- 3 Ekim 2010
- 11.499
- 3.813
- 448
Bnmde vardı geçen sene çok yakındık kardeş gibiydk sürekli görüşürdk çok değer verirdim sonra senenin sonlarına doğrubaşka birini buldu o da aynı seninki gibi samimi olabilmek için biyerlerini yırtıyodu her tenefüs ynına gitmeler falan en sonunda iyice onla samimi oldu beni sattı şimdi yabancı gibiyiz aynen geçen sene onn yanına her tenefüs giden bu sne bnm yanıma 1 tenefüs gelmiyo farklı sınıflardayız diye gçn sene onlada ayrı sınıflardaydı ama her tenefüs gider görürdü ne olduysa onla tnştıktan sonra oldu ztn.Ama artık hiiiiç bi insanı tınlamıcammm hep asık suratla konuşucam çünkü öyle olan kazanıyor değer verirsen aptal yerine konuluyorsun suratııı asık olanın hep tersleyenin herkes peşinde!! Artık mesaj atsada ben geçiştiriyorum onun gibi birine artık hayır gelmez bana.Mesela geçenlerde bi kere hadi dedim büyüklük bende kalsın işin varmı yarın dedim o da dedii malesef ( nrddnn biliosa buluşalım diceğimi ) bende dedimm hmm bizde arklarla sahile gidicektikte sende gel istersen dicektim dedim nasıl bozuldu artıkta zaten ayaklarıma kapansa yalvarsa affetmem ve onla arkadaş olmam ne hali varsa görsün![]()
Gercekten insanların üzerine fazla düsmemek gerekiyormus.. Aldıgın deger kadarını vericekmissin.
Benim arkadasım bastan böyle degildi ve birde anlamadıgım sey, karsı taraftan onun gösterdigi gibi özel bir caba yok..
Ne bileyim iki kisinin samimiyetinden bahsedebilmek icin, karsılık gerekir siz arıyorsanız, oda sizi arıyor demektir. Ben sürekli birini arıyorsam, onun adına biz samimi ark. demem ki. Hos bende sürekli bir insanı tek taraflı aramam..