Çok mutlu ve çok mutsuzum.. Ne çelişki ama =(

LilYumiyum

You Belong To Me..
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
7.679
3.799
448
Herkese Merhaba..
Sevgilimle yaklaşık bir buçuk sene sonra söz olsun dedik. Asker bekledim hep bu günler konuşuldu daha o zamanlar bile. Bir an önce gelsin istedim hep sözümüz olsun istedim=) Şimdi o günler geldi ama sevinemiyorum nedeni ise sanırım babam. Annemle babam ayrı babam başka şehirde ikiside evli değil. Biz annemle ananemin yanında kalıyoruz. Babam boşandıklarından beri beni görmek için bile buraya gelmedi.. Aramadığı sormadığı zamanlar oldu. Açıkçası pek umurunda olmadım genelde.. Şimdi onlar tanışmak için gelmek istiyorlar.. Fakat bizim evde hiç erkek yok babam gelmez biliyorum. Annem ananem ve ben.. Bu durumda sadece annesi ve kız kardeşi gelse nasıl olur ? Ki hadi diyelim tanışma bitti hallettik. Ya isteme nasıl olcak annemden mi isticekler.. Bir tarafım babam olsun istiyor bir tarafım hiç bulaştırma onu diyor. Babama güvenemiyorum çünkü. İşin içinden çıkamıyorum.. Ne yapmalıyım nasıl çözüm bulmalıyım :(

Dede, amca, dayı, büyük dayılar falan hiç kimse yoksa evet annenden isticekler. Bırak onlar ailecek gelsin. Ne olmuş yani. Annen gururlansın tek başıma büyüttüm bu günlere getirdim kızımı diye. Baban böyle bir günü görmeyi haketmiyor bence..

Seni illaki babandan istemek zorunda değiller ki yıllardır sana hem analık hem babalık yapan annen ne güne duruyor.
Zaten baban bu olayı duyduğunda verdiği tepki seni daha doğru şekilde yönlendirecektir.

Dede, amca, dayı, büyük dayılar falan hiç kimse yoksa evet annenden isticekler. Bırak onlar ailecek gelsin. Ne olmuş yani. Annen gururlansın tek başıma büyüttüm bu günlere getirdim kızımı diye. Baban böyle bir günü görmeyi haketmiyor bence..

İki dedemde vefat etti ne çok isterdim baba diye sevdiğim dedemden istemelerini :) DAyım yok. Amcamlarla görüşmüyoruz. En basiti amcamın kendi işi var çevresi falan çok. Bana da iş bul dedim ben bulamam kendin ara bul dedi. GErçekten de beni annem büyüttü daha bebekken de bırakıp gitti babam bizi bu ilk değil..

Bunda dert edecek ne var?
Tabi ki seni annenden ve anneannenden istiyecekler.
Baban zaten bunca yil babalık yapmamış simdi yapsin diye bekleme.
Emin ol karistirmaman daha iyi olur.

Ama yine de annen babana soylesin durumu.
Gelirse amenna, gelmezse kendi bilir.

Ve gercektende helal olsun annene..
hem anne hem baba olmus size..
heyecanini ve mutlulugunu baban yüzünden köreltme..
mutluluklar dilerim..

babana neden güvenmiyorsun ? iyi bir adamsa belki o da çağrılmak ister..
ama yok olmamalı diyorsan ailenin sadece bayanlardan oluşması ayıp bir şey değil kafana bile takma...

Bunda dert edecek ne var?
Tabi ki seni annenden ve anneannenden istiyecekler.
Baban zaten bunca yil babalık yapmamış simdi yapsin diye bekleme.
Emin ol karistirmaman daha iyi olur.

Ama yine de annen babana soylesin durumu.
Gelirse amenna, gelmezse kendi bilir.

Buraya yazmak her zaman iyi geliyor :) Teşekkür ederim:) Peki tanışmaya babasıda gelse annemin kuzeni var dayım sayılır olmadı onu çağırsam bilemiyorum ki nasıl olur

babana neden güvenmiyorsun ? iyi bir adamsa belki o da çağrılmak ister..
ama yok olmamalı diyorsan ailenin sadece bayanlardan oluşması ayıp bir şey değil kafana bile takma...

Babam ilk tanıştığı insandan bile para isteyebilen biri.. Bu davranışı da değişmedi değişmezde bu konuda güvenemiyorum ona.

