Çok mu safa benziyorum

Allah katında kaybediyorlardır umarım. Aslında biz ve bizim gibilerin gözlerin de de kaybediyorlar keşke anlayabilseler.
Benim de çok samimi olduğum bi arkadaşım vsrdı. Hep beni rencide etmeye çalışırdı,insanların içinde aşağılar iğnelerdi. Tek beni değil herkesi kücük görürdü şuan biz görüşmüyoruz ama duyduğum kadarıyla tüm lise arkadaşlarım arasına mesafe koymuş. Kimse halini hatrını sormuyor.

Ilahi adalet bu olsa gerek. :)
Oh olsun ona şimdiden o zmn :) arkadaş olunca mesafeyi koy bitti ister görüş ister görüşme ama gelin gideceğin yer olunca sıkıntı hep görüyorsun kendi akrabaların içinde geçerli bu istediğin kadar görusme bir düğün olsn bir birşey olan isterolsun ister istemez görüyorsun

Biraz o durum bende de var. Yani saf gorunme:hamarat: o da tipimin yasima gore biraz cocuksu olusu ve genelde ben de gulumserim. En basiti bir magazaya gittigimde benden kac yas kucuk satis elamani kiz nasil bisey baktin canim vs diye senli benli konusuyor, bu da beni rahatsiz ediyor. Oyle durumlarda yuzumdeki gulumseme siliniyor gayet resmi sekilde sizli bizli hitap ediyorum. Yani yapacak bisey yok, insanlarin densizligi. Kime gulumsedigimize dikkat edicez demek ki:deli:
Aynı ben de sizin gibiyim, mağazalarda çok maruz kaldım öyle mahalle tarzı konuşan elemanlara bu biraz da onların kabalığı, müşteri kendinden küçük bile olsa sen, canım, vb. şeklinde hitap edilmesi çok çirkin. Maalesef biz karşımızdakilere saygıyla yaklaşıp güleryüzlü ve nazik olduğumuz sürece saf ve çocuksu algılanıyoruz ama kendi adıma söylüyorum saygısızlık gördüğüm anda salon kadını çizgimden derhal kayıyorum :halay::sinirli::KK70::KK70:

Bende minyon tipliyim yüzüm kendiliğinden öyle hatta bunun sıkıntısını da yaşadım beni gülümsüyor zannediyorlardi üstlerine alınıyorlardi tabi bunun avantajı olarak çok arkadaşım oluyordu seviyorlardı kızlar sağolsunlar
Ama cidden rahatsız edici bir durum bir de gelin gideceğim ailenin akrabalri arkamdan konuşmuş ezeriz şöyle böyle yaparız diye arkamdan çok sinirlerim bozuldu
Arkanızdan konuşan insanlar ne kadar hadsizmiş, ne hakla, ne sebeple daha siz o aileye resmen katılmamışsınız sizi ezme planları yapılıyor, insanları gerçekten anlayamıyorum durduk yere bir başkasını ezmek, canını yakmak ne hissettiriyor da bunu yapıyorlar, Rabbim kötü niyetlilere fırsat vermesin inşallah, onlar sizi kıskanıyor olmalı ki sizin varlığınız karşısında ezilmişler, bu hain planları yaptıklarına göre... Gülen yüzünüz solmasın :KK54::KK66:

Aynı ben de sizin gibiyim, mağazalarda çok maruz kaldım öyle mahalle tarzı konuşan elemanlara bu biraz da onların kabalığı, müşteri kendinden küçük bile olsa sen, canım, vb. şeklinde hitap edilmesi çok çirkin. Maalesef biz karşımızdakilere saygıyla yaklaşıp güleryüzlü ve nazik olduğumuz sürece saf ve çocuksu algılanıyoruz ama kendi adıma söylüyorum saygısızlık gördüğüm anda salon kadını çizgimden derhal kayıyorum :halay::sinirli::KK70::KK70:
:KK48::KK48::KK48::KK48:

Merhaba kızlar
Ben dış görünüşte yüzu hep gulen bir kızım ve insanlar da bu guler yuzlulugumden yüz bulup beni saf yerine koyma pesindeler bir konu olduğu zaman bir tartışmada ben fazla cevap vermem veremediğim için değil seviyenin düşürmek istemediğim için tartışmaları hep kısa tutarım ama sanırım yanlış yapiyormusum etrafımdakiler arkamdan benm için çok rahat ezeriz gibisinden laflar etmişler çok sinirime gitti
Yüz ifademi değiştiremiyorum ama artık yumuşak değil de sert mi konuşmaya başlasam acaba diye kendimi alamıyorum
Aynısı bende de var. Yüzümden ve ses tonumdan kaynaklı olduğunu söylerler. Çaresi yok maalesef :( Saflık ayrıdır, insanları kıramamak, kibirli bir yaklaşım benimsememek ayrı. Şu videoyu tavsiye ederim ;

Merhaba kızlar
Ben dış görünüşte yüzu hep gulen bir kızım ve insanlar da bu guler yuzlulugumden yüz bulup beni saf yerine koyma pesindeler bir konu olduğu zaman bir tartışmada ben fazla cevap vermem veremediğim için değil seviyenin düşürmek istemediğim için tartışmaları hep kısa tutarım ama sanırım yanlış yapiyormusum etrafımdakiler arkamdan benm için çok rahat ezeriz gibisinden laflar etmişler çok sinirime gitti
Yüz ifademi değiştiremiyorum ama artık yumuşak değil de sert mi konuşmaya başlasam acaba diye kendimi alamıyorum
Ben de öyleyim
Ama huyum kurusun değişemiyorum

saf olmak demek hakkınızı savunmamak demek degil...ılla kaba saba şekilde kendinizi savunmanıza gerekte yok...gayet nazıkcede karsıdakıne ıgneleyıcı laf sokabilirsiniz....:))))okadar guzel hakkımı ararımkı...karsıdakı neye ugradıgını anlamaz valla...

Saldırdıklarında saldırırsın.
Sakin kal şimdilik boşver onlar seni ezilebilecek, sömürebilecek bi insan sansınlar :kahve:

Back
X