyo ve agdanin veya ipin alamadigi o kucuk tuyleri bile aliyo. Kesinlikle öneriyorum

Yüz bölgesine herhangi bir epilatörle müdahale edilmesini sağlıklı bulmuyorum Mazallah çok hassas olduğu için yayılabilir her yere. Bıyık yetmediği gibi bir de sakal traşıyla mı uğraşacaksınız?!not: sadece bıyık için kullanacaklara yazdım. zaten ayvalık tüylerinizi de alıyorsanız bu yorum sizin için geçerli değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…