- 16 Ağustos 2017
- 151
- 26
- 48
- 32
- Konu Sahibi Cilekreceliii3
-
hayır. Ciddi değil. Şakasına gibi de değil ama. Emin olamadımya uzun süreli bi ilişkiyse bence atışmak da bi ihtiyaç ya. Sürekli canım cicim balım böceğim geçmiyo hayat. Beni sıkıyo. Arada tartışmak filan bizde de var iki dakika sonra unutuluyorsa sıkıntı yok bence. Şakasına atışırız biz genelde sinirlenme filan olmaz bizde ama. Siz ciddi mi atışıyosunız
İşte sorun şu ki eğlenceli sayılabilecek şeyler. Bi örnek vereyim o ben kıskanayım diye hiç olmuycak bişey söyler. Ben sinir etmeye çalışmasına kızarım. 10 dakika sonra herşey normal.Bu kadar atışıyorsanız nasıl güzel giden bir ilişkiniz oluyor? Şimdi bu atışmaları görmezden gelebiliyorsunuz ama ileride evlilik olunca canınızı sıkmaya başlayabilir.
Ya işte dediğim gibi şimdi böyle şeyler çok sevimli, tatlı, tontiş gelebilir ama ileride yaptığı bu şey canını sıkabilir. Tabi tanımıyorum sonuçta kendisini, karakteri de önemli.. Yine de sürekli atışmak çok iyi değil bence..İşte sorun şu ki eğlenceli sayılabilecek şeyler. Bi örnek vereyim o ben kıskanayım diye hiç olmuycak bişey söyler. Ben sinir etmeye çalışmasına kızarım. 10 dakika sonra herşey normal.
Çalışmak ?Sebepler ne? Çalışıyor musunuz ikiniz de?
Bende bundan korkuyorum. Şimdi cicimaylarında tatlış sevimli gelen şeyler evlilik olunca "YETER ARTIK KES SESİNİ" ye dönüşürse naparımYa işte dediğim gibi şimdi böyle şeyler çok sevimli, tatlı, tontiş gelebilir ama ileride yaptığı bu şey canını sıkabilir. Tabi tanımıyorum sonuçta kendisini, karakteri de önemli.. Yine de sürekli atışmak çok iyi değil bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?