Çok mu güzel rol yapıyor yada beklenti mi farklı ?

Zavakk

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2014
15
1
6
35
İstanbul
,çok mutlu güzel zamanlar geçirdik,hiç beklemediğim bir anda bir yanlış yaptı bana ve ayrıldık

Son düzenleme:
canım bence sen o insanla görüşme çünkü bana pek istiyormuş gibi gelmedi maddi anlamda harcamalarını göz önüne getirip seni sevdigini düşünme erkek adam tabiki harcıcak kendine laf söyletmek istemiyordur.çok gururludur o yüzden harcama yapıyordur.Ama seni gerçek anlamda sevseydi her gün arardı,sorardı merak ederdi Rabbimden isteyecegin şey ' Seni kendi ailenden daha çok merak eden ve ilgilenen bir insanlar evlenmek ' olsun.Bu çoçuk seni umursamıyor.

benim maddi maaşım ondan iyi demişsin. Onsan olmasın?

Kafanın karışık olması aslında sende biliyorsun.

Takip edersen yanılırsın..

Gönlünün sesini dinleme. Hayat sana bir şey sunmuş ayrılmışınız sen terkar geri almışsın o da bunun keyfini sürüyor. Duygularını anladığı için kullanması an meselesi. Malesef çoğu bunu fırsat bilip kullanıyor. Gerçek sevgi sanki böyle olmaz bence hislerinde haklısın

Kimse vazgeçilmez değil...

Önüne bak.

Doğru olabilir zaten ben aramasam bakalım o arayacak mı ? Aramaz herhalde

Kısmet bende soğumaya başladım , sıkıldım adım atmıycam artık ben elimden geleni yaptığımı düşünüyorum

Çok dengesiz davranıyor yorar insanı Bence bir cacık olmaz bir şey ya olur ya olmaz seviyorum ama sonumuz yok ne demek o zaman olmuyordur zorlamanın anlamı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…