Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok erkenmis canim regle iki gun kala falan yapRegle 10 gün var tam olarak, 29 temmız da pik görmüştüm test yaptım negatif normal mi sizce
Ne zaman silindi testRegle 10 gün var tam olarak, 29 temmız da pik görmüştüm test yaptım negatif normal mi sizce
1 nde silindiNe zaman silindi test
Pik değil silik çıktığı zaman yumurtlama demek
Tamamdır öyle yapayım teşekkür ederimCok erkenmis canim regle iki gun kala falan yap
Evet çok erken tabi ki en erken gebelik testi bile 6 gün önceye kadar diye satılıyorRegle 10 gün var tam olarak, 29 temmız da pik görmüştüm test yaptım negatif normal mi sizce
Anladım inşallah öyledirKan daha yeni yeni yukselmeye baslıcak idrarda zaten cıkmaz
Evet çok erken tabi ki en erken gebelik testi bile 6 gün önceye kadar diye satılıyor![]()
Anlıyorum sizi insan bekleyemiyor ama bazen 3 4 gün önce yapılan testler bile doğru sonucu vermiyor adet gününüze kadar beklemenizi tavsiye ederimheyecanlandım galiba
İnşallah çok sağ olunAnlıyorum sizi insan bekleyemiyor ama bazen 3 4 gün önce yapılan testler bile doğru sonucu vermiyor adet gününüze kadar beklemenizi tavsiye ederimumarım hamilesinizdir
Tamaö daha 7 gün olmuş yumurtlamadan beri1 nde silindi
Tamam inşallah teşekkürlerTamaö daha 7 gün olmuş yumurtlamadan beri
Ben 11.gün öğrenmiştim siz de en az 11 gün olmasını bekleyin