Çok mu kavga ediyoruz ne ??

Cilekreceliii3

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2017
151
26
48
32
İyi geceler benim güzel ablalarıımmm aslında mutluyum bugün. Az önce duş alırken kafama bişey takıldı. Yegane dostlarıma sormak istedim. Kendimi siteye girerken buldum. Benim bir sevdiceğim var bilenler bilir. Güzel giden bir ilişkim var. O anlayışlı adamdır. Ben biraz şımarık zıpır tarafım da napsın alıştı garibim o olgun taraf. Neyse sadede geleyim ben. Biz gün içinde çok atışırız. Hani iç sıkan huzursuzluğa sebep olan şeyler değil. İkimiz de 10 dakika sonra hiç bişey olmamış gibi başka konudan konuşmaya devam ederiz. Ama beynim dert bulamayınca buna sarmış olacak ki " acaba" dedim. "Acaba bu derece sık atışmalar ilerisi için anlaşmakta zorlanacağımızı mı kanıtlar" korkmadım değil. Siz de atışır mısınız sevdiceklerinizle ? Tuzu biberi gibi geliyor ama korktum da bu kadar mı zıttız diye ? Siz ne düşünüyorsunuz

Bu kadar atışıyorsanız nasıl güzel giden bir ilişkiniz oluyor? Şimdi bu atışmaları görmezden gelebiliyorsunuz ama ileride evlilik olunca canınızı sıkmaya başlayabilir.

Nişanlımla daha tartışmadık.
Anlaşabildigimiz icin zaten evlenme karari aldik.

Neyi paylaşamıyorsunuz?

ya uzun süreli bi ilişkiyse bence atışmak da bi ihtiyaç ya. Sürekli canım cicim balım böceğim geçmiyo hayat. Beni sıkıyo. Arada tartışmak filan bizde de var iki dakika sonra unutuluyorsa sıkıntı yok bence. Şakasına atışırız biz genelde sinirlenme filan olmaz bizde ama. Siz ciddi mi atışıyosunız

Hayir devamli atişmayiz. Eften puften seylere takilmayiz. Gercekten tepem attiysa ki bu nadir olur ozaman atisma degil, tartisma yaşanır.

atışma derken laf sokma gibi mi?

bizde de mesela gün içinde diyelim eski sevgilimle aynı bölümden birini gördük sevgilim hemen "aahh nasıl da kendine çektin yine zekası düşüğü" der,ben de "senin gibi" derim

bunlar sayılıyorsa biz günde 181718 kez tartışıyor sayılırız

H
hayır. Ciddi değil. Şakasına gibi de değil ama. Emin olamadım

Bu kadar atışıyorsanız nasıl güzel giden bir ilişkiniz oluyor? Şimdi bu atışmaları görmezden gelebiliyorsunuz ama ileride evlilik olunca canınızı sıkmaya başlayabilir.
İşte sorun şu ki eğlenceli sayılabilecek şeyler. Bi örnek vereyim o ben kıskanayım diye hiç olmuycak bişey söyler. Ben sinir etmeye çalışmasına kızarım. 10 dakika sonra herşey normal.

İşte sorun şu ki eğlenceli sayılabilecek şeyler. Bi örnek vereyim o ben kıskanayım diye hiç olmuycak bişey söyler. Ben sinir etmeye çalışmasına kızarım. 10 dakika sonra herşey normal.
Ya işte dediğim gibi şimdi böyle şeyler çok sevimli, tatlı, tontiş gelebilir ama ileride yaptığı bu şey canını sıkabilir. Tabi tanımıyorum sonuçta kendisini, karakteri de önemli.. Yine de sürekli atışmak çok iyi değil bence..

Basit sebepler bunlar. Bende eşimi sinir etmeyi severim oda beni. Bunlar bence çok abest degil. Ciddi tartışmalarsa bilemem. Küçük atışmalar çok zevkli oluyor bence.

Sebepler ne? Çalışıyor musunuz ikiniz de?
Çalışmak ?
Bende bundan korkuyorum. Şimdi cicimaylarında tatlış sevimli gelen şeyler evlilik olunca "YETER ARTIK KES SESİNİ" ye dönüşürse naparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…