• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok mu önemli bu kilo denen şey insanlar için !!!!

ameron

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2013
647
171
53
35
selam kızlar .... evleneli tam 1 sene oldu ... düğün öncesi herkeste olduğu gibi bende de kilo kaybı oldu ... çok zayıfladim ... işimde çok stresli ve tempolu yoğundu... düğünden sonra işi bıraktım 4 ay kadar evdeydim ... e o yoğun tempodan çıkıp birden evde pinekleyince kilo almaya başladım ... şimdi daha rahat bi işe başladım ofis ortamındayım ... bu kilo alımlarım devam etti ... boyum 1.69 şuandaki kilom 68 ... düğünden bu yana 8 kilo aldım... bu durum herkesi rahatsız etmiş olacakki sürekli dile getiriliyor. .. iş arkaxaşlarım kurstan arkadaşlarım kv komsuları eşimin eniştesinin akrabaları .... herkes sen kilo mu aldın , senin vücudda kilo almaya müsaitmiş, sen gün geçtikce kilo mu alıyorsun ... ya size ne diyesim geliyor ... aldım yani ben öncesindede tığ gibi bi insan değildim ki hep bu kilolardaydım size ne bu durumdan diyesim geliyor ... bu durumdan eşim rahatsız değil ... diyete yapınca kızıyor ... yüzün çöküyor hasta gibi duruyorsun diyor ... ama yıldım artık . kendimi çirkin ve bakımsız hissetmeye başladım sayelerinde ... niye bu kadar ilgilendiriyor insanların dış görünüşleri diğer insanları ... yada bütün herkes zayıf olmak zorunda mı nedir yani ... çok bunalttılar beni kızlar yemin ederim ...

selam kızlar .... Evleneli tam 1 sene oldu ... Düğün öncesi herkeste olduğu gibi bende de kilo kaybı oldu ... çok zayıfladim ... Işimde çok stresli ve tempolu yoğundu... Düğünden sonra işi bıraktım 4 ay kadar evdeydim ... E o yoğun tempodan çıkıp birden evde pinekleyince kilo almaya başladım ... şimdi daha rahat bi işe başladım ofis ortamındayım ... Bu kilo alımlarım devam etti ... Boyum 1.69 şuandaki kilom 68 ... Düğünden bu yana 8 kilo aldım... Bu durum herkesi rahatsız etmiş olacakki sürekli dile getiriliyor. .. Iş arkaxaşlarım kurstan arkadaşlarım kv komsuları eşimin eniştesinin akrabaları .... Herkes sen kilo mu aldın , senin vücudda kilo almaya müsaitmiş, sen gün geçtikce kilo mu alıyorsun ... Ya size ne diyesim geliyor ... Aldım yani ben öncesindede tığ gibi bi insan değildim ki hep bu kilolardaydım size ne bu durumdan diyesim geliyor ... Bu durumdan eşim rahatsız değil ... Diyete yapınca kızıyor ... Yüzün çöküyor hasta gibi duruyorsun diyor ... Ama yıldım artık . Kendimi çirkin ve bakımsız hissetmeye başladım sayelerinde ... Niye bu kadar ilgilendiriyor insanların dış görünüşleri diğer insanları ... Yada bütün herkes zayıf olmak zorunda mı nedir yani ... çok bunalttılar beni kızlar yemin ederim ...

bazı insanlar mutsuzlukla mutlu oluyorlar. Kilo denilen şeye gelincede aldığında verilmesi zor olan birşey aslında düşününce yeni bir alışverişe çıktığında beğendiğin kıyafetlerin sende güzel durmamasının verdiği mutsuzluk. Yanında sağlıkta var tabi belli zaman sonra bacaklar vücudu taşımıyor daha çok yoruluyorsun.
Sen halinden mutluysan hiçte umursama insanlara da gelince eşim beni böyle beğeniyor de geç :) daha da konuşabileceklerini zannetmiyorum.

