• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutluyum.Bütün sıkıntılar geride kaldı.

tansu32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2012
236
0
46
İzmir
Arkadaşlar sevincimi sizinle paylaşmak istedim.Artık kuşlar kadar özgürüm.Bugün boşandım.Ve bütün haklarımı aldım.Çok mutluyum.Şükürler olsun ki yüce rabbim herşeyi görüyor ve gönlünüze göre veriyor.Siz siz olun erkeklerden korkmayın ve asla hakkınızı yedirmeyin.Ben yaptım ve başardım.Bu boşanma dönemlerinde yaşadığım ve edindiğim tecrübeleri seve seve isteyenlerle paylaşırım.

Haklarınızı alabilmeniz çok güzel bu durumda olanlara da cesaret verir.
İnşallah kötü günler geride kalmıştır sizin için artık, mutluluk, huzur ve sağlık dolu bir yaşam diliyorum.

Haklarınızı alabilmeniz çok güzel bu durumda olanlara da cesaret verir.
İnşallah kötü günler geride kalmıştır sizin için artık, mutluluk, huzur ve sağlık dolu bir yaşam diliyorum.
Aynen sizin dediğiniz gibi.Bunları burada paylaşmak istedim ki,kadınlar olarak elele verip haklarımıza sahip çıkalım.Erkekler herşeyi yapma hakkına sahipmiş gibi hissedemesin asla.

Arkadaşlar sevincimi sizinle paylaşmak istedim.Artık kuşlar kadar özgürüm.Bugün boşandım.Ve bütün haklarımı aldım.Çok mutluyum.Şükürler olsun ki yüce rabbim herşeyi görüyor ve gönlünüze göre veriyor.Siz siz olun erkeklerden korkmayın ve asla hakkınızı yedirmeyin.Ben yaptım ve başardım.Bu boşanma dönemlerinde yaşadığım ve edindiğim tecrübeleri seve seve isteyenlerle paylaşırım.

senin adina cok sevindim umarim bundan sonra hep böyle mutlu olursun :16:

Hayırlısı olur inşallah, çok mutlu olmanızı dilerim. :)
Korkmayıp, sinmeyip hakkınızı aradığınız için ayrıca tebrik ediyorum. :)

Gözün aydın.
Yeni hayatında çok mutlu günler görürsün inşallah canım.

Back
X