Çok mu safa benziyorum

MorbidAngell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
489
274
33
30
Merhaba kızlar
Ben dış görünüşte yüzu hep gulen bir kızım ve insanlar da bu guler yuzlulugumden yüz bulup beni saf yerine koyma pesindeler bir konu olduğu zaman bir tartışmada ben fazla cevap vermem veremediğim için değil seviyenin düşürmek istemediğim için tartışmaları hep kısa tutarım ama sanırım yanlış yapiyormusum etrafımdakiler arkamdan benm için çok rahat ezeriz gibisinden laflar etmişler çok sinirime gitti
Yüz ifademi değiştiremiyorum ama artık yumuşak değil de sert mi konuşmaya başlasam acaba diye kendimi alamıyorum

Bugün maşallah saatte 7 konu açıyorsunuz :KK53:
Gerektiği yerde gerektiği gibi cevap verin, yapınızı da bu saatten sonra değiştiremezsiniz eğreti durur tavırlarınız

Bugün maşallah saatte 7 konu açıyorsunuz :KK53:
Gerektiği yerde gerektiği gibi cevap verin, yapınızı da bu saatten sonra değiştiremezsiniz eğreti durur tavırlarınız
:) Vallahi hepsi birikti kac gundur cezada almıştım giremedim bugün kandil diye kimi aradiysam sağolsun hep birşeyler duydum :)

Biraz o durum bende de var. Yani saf gorunme:hamarat: o da tipimin yasima gore biraz cocuksu olusu ve genelde ben de gulumserim. En basiti bir magazaya gittigimde benden kac yas kucuk satis elamani kiz nasil bisey baktin canim vs diye senli benli konusuyor, bu da beni rahatsiz ediyor. Oyle durumlarda yuzumdeki gulumseme siliniyor gayet resmi sekilde sizli bizli hitap ediyorum. Yani yapacak bisey yok, insanlarin densizligi. Kime gulumsedigimize dikkat edicez demek ki:deli:

Değiştirme şansım yok çünkü nisanlimin aile tarafından akrabalri yüzlerini hergun olmasa illaki göreceğim insanlar
O zaman size karşı bir hareketleri olursa tepkinizi gösterirsiniz. Dedikleri gibi ezmeye kalkacaklar mı bir bakın önce. Şimdi takmayın derim

:) Vallahi hepsi birikti kac gundur cezada almıştım giremedim bugün kandil diye kimi aradiysam sağolsun hep birşeyler duydum :)
Biraz o durum bende de var. Yani saf gorunme:hamarat: o da tipimin yasima gore biraz cocuksu olusu ve genelde ben de gulumserim. En basiti bir magazaya gittigimde benden kac yas kucuk satis elamani kiz nasil bisey baktin canim vs diye senli benli konusuyor, bu da beni rahatsiz ediyor. Oyle durumlarda yuzumdeki gulumseme siliniyor gayet resmi sekilde sizli bizli hitap ediyorum. Yani yapacak bisey yok, insanlarin densizligi. Kime gulumsedigimize dikkat edicez demek ki:deli:
Bende minyon tipliyim yüzüm kendiliğinden öyle hatta bunun sıkıntısını da yaşadım beni gülümsüyor zannediyorlardi üstlerine alınıyorlardi tabi bunun avantajı olarak çok arkadaşım oluyordu seviyorlardı kızlar sağolsunlar
Ama cidden rahatsız edici bir durum bir de gelin gideceğim ailenin akrabalri arkamdan konuşmuş ezeriz şöyle böyle yaparız diye arkamdan çok sinirlerim bozuldu

normalde ben de sürekli güler yüzlüyümdür ama tersimi bir kere gören insan tövbe eder hatta inanamaz bu minnoş kız nasıl çingeneye dönüştü diye. tartışmaktan çekinmem hak eden insana her şeyi yaparım.

sürekli her şeyi gülerek geçiştiren insanların da cidden silik karakter olduğunu düşünürüm bu seviye falan filan bana fasa fiso geliyor. gerektiği yerde dişinizi gösterin. ama tabiki mümkün mertebe güler yüzlü olmanız bir şey kaybettirmez. o ince çizgiyi ayarlamanız lazım.

normalde ben de sürekli güler yüzlüyümdür ama tersimi bir kere gören insan tövbe eder hatta inanamaz bu minnoş kız nasıl çingeneye dönüştü diye. tartışmaktan çekinmem hak eden insana her şeyi yaparım.

sürekli her şeyi gülerek geçiştiren insanların da cidden silik karakter olduğunu düşünürüm bu seviye falan filan bana fasa fiso geliyor. gerektiği yerde dişinizi gösterin. ama tabiki mümkün mertebe güler yüzlü olmanız bir şey kaybettirmez. o ince çizgiyi ayarlamanız lazım.[/QUOTE
Aksine gülerek geçiştirmem ama yüz ifadem sanki gulumsuyormus gibi olduğu için karşıdaki bi birsy sanıyor kendini

Sizi çok iyi anlıyorum aynı durum bende de var. Eşimle kavga ederken bile yumuşuyorum gülüyorum. En haklı olduğum yerlerde bile aman kimse kırılmasın diye enayi yerine koyuluyorum. Bu devirde kimseye iyi olmayacaksın. Son zamanlarda bunu çok net anladım.

Sizi çok iyi anlıyorum aynı durum bende de var. Eşimle kavga ederken bile yumuşuyorum gülüyorum. En haklı olduğum yerlerde bile aman kimse kırılmasın diye enayi yerine koyuluyorum. Bu devirde kimseye iyi olmayacaksın. Son zamanlarda bunu çok net anladım.
Dünden beri bende çok iyi anladm ve kendime kızıyorum sürekli niye böyleyim diye ama yok bundan sonra herkes ayar vermeye başlayacağım

Dünden beri bende çok iyi anladm ve kendime kızıyorum sürekli niye böyleyim diye ama yok bundan sonra herkes ayar vermeye başlayacağım
Bence de insanlara gülmememiz gerek. Etrafıma bakıyorum da benim gibi iyi niyetli güler yüzlüler hep eziliyor. Ama nerde laf sokan fitne insanlar var maşallah el üstünde tutuluyor.

Bence de insanlara gülmememiz gerek. Etrafıma bakıyorum da benim gibi iyi niyetli güler yüzlüler hep eziliyor. Ama nerde laf sokan fitne insanlar var maşallah el üstünde tutuluyor.
Ama onlar da Allah katında kaybetmezler mi insan kırmakla ellerine ne geçiyor bunların anlamıyorum ne diyim hepsini Allah ıslah etsin

Ama onlar da Allah katında kaybetmezler mi insan kırmakla ellerine ne geçiyor bunların anlamıyorum ne diyim hepsini Allah ıslah etsin
Allah katında kaybediyorlardır umarım. Aslında biz ve bizim gibilerin gözlerin de de kaybediyorlar keşke anlayabilseler.
Benim de çok samimi olduğum bi arkadaşım vsrdı. Hep beni rencide etmeye çalışırdı,insanların içinde aşağılar iğnelerdi. Tek beni değil herkesi kücük görürdü şuan biz görüşmüyoruz ama duyduğum kadarıyla tüm lise arkadaşlarım arasına mesafe koymuş. Kimse halini hatrını sormuyor.

Ilahi adalet bu olsa gerek. :)

Back
X