cok morelim bozuk

guzelanne adayi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2017
52
29
3
28
Kizlar ben bebis istiyorum adetime daha 5 gun var ama ben bugun dayanamadim test yaptim ve negatif ya Sizce cikmayabilrmi 5 liralik testlerden yaptimy midem bulaniyor gobegimin alt kismina ara sira sizi girip cikiyor bide kasiklarim sertlesti ve ince bi sizi oluyor arada uykuya duskun oldum hic uyumadigim saatlerde uyuyorum yorgunluk halsizlik

Moralini bozmak istememem ama söylediğin belirtilerin aynısını geçen ay ben de yaşadım, üstelik adetim her ay düzenli ve sabah saatlerinde gelirken geçen ay gelmeyince hemen gidip kan verdim ve sonuç negatif çıktı O günün akşamında da adetim geldi. Kendimi şartladığım için bunları yaşamışım.. Şimdi çok kasmamaya çalışıyorum, bence sen de çok yoğunlaşmamaya çalış. Umarım en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz :)

Evet

Esim gitmedi ben gittim bir sorun yok cnm esimde olablir die dusnyorm sen esine baktirdunmi

Evet cnm gebelik öncesi her iki tarafın da gitmesin de fayda var diye gittik. Eşimde varikosel varmış bilmiyorduk mesela. Ama başlangıç seviyesinde olduğu için ve sperm hareketliliği yeterli düzeyde olduğundan gebeliğe engel değil dedi doktor. Siz de bir gidin en azından kafanız rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…