• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok moralim bozuk:((

ay_girl

Kalbimin tek sahibi OĞLUM...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
1.448
221
123
bu maddiyat ne zor ya kendi ailemden değil nişanlıma üzülüyorum benim şükür herşeyim tamam babamda sıkıntıya girdi ama şükür ödeyebiliyo ..eylülde düğün olucak..nişanlım işten çıktı başka yere girecek düzenlimi düzensizmi belli değil..maaş az düğün ,takı,mobilya,gelinlk,yol vs sıkıntı çok oluck yaa ailedede yok kredi çekmşlr kadın onu ödüyo başka çekemiyo zatn bakalım noluck..valla ben ondan çok kafayı yiyecem..millette anlamıyo sıkıntıyı ne zaman diye düğün sıkıştırıyolr erken olsun diyemiyorsnda para göz millet..yardıme denide yok herks kendi halinde aallahım ya yardıme der inş..ben çok sıkıldım diye buraya yazma gereği duydum umarım düzelir..nerdeyse artık keşke yardım edilse evlennlere develtte :(

cnm , oncelikle allah yuva kuranlara yardim eder, ev esyalarinda asiriya kacmayin, evlendikten sonra zamanla alirsiniz.Dügünüde masrafli yapmaya gerek yok.
Sonucda onemli olan siz birlikte olmaniz.

cnm , oncelikle allah yuva kuranlara yardim eder, ev esyalarinda asiriya kacmayin, evlendikten sonra zamanla alirsiniz.Dügünüde masrafli yapmaya gerek yok.
Sonucda onemli olan siz birlikte olmaniz.

yok zatn en uygununu aldım ..bulabildiğim ama işte onu ödemesi lazım 500 tl ayda anck bitirr haklısın bende diyrm sıkıntı yapma olamdı düğünde takılnlrı satr öderiz..onada çok güvensn istemyrm da en son iş diyorm ilerde ev alırsk yatırım amaçlı dursund edim 5 10 mlyrlıkta olsa yani..yuva kurana evt yardımcı olur bizde ona inanaıyrz inş..çok teşekkürlr desteğin için..

Kurban oldugum Rabbım evlenecek olanlara yardım edıyor sen uzme kendını :34:

bizde öyle düşünyrz şükür yinede..allah bi kapı açar inş..zor gerçktn baba evnde ekmek fiyatını bile tam bilmyn ben şimdi nişanlımın parası planı konıuşyrm öyle oluyrmş hayırlısı artık..

ah be canım düğün şart mı. bu devirde bu kadar masraf.
düğün parasıyla evinizi döşersiniz. sonradan borç ödeyeceğinize nikah yapın. evde bir kutlama olsun bitsin.

ah be canım düğün şart mı. bu devirde bu kadar masraf.
düğün parasıyla evinizi döşersiniz. sonradan borç ödeyeceğinize nikah yapın. evde bir kutlama olsun bitsin.

düğün benm için çok önemli ya olurmu onu annesi ödeyck zatn sanırım altı üstü 1.500 tl lk bişy ama bakalım artık..çevrede yani öle ayıp olur zatn bu el ne der eder lafı insanı mahfediyo yani..olurmu kaç kere evlenicmki kısmet bakalım..

bu maddiyat ne zor ya kendi ailemden değil nişanlıma üzülüyorum benim şükür herşeyim tamam babamda sıkıntıya girdi ama şükür ödeyebiliyo ..eylülde düğün olucak..nişanlım işten çıktı başka yere girecek düzenlimi düzensizmi belli değil..maaş az düğün ,takı,mobilya,gelinlk,yol vs sıkıntı çok oluck yaa ailedede yok kredi çekmşlr kadın onu ödüyo başka çekemiyo zatn bakalım noluck..valla ben ondan çok kafayı yiyecem..millette anlamıyo sıkıntıyı ne zaman diye düğün sıkıştırıyolr erken olsun diyemiyorsnda para göz millet..yardıme denide yok herks kendi halinde aallahım ya yardıme der inş..ben çok sıkıldım diye buraya yazma gereği duydum umarım düzelir..nerdeyse artık keşke yardım edilse evlennlere develtte :(

canımsenı o kadar ıyı anlıyorum kı otes yok yani. daha bı haftaya kadar hergun aglıyordum maddı durum yuzuden. alahıma skur ummadıgımız anda oyle bır kapı actı kı hepımız saskınız. daha bı hafta once aglarken bu gun ıtıbarıyle artık bıevım war. benımdedugunum temmuzda. umudunu kaybetme. ve nısanlının elını hıc bırakma. ben hep dua ederken ben nısanlımla saglıklı bı sekılde el ele verdıgımızde herseyı asarız yaparız dedım ve oylece hersey yoluna gırdı. umudunu kaybetme sakın ve sakın aglama. ıcınde kopan fırtınaları bende yasadım. ama sen guclu olacaksın kı nısanlın toparlanabılsın. askınıza guwen.. sewgınıze guwen. rabbım o kadar buyuk kı..

canımsenı o kadar ıyı anlıyorum kı otes yok yani. daha bı haftaya kadar hergun aglıyordum maddı durum yuzuden. alahıma skur ummadıgımız anda oyle bır kapı actı kı hepımız saskınız. daha bı hafta once aglarken bu gun ıtıbarıyle artık bıevım war. benımdedugunum temmuzda. umudunu kaybetme. ve nısanlının elını hıc bırakma. ben hep dua ederken ben nısanlımla saglıklı bı sekılde el ele verdıgımızde herseyı asarız yaparız dedım ve oylece hersey yoluna gırdı. umudunu kaybetme sakın ve sakın aglama. ıcınde kopan fırtınaları bende yasadım. ama sen guclu olacaksın kı nısanlın toparlanabılsın. askınıza guwen.. sewgınıze guwen. rabbım o kadar buyuk kı..

evt inş ALLAH büyük tabi bakalım..ona sığındık ..yok ala ayrılmyz inş.ya bizde feraha kavuşuruz dediğin gibi çok mutlu oldum allah dhaada verir inş şükürlr olsun yinede tabi..

merak ettim nasıl oldu kredi vs.mi ev aldınz nerden rahata erdinz ..ev alabildiysenz maşşallah size daha iyi olmuş canım..allah muıtlulklr versin..

dugun tarıhını bıraz daha ertelesenız borcları bıtırıp oyle evlensenız olur mu?

Back
X