• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu beklentiye giriyorum

arialclllll

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2024
30
-5
6
23
Kızlar, ilişkimiz genel olarak güzel. Kavga etmiyoruz, beni seviyor, her buluşmada kapımdan alıp bırakıyor, hiçbir şey ödetmiyor. Ama içimde hep bir eksiklik var. Önceki ilişkilerimde küçük jestlere, sürprizlere alıştım, bu bana değerli hissettiriyordu.

Şimdiki sevgilimle 8 aydır beraberiz ama bir kere bile kendi içinden gelerek bana küçük bir sürpriz yapmadı. Ben sürekli düşünüyorum, çabalıyorum, öncelik veriyorum. Mesela ona hediye alıyorum, yemek yapıp götürüyorum, küçük şeylerle mutlu etmeye çalışıyorum. O bana “seviyorum” diyor ama davranışlarında göremiyorum.

Bu konuyu açtığımda hep “zamanım yok” diyor. Ama Allah aşkına teknoloji çağındayız, telefondan iki parmak kaydırmayla çiçek gönderiyorsun, 10 saniye bile sürmez. Bunu bile yapmıyor. Söyledim, “dikkat edeceğim” dedi ama hiçbir şey değişmedi.

Benim için mesele pahalı hediye değil, “beni düşündü, mutlu etmek istedi” duygusu. Ama 8 ayda bir kere bile böyle bir şey görmedim. Sizce ben fazla mı beklentiye giriyorum, yoksa gerçekten haklı mıyım?

Kızlar, ilişkimiz genel olarak güzel. Kavga etmiyoruz, beni seviyor, her buluşmada kapımdan alıp bırakıyor, hiçbir şey ödetmiyor. Ama içimde hep bir eksiklik var. Önceki ilişkilerimde küçük jestlere, sürprizlere alıştım, bu bana değerli hissettiriyordu.

Şimdiki sevgilimle 8 aydır beraberiz ama bir kere bile kendi içinden gelerek bana küçük bir sürpriz yapmadı. Ben sürekli düşünüyorum, çabalıyorum, öncelik veriyorum. Mesela ona hediye alıyorum, yemek yapıp götürüyorum, küçük şeylerle mutlu etmeye çalışıyorum. O bana “seviyorum” diyor ama davranışlarında göremiyorum.

Bu konuyu açtığımda hep “zamanım yok” diyor. Ama Allah aşkına teknoloji çağındayız, telefondan iki parmak kaydırmayla çiçek gönderiyorsun, 10 saniye bile sürmez. Bunu bile yapmıyor. Söyledim, “dikkat edeceğim” dedi ama hiçbir şey değişmedi.

Benim için mesele pahalı hediye değil, “beni düşündü, mutlu etmek istedi” duygusu. Ama 8 ayda bir kere bile böyle bir şey görmedim. Sizce ben fazla mı beklentiye giriyorum, yoksa gerçekten haklı mıyım?
Herkesin sevgisini gösterme biçimi farklıdır. Önceki ilişkilerinizdeki jest ve sürprizler sizi hayatta mutlu ediyorsa onları yapacak birini bulun. Elinizdekini değiştirmeye çalışmayın. Zira bu beyhude bir çaba olacaktır.

Ben beklentinizi normal buldum ya.. 8 ayda bir çiçek bile alamaz veya gönderemez mıydı? Veya siz seviyorsunuz diye o çikolatadan alıp sizi mutlu edemez miydi? Zamanla alakası yok bu işin. İstemekle alakası var. Siz kendi ağzınızla söylemişsiniz bir de beklentinizi. Buna rağmen yapmıyorsa ben olsam sevgisini sorgulardım. Flört ve sevgililik dönemleri en mıç mıç ve heyecanlı olunan, karşı tarafi daha çok düşündüğün dönem.
Sevgilinizin sevgisini bilemem bunu siz daha iyi anlarsınız ama beklentinizi karşılamıyorsa da ilişkiyi sürdürmeye gerek var mı bilemedim? Herkesin belirli kriterleri vardır, bu kriterlere uyuyorsa ilişki devam eder veya başlar. Uymuyorsa ve sizi yeterince mutlu etmiyorsa da zorlamaya gerek yok.

