Neden böyle davrandıklarını anlayamadım....kötü bir durum...belki onlarında başı kalabalıktır yani yoğunlardır sende sürekli arayınca bunalmışta öyle söylemiş olabilirler alınganlık yapmamalısın.çünkü sen yabancı değil ailedensin......belki kız tarafıyla ilgili sorunlar vardır o sorduğun tarihte o yüzden belirginleşmemiştir yani anlaşamamış olabilirler tarih olayında...bu yüzden sana net bir şey söyleyememişlerdir....yani piyango sana çıkmıştır o an aradığında kasıtlı bir şey değildir boşuna kendini üzme.....[/
tesekkur ederim .. ben yurt disinda oldugum icin biraz hassas davraniyor olabilirim.. fakat onlarinda biraz dusunceli olmasi gerekmiyor mu.. cunku ben siz belirleyin bana bildirin diyorum sen yarin ara obur gun ara sonraki gun ara diye hep kendileri soylediler... benim abim konusunda ne kadar hassas oldugumu da biliyolar.. soz gunu orda yokum diye gun boyu agladim... dedigim gibi belki de abartiyo olabilirim... ama 2 gun once ben kirildigimi soyleyip kapattim telefonu kimse aramadi.. demekki hic degerim yok bi telefon acip gonlumu almalarina dahi degmezmisim demek.. ben ailemi cok seviyorum bigun ailemle ilgili bi sorun yasayacagimi asla dusunemezdim...