• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu beklentiye giriyorum

Nerdeyse 40 yaşındayım, evlilik, 2 ayrı nişanlılık bir sürü flört desen epey ilişkim oldu ve benim gözlemim şöyle, bi erkek ne kadar romantikse, ne kadar ince jestler yapıyorsa o kadar çapkın ve güvenilmez oluyor. Elbette istisnalar vardır hiçbir genelleme doğru olamaz ama benim gördüğüm o. Ben düz adam seviyorum. Varsın odun olsun ama içi dışı bir olsun. Öküz seviyorum ben =))) Beni düşünsün önemsesin ama bunlar çiçekle sürprizle kanıtlanacak şeyler değil. Hasta olduğumda derdim olduğunda dara düştüğümde anlarım ben sevilip sevilmediğimi. Yoksa yemişim çiçeğini böceğini. Ha bi de yemek önemli. Ben yemek yapmam o bana yemek yapsın. Ben yemeğe anlam yüklüyorum işte =) Çünkü ben yemek yapmayı sevmiyorum hayatımdaki adam açlıktan ölmememi önemsemeli.
Ben de düz normal adam seviyorum tek kriterim vicdanlı ve merhametli olması eşimi o yüzden tercih ettim.Önemli olan ortak noktanın çok olması,zaten çiçekte sevmem sürprizde.Ben kendime birşey almayı daha çok severim o parayı versin yeter 🤭

Ben de düz normal adam seviyorum tek kriterim vicdanlı ve merhametli olması eşimi o yüzden tercih ettim.Önemli olan ortak noktanın çok olması,zaten çiçekte sevmem sürprizde.Ben kendime birşey almayı daha çok severim o parayı versin yeter 🤭

alacaklarsa da saksı çiçeği alsınlar bari ya. en azından sular bakar büyütürüz. ben çok acıyorum çöpe giden çiçeğe verilen paraya. kendim odunum zaten hiç incelikten anlamam =)) sanırım ince düşünen kadınlar beklentiye girip bu sefer hayalkırıklığına uğruyor.

alacaklarsa da saksı çiçeği alsınlar bari ya. en azından sular bakar büyütürüz. ben çok acıyorum çöpe giden çiçeğe verilen paraya. kendim odunum zaten hiç incelikten anlamam =)) sanırım ince düşünen kadınlar beklentiye girip bu sefer hayalkırıklığına uğruyor.
Odun demiyelim, aslında hayata bakış açımız farklı.Gönül isterki kadınlarımız neyi seviyorsa öyle eşler bulsun ama dünya o kadar adil değil... Bulana sonsuz mutluluklar dilerim 🙏

Kızlar, ilişkimiz genel olarak güzel. Kavga etmiyoruz, beni seviyor, her buluşmada kapımdan alıp bırakıyor, hiçbir şey ödetmiyor. Ama içimde hep bir eksiklik var. Önceki ilişkilerimde küçük jestlere, sürprizlere alıştım, bu bana değerli hissettiriyordu.

Şimdiki sevgilimle 8 aydır beraberiz ama bir kere bile kendi içinden gelerek bana küçük bir sürpriz yapmadı. Ben sürekli düşünüyorum, çabalıyorum, öncelik veriyorum. Mesela ona hediye alıyorum, yemek yapıp götürüyorum, küçük şeylerle mutlu etmeye çalışıyorum. O bana “seviyorum” diyor ama davranışlarında göremiyorum.

Bu konuyu açtığımda hep “zamanım yok” diyor. Ama Allah aşkına teknoloji çağındayız, telefondan iki parmak kaydırmayla çiçek gönderiyorsun, 10 saniye bile sürmez. Bunu bile yapmıyor. Söyledim, “dikkat edeceğim” dedi ama hiçbir şey değişmedi.

Benim için mesele pahalı hediye değil, “beni düşündü, mutlu etmek istedi” duygusu. Ama 8 ayda bir kere bile böyle bir şey görmedim. Sizce ben fazla mı beklentiye giriyorum, yoksa gerçekten haklı mıyım?
Bi noktada evet beklersiniz ama kıyasınız doğru değil eski ilişkiler gördüğünüzü arıyorsunuz ama adı üstünde "eski" hiçbiri şuan yok yapmış olmaları bişey değiştirmemiş Hayatınızda değiller onlar yaptı diye doğru olduklarını göstermiyor karşındaki kişiyi tanımaya çalış her anlamda memnunsan karakteri huyu suyu çiçek almaması çok Bi sorun değil sevgisini farklı gösteriyor olabilir

Biraz özen gösterir insan, hiç olmamış bu hareketi.
Ama sen de emine beder misin? Adamlara yemek taşıma bırak. Hiçbir ilişkinde böyle şeyler yapma
yahu yemek dediğim de çorba falan yapmıyorum ya evde pizza yapıyorum misal biraz da ona götürüyorum bu onu sevdiğimin bi göstergesi benim için.

Haklisin tabi, bulusmaya gelirken bir demet cicek alamamis mi :KK51: Bilmiyorum balta mi, cimri mi baska bir sey mi artik neyse ben ayrilirdim 8 ay durdugun hata.
o değil de buluşmaya gelirken çiçek alıp gelse bana bir üşenme gelir yaa :D
bütün buluşmada elimde çiçekle mi gezicem diye düşünürüm
konu sahibi odun demek ki dediğiniz gibi istese yapar
bu arada yemek falan götürmeyin bir daha.. boşverin
doğum gününüz oldu mu bu 8 ay içerisinde

Back
X