selam kızlar .... evleneli tam 1 sene oldu ... düğün öncesi herkeste olduğu gibi bende de kilo kaybı oldu ... çok zayıfladim ... işimde çok stresli ve tempolu yoğundu... düğünden sonra işi bıraktım 4 ay kadar evdeydim ... e o yoğun tempodan çıkıp birden evde pinekleyince kilo almaya başladım ... şimdi daha rahat bi işe başladım ofis ortamındayım ... bu kilo alımlarım devam etti ... boyum 1.69 şuandaki kilom 68 ... düğünden bu yana 8 kilo aldım... bu durum herkesi rahatsız etmiş olacakki sürekli dile getiriliyor. .. iş arkaxaşlarım kurstan arkadaşlarım kv komsuları eşimin eniştesinin akrabaları .... herkes sen kilo mu aldın , senin vücudda kilo almaya müsaitmiş, sen gün geçtikce kilo mu alıyorsun ... ya size ne diyesim geliyor ... aldım yani ben öncesindede tığ gibi bi insan değildim ki hep bu kilolardaydım size ne bu durumdan diyesim geliyor ... bu durumdan eşim rahatsız değil ... diyete yapınca kızıyor ... yüzün çöküyor hasta gibi duruyorsun diyor ... ama yıldım artık . kendimi çirkin ve bakımsız hissetmeye başladım sayelerinde ... niye bu kadar ilgilendiriyor insanların dış görünüşleri diğer insanları ... yada bütün herkes zayıf olmak zorunda mı nedir yani ... çok bunalttılar beni kızlar yemin ederim ...

Canım boyum 1:65 ve kilom da sana yakın. Ben de evlenince bir 10 kilo aldım. Ama üzgünüm sana bir haberim var biz hep bu kiloda değildik. 8-10 kilo o kadar farkettiriyor ki. O kadar yakışmıyorki kilo bence. Diyet yüzünü çöktürüyor olabilir ama o zaman spor yapmalısın. Ben spordan nefret ediyorum ama zorla yapmaya çalışıyorum. Ve sıkılaştım. Tartıda farketmedi ama göbekteki katmanlarda basende farketti. Boğazımdan kesemiyorum çareyi sporda buldum. İnsanların yaptığı kötü ama belki de kendimizi fazla salmamamızda bizi kamçılar.

Canım boyum 1:65 ve kilom da sana yakın. Ben de evlenince bir 10 kilo aldım. Ama üzgünüm sana bir haberim var biz hep bu kiloda değildik. 8-10 kilo o kadar farkettiriyor ki. O kadar yakışmıyorki kilo bence. Diyet yüzünü çöktürüyor olabilir ama o zaman spor yapmalısın. Ben spordan nefret ediyorum ama zorla yapmaya çalışıyorum. Ve sıkılaştım. Tartıda farketmedi ama göbekteki katmanlarda basende farketti. Boğazımdan kesemiyorum çareyi sporda buldum. İnsanların yaptığı kötü ama belki de kendimizi fazla salmamamızda bizi kamçılar.
kesinlikle katılıyorum.

bende evlendikten sonra 10 kg aldım.. düzensiz beslenme tetikledi. işten gel 8 den sonra yemek yap ye..çayın yanında abur cubur ye.
ve o kilo o kadar fark ettiriyor ki.:ssz:
diyet ve sporla 6 kg verdim.. daha bir özgüven geliyor insana.
spor şart biraz da boğaz kısmak.:31::31:

evlilik ve kilo :1:. eşimle tanışmadan önce 52 kiloydum... tanıştık evlendik derken tartıya bi çıktım 63 olmuşum. 1.64 boyum... millet kilo mu aldın vs.lere başladı. ençokta teyzemin (kiloludur kendisi) sende mi biz gibi oldun demesi koydu bana:27:. aslında kilo benim yüzümü güzelleştirdi. dolgun dolgun olmuştu... da sevmedim bu halimi... yürürken yorulmaya başladım. eskisi gibi değildi hareketlerim... azimle kilo veriyorum şimdi. sabah tartıda 57 kiloydum. şimdi yavaş yavaş kendimi daha çok sevmeye başladım.

en kötü yanı geçen sene giydiğim kıyafetler güzel durmuyor artık... birde yüzüm iyice küçüldü, minicik kaldı:27:

ama yinede kilo vermek güzel...

