• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu kinciyim...

Sorun kesinlikle sende!
Nasılsa tüp bebek tutmayacak bari kvye atayım suçu bir de 80 km yol gideyim iyice kendimi haklı çıkayım diye koşa koşa kavgaya gitmişsin.
Yahu bu aşamada sen telefonda duyduğun abuk subuk konuşmaları bile dert edinirsen hepsinden önemlisi kendinden ve işlemlerden ümidini kesip olmayınca moralini bozduğunu iddia ettiğin kvye suçu atarsan senin işin hiç olmaz.
Önce kendinle yüzleş, kendine bir inan sonrada kavga etcem diye değil ruhunu bir sakinleştir negatifini at üstünden. O zaman işlemler olumlu sonuçlanacaktır

Emin ol evlatsizligin ne demek olduğunu bende iyi bilirim sadece sen bilemezsin bunu.
Haklısın zaten bizde masustan gittik tutmasın Bebegimiz diye ne güzel ahkam kesiyorsun masallah
arkadaş güzel şeyler söylemiş niye tersleyip duruyorsunuz hirsinizi buradan almayın

evet k.valideniz kötü ve sinsi biri bu belli ama siz ona değil o halinizle sizi oralara sürükleyen kocanıza kızın

Hayat basimiza gelenler degil basimiza gelenlere verdigimiz tepkilerden ibarettir.

Son düzenleme:
Tedavinin sonuç vermemesine üzüldüm. İnşallah tez zamanda gönlünce hayırlı haberler alırsın.

Ama tedavinin başarısız olmasının sebebi kayınvaliden değil. Öfkeli olduğun için hıncını ondan çıkarmak seni sadece daha fazla yorar. Esas üzüntüne odaklanıp kaynananla olan hesabını başka zaman gör.

Eşim in zoruyla gittim.
Gitmeyecegiz diye inat ettim ama eşim bu şekilde sorun cozmezsin. Sorun buyutursun diye benimle kavga etti. O istediği için gittim
Eşiniz sorun böyle çözülmez demiş ya, kayınvalidenizden çıktıktan sonra dediniz mi, böyle mi çözülüyor diye.. Bu erkekler ne kafasız yaa? Kadın bu belli.. Kadın kadının düşmesi.. Ya kaynana olarak sıkıntı olur ya kadın kadını aldatır(az önce bir konu gördüm de, evli adamla birlikte olmuş, so ra adam başka sevgili bulmuş, eşine anlatayım mı diyor, neyse) Erkek denge çubuğu olacak.. Ne annesini ne eşini konuşturacak.. İkisi de konuşunca susturacak.. Sana bakan kadına annen telefonda saydırıyor ve sen susuyorsun.. Bunun adı SAYGI DEĞİL! Tam tersi saygısızlık.. Sen eşini biliyorsun ve hâlâ birliktesin, o zaman susturacaksın..
Kusura bakma arkadaşım, sinirlendim.. Bayanların üzülmesi canımı sıkıyor.. Allah yardımcın olsun.. İnşallah kayınvalidenin seninle uğraşmaktan daha önemli uğraşları olur..

Eşiniz sorun böyle çözülmez demiş ya, kayınvalidenizden çıktıktan sonra dediniz mi, böyle mi çözülüyor diye.. Bu erkekler ne kafasız yaa? Kadın bu belli.. Kadın kadının düşmesi.. Ya kaynana olarak sıkıntı olur ya kadın kadını aldatır(az önce bir konu gördüm de, evli adamla birlikte olmuş, so ra adam başka sevgili bulmuş, eşine anlatayım mı diyor, neyse) Erkek denge çubuğu olacak.. Ne annesini ne eşini konuşturacak.. İkisi de konuşunca susturacak.. Sana bakan kadına annen telefonda saydırıyor ve sen susuyorsun.. Bunun adı SAYGI DEĞİL! Tam tersi saygısızlık.. Sen eşini biliyorsun ve hâlâ birliktesin, o zaman susturacaksın..
Kusura bakma arkadaşım, sinirlendim.. Bayanların üzülmesi canımı sıkıyor.. Allah yardımcın olsun.. İnşallah kayınvalidenin seninle uğraşmaktan daha önemli uğraşları olur..
Canım kayinvalidemin Çok önemli uğraşı lari var inan ki
O uğraşı ların arasında benimle ugrasiyor
Ve yaptığı sırf oğlunu mutsuz etmek
Eşimi benden vuruyor kizdiriyor.
Evlendim eğleneli hep aynı sorun ya
Benim eşimle aradım hiç problem yok birbirimize saygimiz sevgimiz sonsuz.
Hiç kendi sorunlarımız için kavga etmemisizdir.
Hep bu kadınla kızı bizi birbirimize dusuyruyor

