selam kızlar .... evleneli tam 1 sene oldu ... düğün öncesi herkeste olduğu gibi bende de kilo kaybı oldu ... çok zayıfladim ... işimde çok stresli ve tempolu yoğundu... düğünden sonra işi bıraktım 4 ay kadar evdeydim ... e o yoğun tempodan çıkıp birden evde pinekleyince kilo almaya başladım ... şimdi daha rahat bi işe başladım ofis ortamındayım ... bu kilo alımlarım devam etti ... boyum 1.69 şuandaki kilom 68 ... düğünden bu yana 8 kilo aldım... bu durum herkesi rahatsız etmiş olacakki sürekli dile getiriliyor. .. iş arkaxaşlarım kurstan arkadaşlarım kv komsuları eşimin eniştesinin akrabaları .... herkes sen kilo mu aldın , senin vücudda kilo almaya müsaitmiş, sen gün geçtikce kilo mu alıyorsun ... ya size ne diyesim geliyor ... aldım yani ben öncesindede tığ gibi bi insan değildim ki hep bu kilolardaydım size ne bu durumdan diyesim geliyor ... bu durumdan eşim rahatsız değil ... diyete yapınca kızıyor ... yüzün çöküyor hasta gibi duruyorsun diyor ... ama yıldım artık . kendimi çirkin ve bakımsız hissetmeye başladım sayelerinde ... niye bu kadar ilgilendiriyor insanların dış görünüşleri diğer insanları ... yada bütün herkes zayıf olmak zorunda mı nedir yani ... çok bunalttılar beni kızlar yemin ederim ...