Son düzenleme:
Benim hisuma gidiyo kilo almissin diyen insanlar. Onlar diyince hirslaniyorum vermek icin. Her sey dis gorunus degil tabi ki. Ama saglik icin onemli
Guzel gorunmd kismini geciyorum. Pantolondan firtlayan yaglar benim icin hastaliklarin habercisi gibidir. Spor yapmak. Yaglardan kurtulmak lazim. Kilon degismese bile sikilasmak iyidir. Hep bu yasta kalmicaz. Yas ilerledikce kilolar artarsa vucut hamlasirsa anneannem gbi olmaktan korkuyorum. Sokakta gordugum zayif yasli teyzelere cok ozenirim ben. Hareketleri ne kadar seri dikkatini cekti mi hic?

Bence cocuk falan yapmadan spor salonuna basla. Spor yaparsan yuzun cokmez.

Tabi ki diğer insanları kimsenin dış görünüşü kilosu ilgilendirmez ama kendi sağlığın için vermelisin fazla kiloları.Dış görünüşün güzelleştikçe kendine özgüvenin de artar.Sağlığında daha iyiye gider.

İnsanlar böyle şeyleri daha çok kendilerini iyi hissetmek için söylerler. Çok yaşadım ben de bunları.
Ama maalesef kilo gerçekten önemli bir şey. Bazen 1 kilo bile çok rahatsız edebiliyor insanı. Ben katı diyetlerin insanı değilim, öyle boğazımdan falan kısamam :) Onun yerine spor yapıyorum.
Mesela bi dönem 46 kiloydum, hoş durmuyordu. Şimdi 51 kiloyum spor yapıyorum, tartıda bir şey değişmiyor ama asıl ihtiyacım sıkılaşmak zaten :)
Siz de diyet yerine spor yapmaya başlayın. Günde 45 dk yürüseniz bile yeter aslında. Böylelikle diğer insanların çeneleri de kapanır. ;)

diğerleri bişiler diyor diye değil kendi sağlığın için kilo alıp vermelisin bende de hipertroidi yüzünden çok zayıftım tedavim devam ederken 15 kilo almıştım tabi bana iyi oldun demeye başladı herkes ama inan o 15 kilo sanki bana yük olmaya başlamıştı 42 kiloda senelerce yaşayan biri olarak 57 kiloyu taşıyamadım ve istekli olarak 5 kilo verdim çünkü bacaklarım ağrıyordu kiloluyken çok zayıflığın zararı olduğu gibi çok kilolu olmanın da zararı var ve sende fazla olan 1 kilo bile vücudu yıpratıyor. bu seferde yine kilo verdin demeye başladılar boyum 1,61 kilom 52 gayet iyiyim bence kemiklerim ince olduğundan zayıf duruyorum ve kimseyi takmıyorum çünkü ideal kilomdayım sende ideal kilon neyse onda kal tatlım kimseyi de takma sağlığın için kilonun takibini yap o ne der bu ne der diye düşünme:34: zayıfta olsan kilolu da olsan herkesin diyeceği lafı mutlaka vardır ben kendimi mutlu ediyorum insanları mutlu etmekle uğraşamam:9:

bazı insanlar mutsuzlukla mutlu oluyorlar. Kilo denilen şeye gelincede aldığında verilmesi zor olan birşey aslında düşününce yeni bir alışverişe çıktığında beğendiğin kıyafetlerin sende güzel durmamasının verdiği mutsuzluk. Yanında sağlıkta var tabi belli zaman sonra bacaklar vücudu taşımıyor daha çok yoruluyorsun.
Sen halinden mutluysan hiçte umursama insanlara da gelince eşim beni böyle beğeniyor de geç :) daha da konuşabileceklerini zannetmiyorum.

