çok mutluyum kızlaaarrrrr

eda1982

CANIM KIZIM IRMAK'IM
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2008
672
4
96
Ankara
kızlar bugün ayrıntılı ultrasona girdim benim inatçı kızım ilk önce döndü kıçını yattı çok üzüldüm göremiyecegiz diye.tatlı falan yedim 10dk sonra tekrar baktı oohh şükür gördük yüzünü.organlarına bakıldı herşey yolundaymış çok şükür.korka korka gitmiştim.zaten 3lü testte falan da acayip heyecan yaptım.insan endişeleniyor işte...Allah bebişlerimizi saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin.sizle mutlulugumu paylaşmak istedim.öptüm hepinizi canlarım benimŞeniz

Amin. Allah analı babalı büyütsün. inşallah doğduktan sonrada geceleri öyle döner kıçını uyur bebişin.yerimseniben

canım allah sağ slaim kucağına almayı nasip etsin

nazlı olacak senin bebişin deseneyerimseniben

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin herşeyin yolunda gitmesi çok güzel :1hug:

rabbim anne olacaklara kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin,sağlıklı bebekler nasip etsin...
anne olmak için uğraşanlarında çabalarını boşa çıkarmasın,onlara da anneliği tattırsın inşallah....
sevgiler...

canım çok sevindim aynı şeyleri bende yaşamıştım ama
allaha şükür bir sorun çıkmadı

cok sevındım canım
allah nazardan saklasın
ınsa allah benım kontrolumde de doktorum cok ıyı seyler soyler
ben de cok endıselıyım

Canım senin adına çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah.
Bende cuma günü gireceğim ve çok endişeliyim.
İnşallah benim bebişimde de bir sorun çıkmaz.
Kendine iyi bak...

gözün aydın ..iyi haberlerini aldın bebişin ..bende 19 temmuzda giricem ayrıntılıya umarım kıçını dönmez:)))

canım gözün aydın
çok güzel bir duygu neler hissettiğini anlayabiliyorum
bende ayrıntılıya girdiğimde günlerce ağzım kulaklarımda gezdim
Rabbim isteyen bekleyen herkese bu güzellikleri yaşatsın inşallah

gözün aydın canım.bende çok sevinmiştim ayrıntılımız iyi çıktığında..inşallah daha ayrıntılıya girmeyen annelerimizde iyi sonuçlarla gelir bize yazarlar..a.s.

rabbim anne olacaklara kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin,sağlıklı bebekler nasip etsin...
anne olmak için uğraşanlarında çabalarını boşa çıkarmasın,onlara da anneliği tattırsın inşallah....
sevgiler...

inan okadar dua ediyorum ki evlat sahibi olmak isteyenlere.Allahım bu duyguyu herkese yaşatsın tabi isteyen herkese.tvlerde görüyoruz dogurup dogurup sokaga bırakanları.oturup aglıyorum o çocuklara.evlat ya başka bişeye benzermi nasıl insan bunlar anlamıyorum.Allah herkesi birşeyle sınıyor işte...

Back
X