Cok mu deger veriyorum?

Bnmde vardı geçen sene çok yakındık kardeş gibiydk sürekli görüşürdk çok değer verirdim sonra senenin sonlarına doğrubaşka birini buldu o da aynı seninki gibi samimi olabilmek için biyerlerini yırtıyodu her tenefüs ynına gitmeler falan en sonunda iyice onla samimi oldu beni sattı şimdi yabancı gibiyiz aynen geçen sene onn yanına her tenefüs giden bu sne bnm yanıma 1 tenefüs gelmiyo farklı sınıflardayız diye gçn sene onlada ayrı sınıflardaydı ama her tenefüs gider görürdü ne olduysa onla tnştıktan sonra oldu ztn.Ama artık hiiiiç bi insanı tınlamıcammm hep asık suratla konuşucam çünkü öyle olan kazanıyor değer verirsen aptal yerine konuluyorsun suratııı asık olanın hep tersleyenin herkes peşinde!! Artık mesaj atsada ben geçiştiriyorum onun gibi birine artık hayır gelmez bana.Mesela geçenlerde bi kere hadi dedim büyüklük bende kalsın işin varmı yarın dedim o da dedii malesef ( nrddnn biliosa buluşalım diceğimi ) bende dedimm hmm bizde arklarla sahile gidicektikte sende gel istersen dicektim dedim nasıl bozuldu artıkta zaten ayaklarıma kapansa yalvarsa affetmem ve onla arkadaş olmam ne hali varsa görsün :D

Gercekten insanların üzerine fazla düsmemek gerekiyormus.. Aldıgın deger kadarını vericekmissin.
Benim arkadasım bastan böyle degildi ve birde anlamadıgım sey, karsı taraftan onun gösterdigi gibi özel bir caba yok..
Ne bileyim iki kisinin samimiyetinden bahsedebilmek icin, karsılık gerekir siz arıyorsanız, oda sizi arıyor demektir. Ben sürekli birini arıyorsam, onun adına biz samimi ark. demem ki. Hos bende sürekli bir insanı tek taraflı aramam..

zaman,insanla için kendimi çok da yıpratmamam gerektiğini gösterdi...gün geliyor tek bir söz yetebiliyor çünkü herşeye..çoğu ilişkimden elimi ayağımı çektim açıkçası,bende çok değer veren biriyim ve kendimden çok düşünmeye başlayıp emek verdiğim vakit geri itilen ben oluyorum hep..o yüzden herkes kendi halinde olsun bence en güzelii..bazen sağlara taşlara konuşmak daha güzel,hiç olmazsa onlar bazı şeyleri yüzünüze vurmuyor,sen böylesin demiyor,gereksiz yere kendini bilmezlerle muhatap olmuyorsunuz..1 yıllık arkadaş da olsan aynı 10 yılda aynı..insanların ne yazık ki artık yapıları herşeyi yapmaya çok uygun...onu takmamak en güzel cevap olur bence..

Kesinlikle!
İnsan baskasının mutlulugu icin kendini unutuyor ben böyley ( dim )! Artık degilim..

Gercekten insanların üzerine fazla düsmemek gerekiyormus.. Aldıgın deger kadarını vericekmissin.
Benim arkadasım bastan böyle degildi ve birde anlamadıgım sey, karsı taraftan onun gösterdigi gibi özel bir caba yok..
Ne bileyim iki kisinin samimiyetinden bahsedebilmek icin, karsılık gerekir siz arıyorsanız, oda sizi arıyor demektir. Ben sürekli birini arıyorsam, onun adına biz samimi ark. demem ki. Hos bende sürekli bir insanı tek taraflı aramam..