dedim arkadaşım dedim susmayan susmuyo valla ... evlenmeden önce yani biz eşimle tanıştığımda 65 tim ben suanda fazladan 3 kilo mevcut bende ....işin can sıkıcı tarafı biraz rahat giyindiğimde yani geniş bi bluz yada pantolon giydiğimde beni bi gün önce gören kurs arkadaşım sen kilo mu aldın diyor ....he bigün de şiştim diyesim geliyor

biz tanıştığımızda suandaki kilomdan 3 kilo eksiktim ki ben çokta salmadım hani kendimi :)

dedim arkadaşım dedim susmayan susmuyo valla ... evlenmeden önce yani biz eşimle tanıştığımda 65 tim ben suanda fazladan 3 kilo mevcut bende ....işin can sıkıcı tarafı biraz rahat giyindiğimde yani geniş bi bluz yada pantolon giydiğimde beni bi gün önce gören kurs arkadaşım sen kilo mu aldın diyor ....he bigün de şiştim diyesim geliyor

işi iyice abartmışlar. ama bazı kıyafetler kilolu gösterebiliyor.. benim bi gömleğim var, ince terletmez yazın her giydiğimde aa bebiş mi var diyorlar:1:

diyetisyene gitmeye karar verdim zaten randevu aldım ... eşim karşı çıksada gideceğim ... dediğiniz gibi sağlık için önemli ama benim kemikler iri basenli bi insanım biz eşimle tanıştığımızda 65 tim... o zamamda derdi kilo al biraz diye ... tombik seviyor ... ben çokta rahatsız değilim şuandaki kilomdan 3 kilo bi fazlalığım var öncesine göre ... bi gideyim doktora bakalım

,
düğünden bu yana 8 kilo aldım diyen sensin biz ona göre yorum yaptık.
şimdi eşimle tanıştığımda 65 kg idim. 3 kg fazlam var diyorsun.
Nasıl mutluysan öyle yaşa :31::31:

erkekler balık etli bayanlardan hoşlanıyo genelde sanırım.bende 1.67 ye 65 kiloyum.aynı dert bendede var.63ten 65 çıktım. hemen ordan vurmaya çalışıyolar.ki ben biraz sıkıyımdır 2 kilo dışardan farkedilmez öyle.hatta bazıları zayıfladığımı söylerken bazıları özellikle özel günlerde illa bi kusur bulmak için sen kilo almışsın diyolar.yıllardır balık etliyim işte neden kabul görmüyo anlamıyorum.halbuki kilomdan memnun olduğumu da sürekli belirtiyorum.gerçekten çok sinir bozucu.herkes zayıf olmak zorunda sanki.sırf bu sözlere hırslanıp kilo vermek istiyorum zaman zaman.

bence evlendikten sonra alınan kilolar biz kadınlara has bir 'evde kalmadım yaşasınınnnnnn' demenin vücut dili:1::1:

,
düğünden bu yana 8 kilo aldım diyen sensin biz ona göre yorum yaptık.
şimdi eşimle tanıştığımda 65 kg idim. 3 kg fazlam var diyorsun.
Nasıl mutluysan öyle yaşa :31::31:

yok canım sen beni yanlış anlamışsın ... biz tanıştığımızda 65 tim 1.5 yıla yakın nişanlılık sürdü o sırada da 65 tim ama düğün öncesi neden bilmem 60 düştüm ... düğün sonrası 8 kilo aldım ... şimdi diyorum ki önceki kiloma göre 3 kilo fazlam var ve bu durum beni değil çevremdeki insanları rahatsız etti...demek istediğşm buydu :)

Back
X