Merhabalar ablalarım ve arkadaşlar. Sevgilimle 5.5aylık bir ilişkim var.Başlarda her gece uzun ve güzel mesajlar atardı.Sabah uyandığımda mutluluktan uçardım.Son 2 aydır bunu yapmıyor ve eskisi kadar ilgisini hissedemiyorum.Sürekli seni seviyorum diyor ama eskisi gibi olmuyor.Sevgisine de eminim.Bir de alışmışım ben her sabah umutla bakıyorum telefona yok yok yok.Üzülüyorum.Acaba bir hatam mı var diyorum.Birkaç kez söyledim.İçten yaşanmalı bu daha önemli diyor.Arkadaşlarıma erkek arkadaşları güzel şeyler söylüyor kıskanıyorum ister istemez.Ona güzel şeyler yazdığımda ben beceremiyorum dilim dönmez söylediklerinin aynıları senin içinde geçerli diyo.Sinirlerim bozuluyor.Çünkü o o kadar güzel şeyler söylerdi ki yanında kendimi kötü ve duygusuz hissederdim.
Cumartesi gecesi mesaj attım.İstediğim iki şey vardı.1.si sigarayı bırakman.Çünkü kendine bu şekilde zarar vermen beni üzüyordu.Ama çok uğraştım bırakmak istemedin çabalamadın bile. 2.si ilgi.Tıpkı herkes gibi.Her sabah her gece bekledim.Yapamadın.Ama artık bu iki konu hakkında da tek kelime söylemeyeceğim ve bu konu tekrar açılmayacak.Sabah hiç birşey olmamış gibi davranalım. Ertesi gün gün günaydın söz düzeltmeye çalışıcam herşeyi yazdı.Bende bir daha bu konu açılmasın dedim ve normal konuşmaya devam ettim.O böyle yaptıkça soğuyorum ondan.Mesafeli hissediyorum kendimi ona.Sizce ben mi fazla beklenti içerisindeyim? Böyle yapmaktaki amacı ne olabilir?
Kıymetli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Cumartesi gecesi mesaj attım.İstediğim iki şey vardı.1.si sigarayı bırakman.Çünkü kendine bu şekilde zarar vermen beni üzüyordu.Ama çok uğraştım bırakmak istemedin çabalamadın bile. 2.si ilgi.Tıpkı herkes gibi.Her sabah her gece bekledim.Yapamadın.Ama artık bu iki konu hakkında da tek kelime söylemeyeceğim ve bu konu tekrar açılmayacak.Sabah hiç birşey olmamış gibi davranalım. Ertesi gün gün günaydın söz düzeltmeye çalışıcam herşeyi yazdı.Bende bir daha bu konu açılmasın dedim ve normal konuşmaya devam ettim.O böyle yaptıkça soğuyorum ondan.Mesafeli hissediyorum kendimi ona.Sizce ben mi fazla beklenti içerisindeyim? Böyle yapmaktaki amacı ne olabilir?
Kıymetli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.