Yakin sayilmaz ama nerdeyse hergun gorusuyoruz vallaha biktim artikHaklısınız tabii . Kayınvalidenize yakın mı oturuyorsunuz?
gerçi kayınvalidenizin yanından taşınsanız eşinizin yanından taşınamayacaksınız...
araya bir sınırr çekseniz ne bileyim gelmek istediklerinde müsait değilim falan deseniz..Yakin sayilmaz ama nerdeyse hergun gorusuyoruz vallaha biktim artik
Denedim ama esim asiri maco bosanmak cozum degil ne yapacam sasirdimaraya bir sınırr çekseniz ne bileyim gelmek istediklerinde müsait değilim falan deseniz..
Anlamiyorlar zaten istedikleri bu ben birsey soyleyip onlar gitsin esime soylesin yaygara kopsun istiyorlar onceleri cok aglardim esim inanirdi oda annem ne yapalim derdi simdi onu da demiyor beynini oyle bi yikadilar ki esim beni seviyor bunu hissediyorum ama annem diyor Allah demekten baska birsey yapamiyorum ama insanim sonucta Allah affetsin neden diyorum nedenOfff en nefret ettigim sey cocuguma izin vermedigim biseyin yapilmasi yaptirilmasi.benimde hic tahammulum yok sinirden geberirim boyle bi durumda.acik ve net ol kararli ol.izin vermiyorum de yasak de sizde benim onaylamadigim seyleri yaptirmayin de. Gerekirse kalp kir sonucta o senin ewladin senin terbiyenle buyusun onun bunun degil
Annesine dediginde beddua ediyorPardon ben aynı ev sandım bu kadar içli dışlı olunca. Bu kocaların da maçoluğu bir karılarına oluyor. Annesine dese ya karışma diye.
Elimden geldigince gorusmuyorum zatenofff nekadar zor bir durum...çocuğun babaannesine gerçekten çok düşkünmüş..bu beni çok rahatsız ederdi..hergün görüşme mümkünse..çocuğunu al parka götür ikiniz beraber vakit geçirin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?