cok mutluyum ama birazda buruk

canım hiç korkma bundan güzel haber olurmu ne güzel ev sahibi oluyosunuz.eminim onlarda hoş karşılarlar.takma kafanı keyfine bak tatlım.....

bence hiç korkayın...ne diyebilirler,ne yapabilirler...bırakın ne derlerse desinler...zaten hep ne derler diye düşünmüyormuyuz en büyük hatmız bu zaten...sevincinizi doya doya yaşayın..hiçde takmayın kafanıza..inceldiği yerden kopar sizin için..boşverin ya...hep milleti düşünmekten kendimizi düşünemez olduk,sevincimizi bile onlara göre yaşıyoruz...çok sevindim ev alma işinize..Allah güle güle,sağlıklı ve mutlu oturmanızı nasip etsin..hayırlı olsun arkadaşım...
sevgiler...

ay ben ev alayım da millet umrumda olmaz valla senağlama
hala bi an evden kovulcakmış gibi yasıyoruz
şükret haline
HAYIRLI OLSUN :nazar:

amaaaaan boşverin Allah aşkına bu sevincinizi gölgelendirmeyin şimdi karamsar düşüncelerle sizin adınıza çok sevindim hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz

eviniz hayırlı uğurlu olsun inşallah
sağlıkı ve mutlu ve huzurlu günlerde kullanın
tepkilerini boşver mutluluğunu bozmasına izin verme
hata sen hiç bişey deme eşin anlatsın ev aldınızı vs.
sen hiç duyma bile bi kulağından girsın diğerinden çıksın
eğer senin ev almandan mutlu olmicaksa insanlar onlara fazla değer verme hata onları boşver derim

ohh ohh ne güsel yeni eviniz oluyo.sizin adınıza üzüldüm doğrusu.amann ne düşünürlerse düşünsünlerr boşver arkadaşım,sen eşinle evinde huzulu ol en güsel cevap bu olur olnlara..

ben kendimi anlatim senin durumundan daha kötü ev kendimizin kaynanamla bitişik nizamda oturuyorum ve baya sorun yaşıyorum şimdi bide 10 aylık kızım var sorunlar katlandı ev kendimizin bide üstüne evlenmeden önce bi dekorasyoncu tutuk bi dünya masraf yaptık ve ben hiç huzurum olmadığı için çıkmak istiyorum snırım kiraya çıkıcam ama e zaman bilmiyorum bende verilcek olan tepkiden çok korkuyorum ama konuşurlar konuşurlar susarlar napim ben kendimi bi ferağa atıyımda başka bişey istemiyorum darısı başımaa.s.a.s.:1hug:

amin bütün isteyenlere allahım nasip etsin

korkmamdaki amaç psikolojik baskı yapmayı cok iyi biliyorlar ve bende buna dayanamıyorum ev bakıyoruz dediğimde 3 ağladı insan sevinir oğlum ev sahibi oluyor diye ama bu gitmeyelim diye elinden geleni yapıyor cekiniyorum işte ALLAH yardımcımız olsun hepimizin

amin bütün isteyenlere allahım nasip etsin

korkmamdaki amaç psikolojik baskı yapmayı cok iyi biliyorlar ve bende buna dayanamıyorum ev bakıyoruz dediğimde 3 ağladı insan sevinir oğlum ev sahibi oluyor diye ama bu gitmeyelim diye elinden geleni yapıyor cekiniyorum işte ALLAH yardımcımız olsun hepimizin

Allah ım ya nedir bu kaynanalar
ya hepsi mi aynı anlamadım
bende bi çıksam o evden
arkasından da ben kazandım sen ağla desem off off
unut geçmişi güzelim kendi evin gibisi yok
karısan eden olmaz

hiç sıkıntı yapma bir üzülürler iki üzülürler [senin için değil oğulları için] sonra alışırlar.oğullarıda istiyosa ayrılmayı oooohhh ne var bunda ne güzel işte...hayırlı uğurlu olsun eviniz içinde en mutlu günlerinizin geçmesi dileğiyle....

benim yasadıklarımı hatırlarsınız k.validemle aynı binada oturuyordum sorunlarımız fazlaydı ama artık bitecek çünkü ev alıyoruz allah izin veririse eşim ev sahibiyle anlaştı
ama buruk olmamdaki sebepte ev alıcağımızı biliyorlardı ama vercekleri tepkiden neden bilmiyorum nasıl karsılıcaklar korkusu verecekleri tepkiler korkutuyor korkuyorum sevincim içimde buruk kalıyor sizinle paylaşmak istedim en kötü günlerimde yüzünüzü görmesemde hep bana yardımcı oldunuz hepinizi tek opuyorum kucaklıyorum

bu korkuyu sansıl yenicem bilmiyorum ama bana biraz fikir verirseniz cok mutlu oluruma.s.a.s.a.s.

senin adına çook sevindim allah kalbine göre vermiş, bence hiç takma kafana ne derlerse desinler ve birşey diyecek olurlarsada sesini çıkarma hiç bırak konuşup konuşup sussunlar senin rahata kavuşmana çok az kalmış sabret az daha. zaten şimdi küsseler bile sonra mutlaka yine gelirler evine yine konuşurlar sneinle et tırnaktan ayrılırmı. Sen bunun sevincini rahat rahat yaşa takma kafana allahın izniyle inşallah sorun yaşanmaz. Allah yardımcın olsun.a.s.

eşiniz almaya karar vermiş,adamla anlaşmış kime ne demek düşer bu vakitten sonra...
kendi paranızla aldığınız ev kimi ilgilendirir.
şu vakitten sonra bence eviniz için dekorasyon falan kafanıza takılsın başkaları değill a.s
ayy yatak odamı şöyle mi yerleştirsem böyle mi yapsam falan bunları düşünün. ve diyinki başkasının dediği vuz gelirrr tırızz giderrr :1hug: bu arada hayırlı olsun canım. allah can sağlığıyla mutlu ve en önemlisi huzurlu günlerde oturmak nasip etsin...a.s.

Back
X