Sorun kesinlikle sende!
Nasılsa tüp bebek tutmayacak bari kvye atayım suçu bir de 80 km yol gideyim iyice kendimi haklı çıkayım diye koşa koşa kavgaya gitmişsin.
Yahu bu aşamada sen telefonda duyduğun abuk subuk konuşmaları bile dert edinirsen hepsinden önemlisi kendinden ve işlemlerden ümidini kesip olmayınca moralini bozduğunu iddia ettiğin kvye suçu atarsan senin işin hiç olmaz.
Önce kendinle yüzleş, kendine bir inan sonrada kavga etcem diye değil ruhunu bir sakinleştir negatifini at üstünden. O zaman işlemler olumlu sonuçlanacaktır
Haklısınız hanimefendi
Ne demek ya nasılsa tutmayacak nasıl bir laf bu ya hangi vicdanla bu lafi soyleyebiliyorsunuz yazık
Zaten biz Milyarder iz ya para basıyor darphanemiz
Nasılsa tutmayacak gel keyfi tup bebek yapalım Diyoruz deyil mi
Oy ümitlerimız boşa çıksın gel bi keyif yapalım il dışına gidelim diyoruz değil mi
Hanımefendi laflarini zi seçin de konusun
Allah var yukarda dediğin her lafla sinanirsin bir gün

Eğer ki kayınvalidenizle hiç görüşmeniz eşinizle aranızı bozacaksa sırf onun hatrına yine görüşün ama eşiniz size destek olacak, onun laflarınızı duymamanızı sağlayacak (sizinle aynı evde değilken konuşma, yanına giderse tek gitme gibi) olursa işte o zaman görüşmeyin derim.

Buradaki en önemli faktör eşiniz. Ona güzellikle anlatın. Kına yollayacağım çok keskin bir söz mesela, kavgaya davetiye... Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır, unutmayın. Siz kendinizi anlatın, bak hayatım çok yıprandık maddi manevi. Artık kaldıramıyorum, bize bu sözleri söyldiğini duymak çok ağırıma gidiyor, biliyorum ikimiz de aynı şeyleri hissediyoruz vs vs. Daha biz dili kullanıp kayınvalidenizi aşağılamadan, senin ailen veya sen, o demeden konuşmaya çalışın, ne olursa olsun o kişi eşinizin annesi. Ayrıca aranızı bozar, kavga ederseniz kayınvalidenizin isteğini yerine getirmiş olursunuz bir açıdan.

Yalnız kaldığınızda konuşmanızın bir provasını yapın, sükunetinizi korumanızda yardımcı olur.

Ben hatayı sizde buluyorum, madem moralin bu tedavide önemli rol oynadığını düşünüyorsunuz, git me ye cek ti niz, bu kadar net.
Bu arada kayınvalidenden de bu kadar muzdaripsen görüşme, madem eşin de biliyor kv’nin ne mal olduğunu, gitme, eşin de seni zorla hiçbir yere götüremez bu tedavi aşamasında, ki seni stresli bi ortama sokmuş.

Size yorum yazanları da hep terslemişsiniz, duygusal bi dönemdesiniz çok belli ama bırdakiler de kötülüğünüzü istemiyor, yanlış anlamaya çok müsaitsiniz, yapmayın.

Bu arada Rabbim inşallah en yakın zamanda kavuştursun sizi meleğinizle.