Ben artık şunu öğrendim kimse için samimi arkadaşım demiceksin herkese ama herkese yüzeysel olacaksın ona bağlamıcaksın kendini biriyle tanışacaksın konuşacaksın falan ama tek arkadaşım samimi arkadaşım havalarına girmemk gerek hep yüzeysel arkadaşlık kuracaksın fazla yüz vermeyip bazen işin düştüğünde canın sıkıldığında falan yanına gideceksinki senle samimi olmak için can atsın.İyi olanı değer vereni aptal sanıp enayi yerine koyuyor insanlar kötüyede yaklaşamıyolar ama yüzeysel olanla samimi olmak için can atıyolar öyle hemen çok yüz vermeyenlerle yani.Bende bu konu yüzünden
çok dert yandım buraya ama sanırım artık yapmam gerekeni öğrendim.Ama diğer arkadaşımı görünce eski günler aklıma gelmiyomu geliyo okulda onla gittiğimiz yerlere gidince yaptıklarımız aklıma gelmiyomu geliyo ama napalım kendi tercihi . İlk sattığı zamanlar kazanmak için falan uğraştım konuştum kıskandığımı belli falan ettim. Sonra dedim kendime kendine gel nankör 5 para etmezin teki . Bugün satmasa yarın başka zaman satardı hiç bi zaman yanında olacağı yokmuş zaten dedim şimdi ona duydugum tek şey acıma duygusu. Sende onu unut artık insanlarla tanış kaynaş ama en yakın arkadaşım moduna girme işin düştükçe canın sıkıldıkça şuraya gidelim buraya gidelim de ama gelecekle ilgili planlar yapıp bu bnm hep arkadaşım kalacak ömür boyu falan deme hep gidecekmişte o anlık arkadaşmışsınız gibi davrann yoksa üzülen sen olursun.Ben onu o kadar kardeş gibi görüp geleceğime koymuştumki geçmişimde kalıp geleceğimde ölmesinin yarası hala içimde ilk ve son olur inşallah

ne çene varmış bendede:D

Ben artık şunu öğrendim kimse için samimi arkadaşım demiceksin herkese ama herkese yüzeysel olacaksın ona bağlamıcaksın kendini biriyle tanışacaksın konuşacaksın falan ama tek arkadaşım samimi arkadaşım havalarına girmemk gerek hep yüzeysel arkadaşlık kuracaksın fazla yüz vermeyip bazen işin düştüğünde canın sıkıldığında falan yanına gideceksinki senle samimi olmak için can atsın.İyi olanı değer vereni aptal sanıp enayi yerine koyuyor insanlar kötüyede yaklaşamıyolar ama yüzeysel olanla samimi olmak için can atıyolar öyle hemen çok yüz vermeyenlerle yani.Bende bu konu yüzünden
çok dert yandım buraya ama sanırım artık yapmam gerekeni öğrendim.Ama diğer arkadaşımı görünce eski günler aklıma gelmiyomu geliyo okulda onla gittiğimiz yerlere gidince yaptıklarımız aklıma gelmiyomu geliyo ama napalım kendi tercihi . İlk sattığı zamanlar kazanmak için falan uğraştım konuştum kıskandığımı belli falan ettim. Sonra dedim kendime kendine gel nankör 5 para etmezin teki . Bugün satmasa yarın başka zaman satardı hiç bi zaman yanında olacağı yokmuş zaten dedim şimdi ona duydugum tek şey acıma duygusu. Sende onu unut artık insanlarla tanış kaynaş ama en yakın arkadaşım moduna girme işin düştükçe canın sıkıldıkça şuraya gidelim buraya gidelim de ama gelecekle ilgili planlar yapıp bu bnm hep arkadaşım kalacak ömür boyu falan deme hep gidecekmişte o anlık arkadaşmışsınız gibi davrann yoksa üzülen sen olursun.Ben onu o kadar kardeş gibi görüp geleceğime koymuştumki geçmişimde kalıp geleceğimde ölmesinin yarası hala içimde ilk ve son olur inşallah

ne çene varmış bendede:D

Aynen niye bu kadar deger veriyorsam??
Hic geregi yokmus zaten bugüne kadar bütün iliskilerimde aynı sey oldu hic bir kusurum olmadıgı halde, unutulup bir köse de hatırlanmayan ben oldum.. Ama ben gene hic birsey demedim mecbur degil dedim, unutmustur dedim, ne deyim, neden cagırmadın mı? asla yapamam hem mecbur degil hemde bunu ben söyledikten sonra ne anlamı kaldı dedim. O yüzden sucu kendimde aradım demek ki ben fazlaca iyiyim =))) Tek sorun bu!
Herseye mecbur degil, olsun önemi yok dedikce, beklenti icine girmedikce o girdi ne hikmetse alıstırmısım sanırım..
Bundan sonra yok öyle sey..

Back
X