çok mutluyum allah hepinize nasip etsin

tugbaozlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
211
1
96
Diğer
arkadaşlar mrb 11+3 hamileyim bu benim 3. hamileliğim elde var 0. 2 kez olumsuz şeyler yaşadım.çok şükürki endişelerimden arındım.Dün 2 li tarama testi yapıldı. tokattan gop. üniverstesinde takiplerimi yaptırıyorum. ayrıca kanımda pıhtılaşma ve troid yetersiliğim var. ama dün gördüm çok şükür çük şükür rabbime ultrosansa bakmaya başladığı bize kıcını kaldırıp el salladı hıc durmuyodu surekli el bacakları hareket ediyodu o kadar dua ettim ki rabbim duydu çok şükür bunları size yazarken gözyaşlarıma engel olamıyorum o hareketleri geldikçe aklıma 2 test çok şükür hiç bişey çıkmadı ve turkıyede 16 dr yaptıgı kalp damarından ultrosanla atıslarını takıp ederek yapılan bı testi daha uyguladı kalbıylede ılgılı bi sorun yok. mubarek perşembe günü sizinde dualarınız kabul olsun. bu arada bu haftada bebegını gorup cok harektlı oludgunu goren varmı bızımkı çok mu yaramaz :) aynen burdakı gıydı kıcının ustunde duaramıyodu :dance:

Canım Rabbim bağışlasın yavrunu inşallah sonuna kadar sağlıcakla devam eder hamileliğin sorunsuz güzel bir hamilelik sonunda hayırlısıyla kucağına al yavrunu Allaha emanet ol canım

masallah canim bebisine
bizimkide oyleydi o haftada ama 10 gundur gormuyom ozledim bebegimi mafoldumben
canim insallah saglikla kucagina alirsin bebegini rabbim korusun hepsini bize bagislasin:CüvCüv::Saruboceq:

Umarım sonuna kadar mutlu huzurlu sağlıklı bir hamilelik geçirirsin ve kucağına almakda nasip olur bebişini.Benimkide öyle sürekli hareket halinde gerçi benimki büyüdü biraz teyzesi biz 24. haftamızdayız.Umarım bende kucağıma aldığım günleride görürüm.Geçen gelişmiş ultrasona girdim.Birde resmini verdiler yakışıklı oğlumun bende ona bakıp bakıp içim gidiyor valla

canım hayırlı uğurlu olsun hep böyle mutlu ol inşallah benimkide o haftalarda çok hareketliydi yerinde duramıyordu şu an 17 haftalık hamileyim cinsiyeti erkek halk arasında şöyle bir söylenti var erken dönemde çok hareketli olan bebekler genellikle erkek oluyor kızlar birazdaha sakinler seninkide erkek olabilir bilmiyorum artık :)))

teşşekürler mutlluğumu paylaştığınız için mutlluğumuz daim olsun bebişlerimizi sağlıklı sıhatli kucaklarımıza alalım.içimde benimde erkek geçiyo kızları çok seviyorum ama bide nedense bana herkez erkek olucak diyo kızlar içinizde cildi bozulan saçı kipiği vs dökülen varmı hani öyle bir genelleme var ya tüm bunlar olursa kız olurmuş. bide pazartesi 4 aya gireceğiz herkez göbeğin çıkmamış diyo :)) sevinsemmi üzlsemmi bide ilk neye aş erdeniz ben ist. kr pidesine ve inanmıcaksınız amaasabah namazında kelle paça çorbasına bunu duyanlar erkek olur diyo hayırlısı ikiiside yok sizde tüm olanları paylaşırsanız sevinirm bide miyedeniz bulanıyomu

çok sevindim Allah tamamına erdirsin inş.... sorunsuz bir hamilelik geçirirsinnnn canımmmmm

allah hayırlısıyla kucagında göstersın benımde gözlerım doldu dayanamam böyle seylere 2 oglum 38 günlük bır kızım var benımde hepsının asermesı degısıktı ve 3 de erkek dıyolardı bende kız hastasıyım 9 ay mıdem bulandı kokular dahıl herseyden tıksındım dualarım senınle kendıne ıyı bak

hayırlısıyla 40 haftayı doldurduğun günleride görürüz inşalllahhhhhh bebişinede sanada maşallah canım bazı bebekler çok hareketli oluyor normal yani :)) bizimki ilk haftalar pek sakindi eşimle sana çekmiş bebek rehavete düşkün diye dalga geçiyordum. ama sonrasında bir hareketlendi halende hiç durmuyor ))))

rabbim mutluluğunu sonuna kadar daim etsin canım. işallah hep birikte bebişlerimize kavuşuruz.

sağolun dualarınız için bu dönemde destek en önemlisi şimdide cinsiyeti merak konusu göbekler kaçıncı hafta çıktı yanıtlarsınız sevinirim.

canım rabbim ayırmasın seni meleginden inşallah darısıda bize olsun dualarını eksik etme tatlışım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin güzel rabbimmm:ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

canım Allah tamamına erdırsın kanımda pıhtılaşma var demışsın bunun ıçın ıgnemı oluyormusun kan sulandırıcı benımde ıkı duşugum oldu senın gıbı 3 .hamıleyım 34 haftalıgım bendede aynı kan pıhtılaşması var ve igne kullanıyorum aspırınle bırlıkte bıde cnm senınle aynı sorunları yasayan arkadaslarım var kan pıhtışmaşması nedenıyle duşuk yasanyanlar topıgınde

evet ıgne sabada bebe aspirini oraya hiç girmedim kötü şeyler okuyunca etkileniyosun ister istemez şimdilik herşey normal gidiyo hepimizin allah tamamına erdirsin rabbim bu mübarek cuma günü dualarımızı boşa çıkarmısın aminnn

allah kucağına almak nasib etsin arkadaşım. 34 haftalıkmışsın doğum şeklin belli oldumu acaba kan pıhtılaşması olanlar normal doğum yapabiliyormu. eğer cevaplarsan çok sevinirim.

allah herkesin bebeğini bağışlasın inşallah.bizde 11 haftalıkken gittiğimizde çok hareketliydi.yerinde durmuyordu. diyolarki hatta dr a gitmeden önce çikolata yiyin o zaman görün bide bakalım bu hafta gidicem ve denicem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…