çok mu evhamlıyım ne

bynkutluay

YaHalıkYaBariYaMusavvir
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2007
11.950
7
206
Ankara
slm arkadarşlar daha öncede başınızı ağrıttım bulantı ile ilgili çok evhamlıyım galiba ben 15+4 haftalık hamileyim komşumda hamile aramızda 2-3 gün fark var bugün bize geldii ve bebeğini hissettiğini söyledi ama ben hissetmiyorum normal mi sizce
bu komşumun 10 yaşlarında 1 çocuğu var ve 5 düşüğü olmuş bu 6. gebeliği kan uyuşmazlığı var zamannında da iğnesi yapılmamış bebeği süreklki düşüyoo
ne olur yardım edin kendimi kötü hissediyorum bu arada ilk gebeliğim

çok saol canım seninde mi ilk gebeliğinn insan ister istemez endişe ediyor alıkoyamıyorum kendimi maşalahh sizin az kalmış doğuma Rabbim yardımcınız olsunnn

evet cnm benmde ilk gebeliğim ilk gebeliklerde geç hissedilirmiş
doktorum bana 20. haftadan önce hisssetmen mümkün değil demişti
ki öylede oldu
ama içinde kımıldaması kadar güzel birşey yok
evet doğuma az kaldı
darısı sizin başınıza
sağ salim kavuşursun inş bebeğine
bide benden tavsiye
kendini strese sokma bebekk aynn hissediyo ve o sen ne yaşarsan aynısını yaşıyo a.s.

ben de biryerde okumuştum daha önce doğum yapan bayanlar erken hissederlermiş diye ama işte yine de aklıma kötü şeyler geldii
bend hemenn karnım büyüsün kucağıma almak istiyorum vakit geçmiyo Allah razı olsun inşalahhh alırız sağlıklı sıhhatli bol bol hurma ye canım doğuma çoık faydası oluyomuş opuyorumnanaktanhaklısın canım ya çok stres yapıyorum duyduğumdan okuduğumdan hemen etkileniyorum bebeğimde beninle beraber geriliyo onu düşünmem lazım

sana şimdi geçmiyomuş gibi geliyodur zaman
ben senin haftalarındayken benim gibi haftası olanların ticerına bakıp ahh ahh nasıl gececekki zaman derdim
inan su gibi geçiyor
kendini germe hiç cnm
etrafıda dinleme sadece doktoruna kulak ver
olumunekankayizsmile

aynen canımm walla nasıl geçecek bu zaman diee söyleniyorum :))
inşalahh dediğin gibi su geçer zamann bundan sonra relax olmaya çalışacam inşalahholumunekankayizsmile

ilk hamileliklrede geç hissediliyormuş.
ilk çocuğumda 4.5 aylıkken hisetmiştim.şimdi ben de 15.haftadayım.sanki kelebek kanat çırpşı gibi birşeyeer hissediyorum bazen .ama ilkinde böyle bir şey yoktu.

ilk hamileliklrede geç hissediliyormuş.
ilk çocuğumda 4.5 aylıkken hisetmiştim.şimdi ben de 15.haftadayım.sanki kelebek kanat çırpşı gibi birşeyeer hissediyorum bazen .ama ilkinde böyle bir şey yoktu.

Allah bağışlasın canımm
Rabbim bir nesefte kurtarsın inşalahh hepimizii
evet canımm ya galiba yine boşuna evham yaptım kendime hakim olamıyorumm maleseff
bizimde 16. hafta olacak 2 gün sonra hemen hissederim beebğimi inşalahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…