İki dedemde vefat etti ne çok isterdim baba diye sevdiğim dedemden istemelerini :) DAyım yok. Amcamlarla görüşmüyoruz. En basiti amcamın kendi işi var çevresi falan çok. Bana da iş bul dedim ben bulamam kendin ara bul dedi. GErçekten de beni annem büyüttü daha bebekken de bırakıp gitti babam bizi bu ilk değil..

sunu okuduktan sonra uzulerek soyluyorum ki baban gelmesin de annen gibi guclu bir kadınla muhatap olsunlar istedim.

babaya haber vermek usulunce yapılmalı bence ama gelsin diye sakın ısrar etme,
bir de evlat olarak dugununde haber verirsin o kadar.
bu bile fazla bence ona.

sunu okuduktan sonra uzulerek soyluyorum ki baban gelmesin de annen gibi guclu bir kadınla muhatap olsunlar istedim.

babaya haber vermek usulunce yapılmalı bence ama gelsin diye sakın ısrar etme,
bir de evlat olarak dugununde haber verirsin o kadar.
bu bile fazla bence ona.

Ona kızgınken düğünüme bile çağırmıcam onu diye bas bas bağırıyorum.. Ama sinirim geçince oturup hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Bende bu yazınızı okuduktan sonra karar verdim kesinlikle beni büyüten sevgisini hiç eksik etmeyen annemden isticekler. Kimin ne dediği ne düşündüğü de asla umurumda olmucak..

Bu güzel günlerini zehir etme kendine bir kez yaşayacaksın..:)

İlla erkek olsun istiyorsan annemin kuzeni dediğin kişiyi çağırabilirsin tabiki :)

Ama anneannenden istemeleri en uygunu bence en büyük o oluyo şu durumda :)

babam ılk tanıstıgı ınsandan bıle para ıster dıyosun, hala cagırmayımı dusunuyosun?
kuzen, dayı bılmem ne dıye ılla erkek kısmından bırı olacak dıyede cırpınma arkadasım ne gerek var?
zaten tamamen adet yerını bulsun dıye yapılan bişey. sızı sevecek olan ınsanlar boyle sevsın, babası yok gelmemiş diye ayıplayacaklarsada kendı ayıpları.
ewlendkten sonra aılecek gorusmelerınzde baban olmayacak nsılsa, istemede de olmasa olur.:ssz:

babam ılk tanıstıgı ınsandan bıle para ıster dıyosun, hala cagırmayımı dusunuyosun?
kuzen, dayı bılmem ne dıye ılla erkek kısmından bırı olacak dıyede cırpınma arkadasım ne gerek var?
zaten tamamen adet yerını bulsun dıye yapılan bişey. sızı sevecek olan ınsanlar boyle sevsın, babası yok gelmemiş diye ayıplayacaklarsada kendı ayıpları.
ewlendkten sonra aılecek gorusmelerınzde baban olmayacak nsılsa, istemede de olmasa olur.:ssz:

Ben değil ananem diyor aslında ne olursa olsun baban o senin kızım diyor. O böyle söyleyince ben mi yanlış yapıyorum acaba diyorum. Onlar ayrı olduklarını biliyorlar bende onları az çok tanıyorum. Bunun lafını yapacak insanlar değiller. Ama bir taraftan da düşünmeden edemiyorum babasının tek kalmasını ilk kez gelcekler sıkılır mı rahatsız olur mu bilemiyorum

öyle olmaz diye biliyorum evde illa erkek olması gerekmez büyük olarakta anneannen var ondan isteyebilir ama onun ailesinin babayla gelmesi daha iyi olur sonuçta babasına düşer istemek öbür türlü garip olur biraz

öyle olmaz diye biliyorum evde illa erkek olması gerekmez büyük olarakta anneannen var ondan isteyebilir ama onun ailesinin babayla gelmesi daha iyi olur sonuçta babasına düşer istemek öbür türlü garip olur biraz

Yanlış yazmışım sanırım ben tanışmaya sadece annesi ve kız kardeşi gelse olur mu diye merak ediyorum istemede tabiki babası da olucak :)

Canim beniiiiin aynisini bende yasadim diyebilirim beni annemden istediler ne istemeye ne nisana nede dügünüme gelmedi babam evden cikarken kendimi babasiz ayni kurbanlik koyun gibi hissetdim icimde kaldi cogu sey ama hayat iste
Bak beni dinle yine sen cagir sonra pismanlik duyarsin sen yinede görevini yap ara babani anlat durumu gelmezse sen üstüne düsen vazifeyi yaptin artik kendi ayibi
Bak ben 10aylik evliyim daha yeni yeni babamla görüsmeye basladim
Güzelim allah hakkinda herseyin hayirlisini versin insallah dileklerin ve istediklerin kabul olur

Back
X