Selam arkadaslar .. Ben 7 aylik hamileyim ve amerikada dogumumu yapacagim .. Insallah bir aksilik cikmazsa dogumu yanima annem gelecek ... Ve sorunum ablamin da hamile kalmasi .. Dun ogrendim daha ablamda 4 aylik hamileymis ... Ve biz ablamla konusurken ben daha dusunmuyorum , Sen dogur annem yanindan gelsin ben de o zaman yapacagim diyordu.. Simdi ne bu ..Ben simdi sevinsem mi uzulsem mi anlayamadim.... Annem yanimda 3 ay kalacak sonra birlikte donecektik .. Annem benim yanimda oldugu zaman babama ablam yardim edecekti.. cunku 3 ay uzun bir sure ... Ve ben hamile kalmadan once bizimkilerle konusmustum ,.. Ablamin hamileligi zor geciyor biraz ...Annem benim yanimdayken ablamin cocuklarina o bakacakti .. Ablamin bakicisi var o sadece cocuklarin basinda duracakti .. 3 ay gibi bir zaman da .. ve ablamin 8 yasinda kizi var ... 3 ay daha bekleyemez miydi ? Arkadaslar ben mi kafama taktim . bir kac ay daha bekleyemezmiydi . hamile kalmak icin .. Simdi annemide strese soktu benide... Sizce biz mi abartiyoruz ... Siz olsaydiniz ne yapardiniz ? Biraz uzun oldu kusura bakmayin ...