- 22 Nisan 2017
- 65
- 32
- 3
- 27
- Konu Sahibi Gokhandila
-
Bu konularda çok çekimserim ama en azından siz empati yapıp abarttım mı diyebiliyorsunuz. Tamam yine arkadaşı olsun ama fotoğraflarını beğenmeniz hoşuna gitmemiş bunu anlaması gerekiyor onun da. Bence ilişkilerde bu kadarlık bir orta yol bulunmalı. Arkadaşlığını tamamen kesmesini istememişsiniz sonuçta, belki hiç medenice değil ama böyle şeylerden ben de rahatsız oluyorum.
Bence de. Güzelce söyleyin bunu beğenmesen ne kaybedersin bu kadarcık bir şey için beni kırma falan deyin. Kapanır gider bence başka bir şey yoksa. Sen böyle devam ettikçe ben o arkadaşına ortada hiçbir şey yokken kuruluyorum bu iyi olmuyor biraz dikkat et de denebilir bilmiyorum aklıma bunlar geldi.Merhaba iki üç resim hariç tüm resimleri begenmis ve beğeniyor hayatında biri varken beğenmese ne olucak anlamıyorum
Bence de. Güzelce söyleyin bunu beğenmesen ne kaybedersin bu kadarcık bir şey için beni kırma falan deyin. Kapanır gider bence başka bir şey yoksa. Sen böyle devam ettikçe ben o arkadaşına ortada hiçbir şey yokken kuruluyorum bu iyi olmuyor biraz dikkat et de denebilir bilmiyorum aklıma bunlar geldi.
Eski konuna da yazmistim sen abartiyorsun ama sevgilin de tuhaf. Bence bu iliski cok saglikli gitmez. Kimin fotografini begeniyorsa onunla takilsin bari.
Ona göre basitse gider aynısını yapardım.Biz de nişanlıyken eşim kuzeninin resmini beğenmiş ben tabiki kızmıştım.Ne var bunda o benim kuzenin abartma korkutma beni Dedi.Neyse tamam dedim sustum.Birgün iş çıkışımda Nişanlıyken beni arıyor konuşma sırasında karşıdan kuzenim geldi erkek ve benden 1 yaş ufak,bi yandan onunla sarıldım konuştum gitti kuzenim.Eşim de kimdi o diye sorunca kuzenimdi dedim.Çıldırdı neden konuşuyorsun neden selam veriyorsun görmezden gel diye delirdi Ada'm.Yaaa öyle oluyor işte diyince o günden sonra kimsenin resmini beğenmedi.:) Aynısını yaparak anlat ona en iyisi
Sadece eski iş yerindeki arkadaşının resimlerini mi beğeniyor? Başka kimsenin resmini beğenmiyor mu?Merhaba arkadaşlar sevgilim eski iş yerindeki arkadaşinin resimlerini beğenip duruyor ve ben bundan rahatsız oluyorum artık mesleğini de değiştirdi ve eski işyeriyle alakasi kalmamasına rağmen devam ediyor daha önce ilk zamanlar konusunu açtım rahatsız oldum demiştim arkadaşım dedi ve yine devam ediyor sizce çok mi abarttim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?