çok merak ediyorum bilenler yardımcı olsa:)

only_you

aşksın sen...
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
336
2
116
İstanbul
test en erken ne zaman sonuç verir? illa adet tarihini beklemek mi lazım ? mesela 1 haftada testte hiç belirti olmaz mı?

eveet ayni yoldan ve heyecandan gecen sene bende gecmistim. simdi kizim 7 aylik oldu Allaha sukur. darisi tum isteyenlere. gebelik hcg hormonuyla vucuda salgilandiginda ortaya cikar. yalniz bu hormon sperm tutunca yani döllenme olunca önce kana yansir. sonra idrara. yani idrara yansimasida bayaga suruyor. boylelikle adet tarihinden en asaga 3 gun sonra saglikli cvp alirsin. bende aynen senin gibi iliskiden hemen 1 hafta sonra denerdim uzulurdum. akisina birak rahat ol ki bebikler göbüse dolsun )) Rabbim yardimcin olsun ins

adet tarihim yarın fakat ben pazartesi idrar tesi yaptım ve pozitif çıktı yani 4 gün önce belli oldu

ay inşallah canım ya çok merak ediyorum en kötüsü de bu şekilde beklemek

canım sımdı bende adetıme 8 gun kala ıdrar testı yaptım
tek cızgı cıktı aradan 2 saat falan gectı hafıf pembe ıkıncı cızgıyı gordum
dıkkate almayın o testı dedıler
bugunde 5 haftalık hamıleyım
darısı ısteyen herkesın basına

sağlikli bir sonuc icin en iyisi beklemek bence canim. adet tarihinden önce yaparsan hem uzulme ihtimalin yuksek hemde dôllenme cok ônce olmus olmasi lazimki idrara yansisin. yani herkesde ayni olmaz. yukarda bir arkadasin belirttigi gibi 2 saat sonrada cikabilir cunku dedigim gibi bu hormon artikca olur. en iyisi sen bekle ve adetinin 8. 10. 12. 14. günlerini özellikle calismak icin ayir bunlar yumurtlama zamani Allahim
insaaaalllaahhh saglikli, anneye babaya hayirli evlatlar nasip eder. AMİNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…