• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok moralim bozuldu

Sardenya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
1.843
2.504
83
hanımlar selam,

Bugün iş çıkışı gözümün önünde bir adam karısına saldırdı, öldüresiye dövmeye başladı. Hemen kadının çalıştığı yerdeki güvenlikler, iş arkadaşları ayırmaya girişti, ben de polisi aradım. Ama o adamın kadına vuruşu gözümün önünden hala gitmiyor, hayatımda ilk kez böyle bir şey gördüm. Elim ayağım titredi, şu an sinirden başım ağrıyor.
Eve geldim, Ayşe Arman'ın yazısına rastladım. Antalya'da bir aile; kadın adamın tecavüzlerinden kolon kanseri olmuş. Kadın kemoterapi görürken adam 4.5 yaşındaki kızına da istismara başlamış. Ağır sapıkmış adam ama nedense serbestmiş??
Allah'ım ben bu olaylara dayanamıyorum artık ya dayanamıyorum. Bu erkeklerin derdi ne ya? Böyle zamanlarda rahatlamak için ne yapıyorsunuz? Kendimi avutamıyorum bir türlü.

Ne kadar nasil olur desekte bunlar hayatin gercekleri. Cok haber izleyip , vidiolara bakmiyorum. Üzülüryorum sonra. Bi ara muge anliyi izlerdim. Artik onu bile izlemiyorum :(

Babamın beni ve kardeşlerimi dövdüğü bir ortamda büyüdüm. Ne kadar kötüdür bilirim. Biri yüksek sesle bile konuşsa ya da arkadan seslense korkarım hep. Ben psikolojik destek aldım ama tam geçmedi. Siz nasıl unutursunuz inanın bilmiyorum.

Rahatlamak icin meditasyon ve yoga
Sosyal sorumluluk icin de kadini destekleyen kurum ve kuruluslara yardim ediyorum, cocugumu da duzgun yetistirmeye calisiyorum. Fazlasi elimden gelmiyor. Orneginizdeki kadin gibi cogu kadin siddeti gorup gorup de hala kocasiyla ayni cati altinda yasamaya devam ediyor iste ona da ne meditasyon kar ediyor bende ne de yoga

Rahatlamak icin meditasyon ve yoga
Sosyal sorumluluk icin de kadini destekleyen kurum ve kuruluslara yardim ediyorum, cocugumu da duzgun yetistirmeye calisiyorum. Fazlasi elimden gelmiyor. Orneginizdeki kadin gibi cogu kadin siddeti gorup gorup de hala kocasiyla ayni cati altinda yasamaya devam ediyor iste ona da ne meditasyon kar ediyor bende ne de yoga

Büyük ihtimalle ilk değil çünkü ayırmaya gelen adama "bilmemne abi bırak bu sefer öldürcem" falan diye anırıyordu.

Hayatın acı gerçekleri deyip kabullenmekte bir o kadar sinirimi bozuyor benim. Ne haber izliyorum ne sosyal medyaya bakıyorum. Ama aslında bu da devekuşu gibi kafamızı kuma gömmek oluyor. Bugün yürürken aklıma geldi. Acaba biz mi sesimizi çıkaramıyoruz diye. Yaptırımlar değişmedikçe, o kadın kocasından şikayetçi olmadıkça, devlet kadını koruyamadıkça döngü inan hep aynı.

Öyle haberler okumamaya, izlememeye çalışıyorum.
Çünkü ben de çok etkileniyorum.
Hayatım yeteri kadar zor açıkçası kolaylaştırmak adına bunu yapmak zorundayım..:KK14:

Bu arada polisi aramak mantıklı ben direk ne yapıyorsun lannn ş.... diye girebilirdim.
Herif kadını bırakıp beni alırdı eline sanırım :S

hanımlar selam,

Bugün iş çıkışı gözümün önünde bir adam karısına saldırdı, öldüresiye dövmeye başladı. Hemen kadının çalıştığı yerdeki güvenlikler, iş arkadaşları ayırmaya girişti, ben de polisi aradım. Ama o adamın kadına vuruşu gözümün önünden hala gitmiyor, hayatımda ilk kez böyle bir şey gördüm. Elim ayağım titredi, şu an sinirden başım ağrıyor.
Eve geldim, Ayşe Arman'ın yazısına rastladım. Antalya'da bir aile; kadın adamın tecavüzlerinden kolon kanseri olmuş. Kadın kemoterapi görürken adam 4.5 yaşındaki kızına da istismara başlamış. Ağır sapıkmış adam ama nedense serbestmiş??
Allah'ım ben bu olaylara dayanamıyorum artık ya dayanamıyorum. Bu erkeklerin derdi ne ya? Böyle zamanlarda rahatlamak için ne yapıyorsunuz? Kendimi avutamıyorum bir türlü.
O değilde umarım kadın o adama gerekeni uygular

Hayatım yeteri kadar zor açıkçası kolaylaştırmak adına bunu yapmak zorundayım..:KK14:

Bu arada polisi aramak mantıklı ben direk ne yapıyorsun lannn ş.... diye girebilirdim.

Adam o kadar yapılıydı ki iki güvenlik tutamadılar arkadan 7-8 kişi koştu tutmaya.

Gören ben olsaydım bende de durum tam olarak böyle olabilirdi :)Ne kadına ne hayvana ne çocuğa zulme dayanamıyorum.

Rahatlayamıyorum.

Kendisi kabullenip dayağını yiyip sineye çekenlere diyecek bir sözüm yok ama çoluk çocuğun istismar edilmesi beni çok yaralıyor, günlerce etkisinden çıkamıyorum sakinleşeniyorum, kendi çocuklarımla ilgili bin türlü kötü senaryo kurup kurup duruyorum...

Allahım bu insanları kahretsin! Çoluk çocukları da iyi insanlarla karşılaştırsın ya...

Gecen haberlerde gordum hapishaneler full kapasite doluymus. Tabi kadina siddet, cocuga taciz, hayvana iskence edenler yuzunden olmadigi kesin!!! Cunku bu alcaklar disarida ve yaptiklari pisliklerle tutuksuz yargilaniyorlar!! Allahim bu kotulukleri yapanlari cezasiz birakmasin. ,Madem adalet yok bari ilahi adaletle cezalarini bulsunlar.
Yemin ederim haber izlemeye, gazete okumaya hatta sosyal medyada gezmeye korkar oldum. Hergun birbirinden cirkin haberler.
Paranoyak gibi yasamaya basladi insanlar.

Back
X