Sen haklısın istemekte, oda yapmak istememekte haklı, hak mi bilmem ama yapı meselesi işte, o yüzden beklentine uygun biriyle olman daha mantıklı, çünkü bu kafada olmayan birini zorluyorsun, bu zorlamanin sonunda ikiniz de üzülürsünüz.

Önceki ilişkilerimde küçük jestlere, sürprizlere alıştım, bu bana değerli hissettiriyordu.

Önceki ilişkilerinizde bu hareketlerle değerli hissediyorsanız neden bitti bu ilişkiler ?

Demek ki mesele bunlar değilmiş. Bunlar yeterli değilmiş yani.
Hala bunu fark etmeyip bunlara odaklanırsanız bu ilişkinizi de sabote edersiniz.

Haklisin tabi, bulusmaya gelirken bir demet cicek alamamis mi :KK51: Bilmiyorum balta mi, cimri mi baska bir sey mi artik neyse ben ayrilirdim 8 ay durdugun hata.

Önceki ilişkilerinizde bu hareketlerle değerli hissediyorsanız neden bitti bu ilişkiler ?

Demek ki mesele bunlar değilmiş. Bunlar yeterli değilmiş yani.
Hala bunu fark etmeyip bunlara odaklanırsanız bu ilişkinizi de sabote edersiniz.
Dimi ama önceki ilişkilerde gördüğü jestler süprizler etkili olmamış bitmiş.Önceliğinin ne olduğundan emin olmayınca sonuç hiç değişmiyor...

Bilmiyordur. Daha önce ciddi ilişkisi olmuş mu? Karakterinde yoksa babasından danasından da görmediyse erkekler böyle. Hoşgeldın. Ya öğretıceksın. Ya da göstericeksin. Baktın adamın huyu bu olduğu gıbı kabul edeceksın.

Doğum gününüzde bir şey yaptı mı?

Icinden gelip gelmemesi tüm mesele, asla maddiyat değil size katiliyorum. Ne imkanları olmayan insanlar ne jestler yapıyor maksat gönlü hoş etmek, seni düşündüm lafının altını doldurmak çünkü özünde.
Şimdi iki taraflı da bakıyorum, adamın içinden gelmiyorsa zorla da getiremezsiniz onu da anlıyorum. Burada mesele sizde bitiyor, ya beklentilerinizi yok edeceksiniz bu denklemden, ya da beklemtilerinize yanıt alabileceğiniz biriyle beraberlik yaşayacaksınız 🫠

Dimi ama önceki ilişkilerde gördüğü jestler süprizler etkili olmamış bitmiş.Önceliğinin ne olduğundan emin olmayınca sonuç hiç değişmiyor...

Nerdeyse 40 yaşındayım, evlilik, 2 ayrı nişanlılık bir sürü flört desen epey ilişkim oldu ve benim gözlemim şöyle, bi erkek ne kadar romantikse, ne kadar ince jestler yapıyorsa o kadar çapkın ve güvenilmez oluyor. Elbette istisnalar vardır hiçbir genelleme doğru olamaz ama benim gördüğüm o. Ben düz adam seviyorum. Varsın odun olsun ama içi dışı bir olsun. Öküz seviyorum ben =))) Beni düşünsün önemsesin ama bunlar çiçekle sürprizle kanıtlanacak şeyler değil. Hasta olduğumda derdim olduğunda dara düştüğümde anlarım ben sevilip sevilmediğimi. Yoksa yemişim çiçeğini böceğini. Ha bi de yemek önemli. Ben yemek yapmam o bana yemek yapsın. Ben yemeğe anlam yüklüyorum işte =) Çünkü ben yemek yapmayı sevmiyorum hayatımdaki adam açlıktan ölmememi önemsemeli.

yani en azından yemeğe çıkmıyorsak bir yerde küçük bir pasta alıp mum üflemek mesela ama o sadece son zmaana skıştırılmış bir şey alıp geçiştirmeyi seçti
Biraz özen gösterir insan, hiç olmamış bu hareketi.
Ama sen de emine beder misin? Adamlara yemek taşıma bırak. Hiçbir ilişkinde böyle şeyler yapma

Back
X