4 denemenin ne kadar yıpratıcı olduğunu hayal edemiyorum bile... Bir psikoloğa gidip hislerinizi anlatıp, ağlayıp rahatlamak da iyi gelebilir belki.

Haklısınız hanimefendi
Ne demek ya nasılsa tutmayacak nasıl bir laf bu ya hangi vicdanla bu lafi soyleyebiliyorsunuz yazık
Zaten biz Milyarder iz ya para basıyor darphanemiz
Nasılsa tutmayacak gel keyfi tup bebek yapalım Diyoruz deyil mi
Oy ümitlerimız boşa çıksın gel bi keyif yapalım il dışına gidelim diyoruz değil mi
Hanımefendi laflarini zi seçin de konusun
Allah var yukarda dediğin her lafla sinanirsin bir gün
Bu konunun paradan ziyade inançla ilgisi var hanımefendi, istediğiniz kadar zaman ve para dökün saçın en iyi doktorlara gidin kendinize inanmadıktan sonra... çok istemek demiyorum bakın inanmak diyorum. bu durum cümlelerinden gayet iyi anlaşılıyor bende diyorum ki boşver onu bunu şunu önce içten bir şekilde kendine inan ve sadece bu işe konsantre ol. Sence de sadece bu işe konsantre olan biri kvnin telefondaki saçma sapan laflarını yedirtmek için 80 km yol yapar mı? Buradaki coğu kişi bu durumu yadırgadı. Sınanmadığımı nereden biliyorsun,yorum yazan herkesi tersliyorsun tekrar söylüyorum önce bir sakinleş allah hayırlısını nasip etsin diyorum.

Eşim in zoruyla gittim.
Gitmeyecegiz diye inat ettim ama eşim bu şekilde sorun cozmezsin. Sorun buyutursun diye benimle kavga etti. O istediği için gittim

Esin ile KV den çıktıktan sonra ne konuştunuz acaba ? Çok mutlu olmusmu 80 km yol yaptığınız için

Keşke gitmeseydiniz. O kadar lafyiyip bide ayağına çağırdı resmen. aslında konuyu saptırmaya çalışmış,gitmezsin diye laf atmış gidince de birşey olmamış gibi davranır tabi kiz bence hiç görüşme.

Hata eşinde

Kv yi neden konuşturmuş hatta bunu sana neden duyuruyor

Hadi bunlar oldu gidelim diye neden tutturuyor hadi gittiniz kavga etmeden neden dönüyor

Hatalı eşiniz tüm sinirinizi Kv ye yöneltiyorsunuz ama sakin kafayla tekrar düşünün

Bir de Kv bu kadar lafı neden saydı olay ne idi

80 km yol yapıp, temiz bir kavga edemeden dönmüşsünüz. Artık boşverin
Ayrıca şu sözü çok severim.

" öfkeye tutunmak, zehiri kendin içip ötekisinin ölmesini beklemek gibidir."

Ya konuyu okuyunca çok şaşırdım. Ben de bir kaynanazede olarak. Hep kadıncağıza saydırmışsınız. 55 yaşında hayatın çemberinden geçmiş kadın telefonda oğlunun karısına yani gelinine hakaretler edicek. Sinsilik, açgözlülük vs ile suçlayacak kadın bunu yüzlemek için gitti diye suçlu olacak. Bravo valla hepinize. O kadın da zerre iyi niyet olsa bu lafları zaten kadının arkasından etmez. Varsa bir problemi arar kadını derdi neyse söyler. Amaç ortalık karıştırmak, fitnelik, çırpıcılık yapmak. Benden sana tavsiye arkadaşım, uzak dur! Selamı sabahı kes, uzak dur! Yoksa çok başın ağrır. Tecrübe ile sabittir. Ben yaptım aynı salaklığı sonra çok pardon tepemize sıçtı. Baştan kestirip atsaydım ne ben ne eşim bu kadar üzülürdü. Herkes değerli olmak ister karşısındakinin gözünde herkes saygı sevgi bekler. Sana her türlü fitneliği yapıp senden bunları hoşgörü ile yutmanı beklemesin izin verme.

Back
X