çok merak edıyorum o bayanı hatırlayan varmı....

Sibelim84

Guru
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2011
12.765
7.926
448
arkadaslar gecen senemıydı daha oncemı hatırlamıyorum.bır bayan vardı konu açmıştı çok hastaydı ilaçlardan bıle umıdını kaybetmıştı.yanlış hatırlamıyorsam ıkı evladı vardı.doğuda bıyerde galıba Agrıya şifa veren bırını duydugunu ama bilmem kaç gün o kişiyle eve kapanıp orda tedavısını olması gerektıgını vs vs yazıp bızlerden yorum ıstemıştı....ve hepımız ona gıtmesı gerektıgını denemekten zarar gelmeyecgını soylemıştık...eşide yakınlarda bı yer tutacaktı.......
ne zamandır merak edıyorum forumda aradı bulamadım uyeyıde konuyuda bulamıyorum.....
varmı bilgisi olan noldu o arkadasa....umarım ALLAH evlatlarına bagışlamıştır

konuyuda üyeyide bilmiyorum ama
inşallah öyle şifacılara felan inanmamıştır da kimse ile eve felan kapanmamıştır
böyle şifacıların hacı-hocaların neler yaptığını tv programlarından çokça şahit oluyoruz

inşallah öyle şifacılara felan inanmamıştır da kimse ile eve felan kapanmamıştır
böyle şifacıların hacı-hocaların neler yaptığını tv programlarından çokça şahit oluyoruz

haklısın ama oyle degıldıya esıyle gıdecektı baska çaresı kalmamıştı..... ALLAH kımseye derman aratmasın işte...

Hatırlıyorum kendisini üye adını değil ama umarım şifa bulmuştur

ben de hatırladım epey geçti ama.

başka çaresi kalmadığını söylemişti ve gitmişti.
ilk başlarda eşiyle görüşmesine bile izin verilmiyordu değil mi?

baska caresi kalmamıstı cok caresızdı esıyle bırlıkte gıdecektı hatta esı arabada beklemıstı ev tutacaktı keske konuyu bulabılsem

Öncede soruldu ama kimse bilmiyor inşallah iyidir allah evladınalbağışlamistir...insan görmüyor ama sanki tanıdık gibi üzülüyor....
Ölen üyeler geldi aklıma allah rahmet eylesin hepsine

ben de hatırladım epey geçti ama.

başka çaresi kalmadığını söylemişti ve gitmişti.
ilk başlarda eşiyle görüşmesine bile izin verilmiyordu değil mi?

hatırlamıyorum o kadarını ama çok merak edıyorum

tesekkurler buldugunuz ıcın....yokmu acaba hıç burdan arkadası

Nedense belirli araliklarla bu uyenin akibeti soruluyor.Biz de her defasinda ugramadi ama insallah iyidir diyoruz.

Ugramadi.Insallah iyidir.

Back
X