cok mu sey istiyorum.

Arwen 94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
55
7
86
Evet kizlar hayalimdeki koca adayini anlatmak istiyorum tabi yeryüzünde var mi bilmiyorum.Yoksa hep bekar mi kalicam.Bana göre mesela benden 7-8 yas büyük olmalı.Olgun ve Egitimli olmali.saygili sevgi dolu olmali.Bana surdan kalk suraya otur dememeli kavgayi uzatmamali benim kaprislerimi cekmeli.Terbiyeli ve kibar olmali.Yanima yakismali tabiki bende onun.Onunla beraberken beni hic bisey mutsuz etmemeli onu görünce kendimi bulmus gibi hissetmeliyim.vs.vs.Tabiki öyle birini bulduktan sonra ben de onu mutlu etmek icin herseyi yapmaliyim.Yani sirf evlenmek icin evlenmemeli diye düsünüyorum.Cok mu bisey istiyorum sizce.yoksa daha kücük hayaller mi kurmaliyim

Ne ütopik bi erkek.Uzaylilar bile vardir da senin mukemmel prens var mi dunyada bilemem.Ama varsa kişki binim de olsaaa

Bir derdim var a aç ordan daha çok cevap alırsın

Kaprislerimi çekmeli diye düşünene kadar kapris yapmasam diye olgun düşünsen mesela, mutluluk şansın artar. =)) Zira olgunluk iki tarafta da gerekli. Ayrıca yaşa çok takılma, 40 yaşında ama aklı bir karış havada bir dolu insan tanıyorum.
Onunla birlikteyken bir şeylerin seni mutsuz etmemesi fazla ütopik, hayat bu, başımıza neler geleceğinin garantisi yok. O mutsuzluklara birlikte göğüs gerebiliyorsanız, güzel olan bu.
Terbiyeli, kibar, eğitimli, sevgi dolu, sana saygı duyan, emirler yağdırmayan bir insan olmasıysa olmazsa olmaz zaten, bunları istekten bile sayma.

vay be :) Peki bunlarin karsisinda size karsinizdaki insana neler vaad ediyorsunuz?

Canım emin ol istediğin özellikler olsa bile ..biz kadınlar yine kafaya takacak bir şey buluruz.şu zaman da saygılı dürüst sadık evine ailesine bağlı karakterli olsa bile öpüp başımıza koyalım şekerrrr.

Bende öyle hayal etmiştim ama Allah karısına kaderindeki kişiyi çıkarınca bu saydiklarinin hiçbiri olmasa bile evet diyosun ve evlilik olunca fikirlerin tamamen değişiyor. Çok şey istiyosun demicem Rabbimin yanında herşey çok ama bu saydiklarina sahip birine sahip olacağına karısına çıkacağına gerçekten iinanıyor musun sor bi kendine bakalım )

Katılıyorum kardeşim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…